Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5513 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתור אחד שחווה את הכאב הזה.

נדירות לא תמיד משתלמת.

האם חלפים זמינים בשוק ונוחים לרכישה? או שצריך כל פעם משכנאתה על כל כניסה למוסך

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לכל סיר יש מכסה...חבר מכר לא מזמן פיגו 306 GTI שנת 98 שמורה וסטאנדרתית ב25 אלף שח מעל למחירון ,מה זה אומר?

שבא בחור שחלום חייו האוטו הזה והיה מוכן לשלם על רכב בן 13 שנים מחיר גבוהה פי 2 ממחירון הרכב.

קופה 5 ציל שמורה ומתוחזקת עדיין נותנת יותר כייף מהרבה מאד מכוניות SO CALLED ספורטיביות חדשות והיא כמובן משהו אחר מאיפרזות\איוו כמאמר קודמי.

מאחר ושלי מושקעת ביותר מעלות המחירון של האוטו היום גם לי נראה אומנם כי מחיר התכולה מוגזם אבל אם זאת לגיטימי-ומי שרוצה יקנה,מי שלא יקנה משהו אחר.

פורסם
כמה שטויות בפוסט אחד.

לידיעתך, אין קופה בארץ שהיא לא טורבו.

לגבי הרכב הספציפי- מה שרשום ביד 2 זה לא המחיר המבוקש, אם מישהו מספיק רציני אפשר להוציא אותה בפחות מ-100.

ומה שנאמר לגבי העניין שאפשר לקנות אימפרזה טורבו שנת 2005, מאזדה 3 שנת 2009, קטנוע קימקו 2011.

מי שמחפש קופה, יודע בדיוק למה הוא מחפש קופה, ולא יהיה מעוניין באימפרזה טורבו כי היא לא קופה.

היא משלבת דברים שרכבים אחרים לא משלבים, יופי שאין דומה לו גם היום (נכון, על טעם ועל ריח), ייחוד, מנוע עם בסיס שיפורים מדהים, הגה עם תקשורת טובה מאוד, ומאידך גם יוקרה ונוחות (יחסית).

לגבי כמה קופה יש בארץ?

4 צילינדר בסביבות ה-25, 5 צילינדר בסביבות ה-7.

דבר אחרון, לגבי המחיר, זה שאמר שאין מחירון צודק לחלוטין, אתה יכול היום למצוא קופה מוזנחת ב-40 אלף ושמורות נמכרות במחיר גבוה פי 2...אבל לך תמצא היום אחת שמורה.

בהצלחה בקניה של התכולה, היא שמורה ושווה קניה, רק לגבי השילדה אני לא יודע מה מצבה.

אם אתה אומר לי שהיית מעדיף פיאט קופה על נגיד סדרה 3 קופה, או Z4, אז היחיד שמדבר פה שטויות זה אתה. כאילו תכנסו לפרופורציות. הדעה שלך משוחדת אז זה לא ממש משנה מה תגיד. יש אלטרנטיבות זולות יותר, חדשות יותר, חזקות יותר ובעלות אותה רמה של התנהגות אם לא טובה יותר. מה עוד שהן גם סחירות יותר וכראה גם תהיינה זולות יותר לאחזקה. ולמי שמדליק אותו רכב אקלוסיבי שיקנה פרארי 308, אותו מחיר ויש רק 2-3 בארץ.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם
אם אתה אומר לי שהיית מעדיף פיאט קופה על נגיד סדרה 3 קופה, או Z4, אז היחיד שמדבר פה שטויות זה אתה. כאילו תכנסו לפרופורציות. הדעה שלך משוחדת אז זה לא ממש משנה מה תגיד. יש אלטרנטיבות זולות יותר, חדשות יותר, חזקות יותר ובעלות אותה רמה של התנהגות אם לא טובה יותר. מה עוד שהן גם סחירות יותר וכראה גם תהיינה זולות יותר לאחזקה. ולמי שמדליק אותו רכב אקלוסיבי שיקנה פרארי 308, אותו מחיר ויש רק 2-3 בארץ.

מה יש בסדרה 3 ? לא M3 , סתם סדרה 3 רלוונטית לתקופה של הקופה,הנעה אחורית ? עם מה ? 140,כ"ס או 192 כ"ס{אם הם עוד שם-כן} ועלויות חלפים היסטריות,שלא לדבר על התדמית.

בעולם האמיתי על הכביש תאמין לי שגם בקרב החדשות קשה למצוא תמורה מקבילה -כל פעם שעולה השאלה למכור אני שואל ומה אפשר לקנות בכסף הזה שיתן כל כך הרבה או תמורה דומה בכל נושא כמו ה5 ציל-מראה יחודי ומוציא עינים,כח,היגוי,כייף והרגשת ארוע בכל נסיעה,מירווח ושימושיות,עלויות שפויות יחסית לרכב ספורטיבי.

אתה יודע מה ? היחידה מהחדשות שמצאתי עולה 350 K וקוראים לה 370Z..וגם בה לא נכנס סנובורד בבאגז לחרמון (:.

ולכן אני משוחד ובצדק ורשימת המכוניות שעברו בבעלותי ומצדיקה זאת{במקביל לקופה} ! ידועה..עדיין אני נוהג לנהוג רק בקופה.

וכמו שאמרתי-מי שמתאים לו שיקנה ומי שלא-לא.

פורסם

דבר ראשון שלא תחשבו שיש לי קבעון ל-BMW או משהו זה סתם היה דוגמא. ואגב ל-330 יש 225 כ"ס. ואפשר לקנות גם M3 באותו תקציב אבל כבר יהיה צריך לרדת במודל לזה הפיאט. חלפים יקרים, נכון, אבל בטח שיותר זולים מאלו לרכב שהוא 1 מ-7 בארץ. מעבר לכך מי אמר לך שלפיאט יש את כל הכוח המקורי שלה, אם כבר מנועי טורבו נוטים "להתעייף" יותר מהר מאשר מנועים אטמוספריים.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם
מה יש בסדרה 3 ? לא M3 , סתם סדרה 3 רלוונטית לתקופה של הקופה,הנעה אחורית ? עם מה ? 140,כ"ס או 192 כ"ס{אם הם עוד שם-כן} ועלויות חלפים היסטריות,שלא לדבר על התדמית.

בעולם האמיתי על הכביש תאמין לי שגם בקרב החדשות קשה למצוא תמורה מקבילה -כל פעם שעולה השאלה למכור אני שואל ומה אפשר לקנות בכסף הזה שיתן כל כך הרבה או תמורה דומה בכל נושא כמו ה5 ציל-מראה יחודי ומוציא עינים,כח,היגוי,כייף והרגשת ארוע בכל נסיעה,מירווח ושימושיות,עלויות שפויות יחסית לרכב ספורטיבי.

אתה יודע מה ? היחידה מהחדשות שמצאתי עולה 350 K וקוראים לה 370Z..וגם בה לא נכנס סנובורד בבאגז לחרמון (:.

ולכן אני משוחד ובצדק ורשימת המכוניות שעברו בבעלותי ומצדיקה זאת{במקביל לקופה} ! ידועה..עדיין אני נוהג לנהוג רק בקופה.

וכמו שאמרתי-מי שמתאים לו שיקנה ומי שלא-לא.

לא הגזמת?? אין אף רכב מודרני בארץ שמשתווה לרכב משנת 1996?

לגבי כח - כל רכב בן עשור איבד מכוחו, כמו גם הפיאט.

לגבי מראה - אני לא מבין למה אתה חושב שהיא מוציאה עיניים. למי בדיוק? הרכב התיישן וכבר אינו מרשים.

בקיצור - טוב ככל שיהיה, אין ספק שהרכב לא שווה מחיר בן 6 ספרות.

פורסם
במה שונה ה 5 צ'ל מה 4 חוץ מהמנוע (ובמה גם שונים המנועים, הספק וכו)?

יש אפשרות להסב 4 צל' ל 5?

היגוי קצר יותר 2.2 מנעילה לנעילה וחד מאד.

ברקסים ברמבו 4 בוכנות עם דיסקים מוגדלים.

בולמים קצת יותר רכים{מקורי}.

עיצוב פנימי קצת שונה עם בקרת אקלים ואיכות גבוהה יותר.

ה-5 ציל הוא מנוע חזק ב25 כ"ס והכי חשוב גם חסכוני הרבה יותר וגם גמיש יותר עם שיא מומנט ב-2500 סלד וקו אדום ב7 במקום ב6 וסאונד מטורף.

.

פורסם

לא רוצה לבאס אבל 330 ממודל 01 בייחוד אם היא ידנית עולה בכל פרמטר על פיאט קופה 5 צילינדר.

וד"א היא באה עם 231 כ"ס

• תוכן חדש...