Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5567 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן לכולם,

הרדאטור חימום לא מוציא חום,תחילה יוצא טיפה חום ולאחר מכן מפסיק.

תרמוסטט תקין. חום מנוע תקין. רדיאטור חימום לא נוזל.

בעל מכון לרדיאטורים טוען שניקוי יסודי זה הפתרון והעלות 300 שקל.

מה דעתכם?

הייתי רוצה לנסות להוזיל טיפה את העלויות בלנסות לעשות את זה לבד - האם יש חומר מסוים שמומלץ להשתמש בו?

פורסם

בתור התחלה עוד לפני כל החומרים אתה יכול לנתק את 2 הצינורות המתחברים אליו מכיוון קיר האש ולתת לחץ מיים עם צינור מצד אחד, יש סיכוי שהג'יפה הרצינית תצא מהצד השני.

:)
פורסם

יש לעשות בזהירות עם לחץ נמוך כדי לא לפוצץ את הרדיאטור, האמת בשביל 300 ש"ח לא הייתי עושה זאת בבית.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

אני גם חושב שלא כדאי לנסות בבית. עדיף בשביל סכום כזה נמוך (300 ש"ח) לשלם ולא לבזבז זמן וחומרים מיותרים.

פורסם
בתור התחלה עוד לפני כל החומרים אתה יכול לנתק את 2 הצינורות המתחברים אליו מכיוון קיר האש ולתת לחץ מיים עם צינור מצד אחד, יש סיכוי שהג'יפה הרצינית תצא מהצד השני.

מסכים.

רק אוסיף טיפ - שאת הלחץ כדאי להזין מצינור היציאה, ככה שהג'יפה תצא מהכיוון שממנו היא באה.

• תוכן חדש...