Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5577 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם .

לפני כמה זמן פתחתי שירשור על כרטיס YOU , שלא מקבלים אותו בתחנת דור ועוד סיבה לפי המתדלק הוא שהחברה נותנת

יותר הנחה מאשר הכרטיס בתדלוק עצמי למרות שלפי הכרטיס ההנחה תופסת גם בתדלוק עצמי .

אז הסיפור הוא כזה אתמול אני נוסע חזרה הביתה מכיוון אשקלון לחדרה ובדרך עצרתי סמוך לאשדוד בתחנת דור אלון .

בלי לשים לב נכנסתי לשירות מלא ושהמתדלקת באה להקיש את הסכום שאלתי אותה על כרטיס הYOU ,מיד היא אמרה לי להביא אותו

וציינה שכדי לי להשתמש בו תמיד בגלל ההנחה שהוא מקנה -0.25 אגורות.

אחרי שהיא השתמשה בו אמרתי לה שבתחנות אחרות לא מקבלים אותו ושהוא תופס עם כבר רק בשירות מלא , המתדלקת התחילה עלתה חיוך ואמרה שמי שאמר לך את זה (המתדלק מתחנת דור אלון) הוא שקרן !! .

אז מה עושים במקרה שכזה ? הולכים לתחנת דור שלא מקבלים ולהגיד להם שהם שקרנים ?כי בעיר שלי התחנות לא מקבלות את הכרטיס למרות שהוא תופס על תדלוק עצמי ומלא .

פורסם

לא מתדלקים בשירות מלא.

בשירות העצמי יש לי תמיד 40 אגורות הנחה, כל העניין זה להעביר את הכרטיס לבד לתדלק...ולקבל את ההנחה אוטומטית.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

כנראה שהמתדלק רצה לקבל קרדיט על זה שהוא משך עוד לקוח לתדלק במלא או פשוט החליט לעבוד עליך או לא היה מודע לעובדה שהכרטיס תופס גם בשירות עצמי. העיקר שעכשיו אתה יודע.

פורסם

נכון,אני תמיד מתדלק בדור אלון בשירות עצמי ומעביר לפני כן את כרטיס ה you בלי בעייה.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

זה קרה לי ב 2 תחנות של דור אלון בחדרה.

מה אני צריך לעשות ? להכניס את הכרטיס איפה שהמתדלקים מכניסים את הכרטיס שלהם וללכת לשלם פשוט ?

(אני משלם מזומן ולא דרך הכרטיס) והמחיר עם ככה יהיה פחות מ7 שקל נכון ?

פורסם

יש תחנות שבהן ההנחה לא תופסת, תחנות שהן פרטיות ורק משכירות את הלוגו מדור אלון.

כגון תחנת דור אליאנס בחדרה.. להם יש כרטיסי VIP משלהם עם הנחה (מעבר לזה שהמחיר שלהם גם ככה ברצפה, אגב)

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אצלי דווקא זה יצא שונה בשתי התחנות בהן אני ממלא (מודיעין וטל-שחר).

-הכרטיס מקנה 40 אגורות הנחה (אאל"ט) אך בשירות מלא.

-בשירות העצמי ההנחה נמוכה יותר, 40 אגורות פחות ההפרש בין השירות המלא לשירות העצמי.

הווה אומר,עם כרטיס ה you מתקבל אותו תשלום לליטר בשירות מלא ובשירות העצמי.

פורסם
יש תחנות שבהן ההנחה לא תופסת, תחנות שהן פרטיות ורק משכירות את הלוגו מדור אלון.

כגון תחנת דור אליאנס בחדרה.. להם יש כרטיסי VIP משלהם עם הנחה (מעבר לזה שהמחיר שלהם גם ככה ברצפה, אגב)

איך אני יודע איזה תחנות משכירות את השם ואיזה תחנות הם באמת של דור אלון ?

ואיך אני משיג את כרטיס הVIP שלהם וכמה הנחה הוא נותן?

פורסם

מצטער לומר לכם כבעל כרטיס אשראי של YOU. שהכרטיס הזה לא ממש מציאה. דרך אגב, יש הבדל במחיר ההנחה לחברי מועדון YOU לבין בעלי כרטיס אשראי YOU. זה לא אותו הדבר. נכון מאוד, הכרטיסים מקנים הנחה. אבל, ההנחה תמיד תהיה מהמחיר של השירות המלא בלבד. כך שלפעמים זה משתווה למחיר שהתחנה דורשת בכל מקרה על המחיר לשירות עצמי.

לעומת זאת, אני כן מקבל הנחה של 15 אגורות מהמחיר הנמוך של תידלוק עצמי מפני שיש לי כרטיס VIP של התחנה. בדרך כלל יש תחנות של דור שמעניקות הנחות לאלה שמתדלקים רק אצלם ומספר רכבים. ככה ששווה להן להעניק את ה 15 אגורות האלה בכדי שאנשים ימשיכו לתדלק אצלם.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...