Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[נגנבה] - גולף קבריולט שחורה 1991

idob
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5315 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

כן, גם אני לא מאמין, אבל זאת עובדה!!!

הגולף קבריולט שלי נגנבה!!!

אישתי הטרייה ואני חזרנו היום לפנות בוקר מירח דבש באיטליה, והיום אחר הצהריים, כאשר באתי לצאת לנהיגה ראשונה ברכב שלי לאחר 12 ימים, ראיתי שהרכב לא נמצא איפה שחניתי אותו!

חניתי את הרכב בחניון ציבורי של עיריית ת"א, קרוב למגדלי אקירוב, בחניה מותרת וללא תשלום, והרכב היה מכוסה ונעול!

חבר אמר לי שחבר שלו ראה את הרכב שלי (ככל הנראה...) היום בסביבות 10:00 בבוקר מסתובב באזור רחוב סלמה/ הרצל בת"א, באזור התחנה המרכזית הישנה.

אני מצרף כמה תמונות של הרכב:

6333_99615689066_746054066_2092765_4162093_n.jpg

6333_99615694066_746054066_2092766_4470381_n.jpg6333_99615699066_746054066_2092767_1290089_n.jpg

הרכב מושקע ובעל ערך סנטימנטלי גבוה, ואני מציע פרס כספי למי שיחזיר לי את הרכב!!!

ניתן להשיג אותי במייל: [email protected] או בנייד: 054-7678768

תודה רבה מראש לעוזרים,

עידו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פשוט מגעיל.....:x

זה הרכב השלישי שדווח שנגנב, כאן בפורום ,תוך תקופה דיי קצרה... :-( השתיים האחרות היו חיפושיות.

בכל אופן, בהצלחה בחיפושים ונשים עין.

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פרסמתי בפייסבוק בתקווה שיוכלו לעזור.

מקווה שהרכב יחזור אלייך שלם ובריא.

אני מנסה להכניס אותי לנעלייך ובאמת שאין לי מושג איך הייתי מעכל אובדן כזה במידה ואחד הרכבים שלי היה נגנב (ואני לא מדבר פה על הקטע הכספי שהוא זוטות לעומת דם, יזע ודמעות שהושקעו ברכב).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רכב מאוד יפה,אני מבין את הרגשתך.

מקווה שתמצא אותו במהרה.

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מקווה שיהיה לך מזל כמו שלי היה פעם. מכרתי רכב יחסית נדיר על כבישי ישראל, ואחד "המתעניינים" כנראה מצא את המפתח ספר שהיה ברכב ובאותו היום היא נגנבה. לאחר כחודש, היא נמצאה זרוקה ע"י המשטרה בחניון ברחובות ולפי כמות האבק, היא שכבה שם חודש שלם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היי עידו

עצוב לי לשמוע.

כשנפגשנו במפגש שישי-שרון ראיתי את הרכב שלך בפעם הראשונה, ואני מקווה שאני אזכה לראות אותו עוד הרבה פעמים.

אם אשמע משהו מבטיח לדווח.

בהצלחה בחיפושים!!

דניאל.

אני שונא את הקיץ!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא ברור מה יצא לגנב שגנב מכונית כזאת , מה הוא יכול לעשות איתה ? אולי תתקשר למוקד 106 של הערייה אולי גררו לך את הרכב? באיזור הזה יש הרבה זקנים שהתחביב שלהם זה להתקשר לעריה על כל מטרד ואולי חשבו שהרכב סתם עומד שם....

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מצטערת לשמוע על גנבת הרכב.

מכיוון שהמקום בו חנית הוא חניון ציבורי אני מציעה לצור קשר עם עיריית ת"א אולי ולמרות שהסיכויים קלושים,אולי הרכב נגרר מהמקום.

כמו כן להגיש תלונה במשטרה על גנבה.

ודבר אחרון לפרסם ברחבי האינטרנט כמה שיותר, אולי הגנבים יראו את המודעה וידרשו כופר, כמובן שאם רגע זה מגיע, לערב את כוחות הבטחון ולא לפעול לבד.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• 4 שבועות מאוחר יותר ...

טוב, עברו כבר מעל 3 שבועות מאז שהגולף שלי נגנבה, ואין לי מושג מה עלה בגורלה בזמן הזה.

בכל מקרה,

אני מציע פרס של 5,000 ש"ח במזומן למי שיחזיר לי את הרכב, בלי שאלות!!!

תודה רבה מראש לכולם,

עידו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...