Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבא שלי מחפש עוד רכב אז הצעתי לו את המאזדה 3 2.0 החדשה. כנרא שבסוף נקנה כזאת, (לא מהחברה) בינתיים אני מחפש. יש לרכב בעיות מיוחדות? צריכת דלק באמת מוגזמת כמו שאומרים?

ובכלל מי שמכיר טוב את הרכב(בעלים של אחת כזאת) מוזמן לתת חוות דעת. תודה.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הקודמת היתה השילוב הטוב ביותר של שלדה / מתלים / התנהגות / פידבק בקטגוריה. שים עליה מנוע יותר חזק ותיבה ידנית ויש לך ספורטיבית אמיתית.

על החדשה לא נהגתי מעבר לסיבוב בזק, אבל הבנתי שהיא קצת יותר רכב ו"גולפית" (מלשון - Golf) בהתנהגות והתחושה.

האם אתה מחפש מכונית מהנה לנהיגה או משפחתית מאובזרת חזקה?

פורסם

מחפשים עוד משפחתית והמאזדה פשוט נראית לי עסקה מאוד טובה יחסית למה שהיא מציעה והמחיר שלה. זה גם מה שלי אמרו לי על הקודמת שהייתה ממש כיפית לנהיגה. עוד דבר, כל מי ששאלתי על הרכב הזה עם מנוע 2.0 אמרו לי שהרכב מאוד חזק "ולא לילדים" אחרי הכל זה כולה מנוע 2.0 עם 150 כ"ס. יש משהו שאני מפספס?

פורסם

תגובת הגיר של המאזדה מאוד זריזה וזה עלול להפתיע בתאוצות מעמידה, בתאוצות ביניים זה בולט פחות.

פורסם

זה אחלה אוטו, אם אתם מחפשים "רק" משפחתית ,אז לכו על ה-1.6 כבר אחלה של אוטו ,יחסוך לכם קצת כסף ואני מניח שגם קצת דלק בעתיד (תקנו אותי אם אני טועה).

בקשר להאצה פשוט תהיה עדין עם הגז וזהו, אמרו לי את זה פעם על הונדה סיויק שזה לא רכב לנהג חדש ולא מומלץ ובלה בלה בלה ,אחרי זה נהגתי על אחת ולא הרגשתי שלחיצה קלה על הגז מעיפה אותי יותר מאשר באוטו אחר.

בסוף לא קנינו הונדה כי לדעתי ולדעת אבי העיצוב הפנימי שלה הוא מהמגעילים שיוצרו אי פעם.

בהצלחה ותהנו מהאוטו :)

פורסם

בתור אחד שיש לו מאזדה 3 2.0 בבית.

אוטו מדהים. התמורה הכי טובה שיכלתי לקבל לכסף. יש לי את הצורה הישנה והיא מאד מהנה לנהיגה (באופן יחסי כמובן למחיר ולזה שהיא משפחתית.)

נהגתי על מספר רכבים אחרים כולל המאזדה החדשה והם פחות כיפיות. מה שכן זה עדיין מנוע 2.0 אז מן הסתם הוא זולל יותר מ1.6 רגיל.

אבל אפשר לחיות עם זה.

פורסם
בתור אחד שיש לו מאזדה 3 2.0 בבית.

אוטו מדהים. התמורה הכי טובה שיכלתי לקבל לכסף. יש לי את הצורה הישנה והיא מאד מהנה לנהיגה (באופן יחסי כמובן למחיר ולזה שהיא משפחתית.)

נהגתי על מספר רכבים אחרים כולל המאזדה החדשה והם פחות כיפיות. מה שכן זה עדיין מנוע 2.0 אז מן הסתם הוא זולל יותר מ1.6 רגיל.

אבל אפשר לחיות עם זה.

דווקא אצלי צריכת הדלק זהה גם ב-2 ליטר וגם ב-1.6 שהיה לי תקופה מסויימת.

בפאביה המגבים אפילו לא צריכים לעבוד, הם לא מנגבים את הטיפות אלא מפחידים אותן
פורסם
דווקא אצלי צריכת הדלק זהה גם ב-2 ליטר וגם ב-1.6 שהיה לי תקופה מסויימת.

יכול להיות. אין לי ניסיון עם מאזדה 3 1.6. אני מדבר על רכבים של אנשים אחרים שהם 1.6 והצריכה אצלהם טובה יותר.

פורסם

היתה לי כזו כמה זמן בליסינג - אוטו נחמד מאוד. רוב הכח בסל"ד מאוד גבוה ובמנהלתי הרכב לא מרגיש חזק. דלק כ 1:8 בנסועה שלי.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
הקודמת היתה השילוב הטוב ביותר של שלדה / מתלים / התנהגות / פידבק בקטגוריה.

חולק עליך, אבי נוסע על אחת כזו שנת 2007, היא ממש לא מתקרבת לשילוב הטוב ביותר בקטגוריית המשפחתיות, אין לה אחיזה ממש מצויינת והמתלים לא הכי נעימים שיש.

הרכב עצמו נותן תמורה טובה למחיר אבל לבוא ולהגיד שהיא השילוב הטוב ביותר זו טעות ידידי. יש דברים הרבה יותר טובים

Confidence In Motion

פורסם

מכבד את דעתך.

לדעתי, כאחד עם ניסיון על מספר מכוניות ספורטיביות בהרבה - לפחות בהגדרה, ההתנהגות של ה-3 מרשימה ופשוט כייפית. ספורט סדאן בפוטנציאל עם תיבה קצת מסרסת (למרות שכתיבה אוטומטית - בין הטובות שיש מבחינת מהירות ועצמאות לנהג) ומנוע שמתחנן לעוד קצת מומנט (יכול להיות שתיבה ידנית עם יותר יחסי העברה קצרים היתה נותנת רושם אחר).

בנוגע לאחיזה - הרכב שובב בנהיגה ספורטיבית. נכנסת ויוצאת מהיגוי יתר לפי דרישת הנהג. אחד מהדברים שהופכים אותה למהנה לנהיגה ואפילו קצת מפתיעה.

בנוגע למתלים (וחישוקי ה-17" שאיתם מגיעה) - נוקשה, ברור. לא נוחה - גם כמו רוב המכוניות עם יומרה ספורטיבית כזו או אחרת. לא הרבה יודעים זאת אבל גרסת ה-2.0 ליטר באירופה מגיעה עם חיזוקי שלדה ומתלים מגרסת ה-MPS, או לפחות כך נאמר בכתבה מלפני כשנתיים ב-FifthGear. זה ה-Trade off למנוע זוויות גלול בקבוצת המחיר הזו.

יש משפחתיות טובות יותר כמכוניות משפחתיות - אבל לדעתי לא מהנות יותר לנהיגה.

דרך אגב, בסופו של דבר הנאה מרכב זה דבר מאוד אינדיוידואלי. עם כבר אנחנו מדברים על ה-3 אז לגרסת ה-MPS, לדוגמא, היו מבחני דרכים שפחות אהדו את הרכב (ויקי מ-FifthGear לדוגמא) והיו כאלו שדווקא מאוד מאוד כן (מגזין EVO). לדעתי - מכונית נהדרת ובוודאי שאין שום דבר אחר במחיר הזה שיכול לתת לנהג כל כך הרבה Fun.

ובכל מקרה, כנראה לא אלו הדרישות של פותח השרשור מהרכב - לא?

מעטים ידעו באמת להעריך את יכולות הגרסה הזו ולאלו באמת ייתכן ויש מכונית עדיפה אחרת בקבוצה.

פורסם

יש לציין שלא יזיק מדי פעם קצת להנות עם הרכב. לא הולך לנהוג על הרכב רופא בן 60. בכל מקרה, לא רק מבחינה של מנוע אלא גם האבזור שהרכב נותן במחיר שלו. גם למרות שרואים אותה בכל מקום, אהבתי את העיצוב במיוחד עם הג'אנטים 17. I30 5 דלתות(מה לעשות גם אני ישראלי מקובע שלא אוהב 5 דלתות) פוקוס גדולה מדי ובכלל לא אוהב את הרכב הזה, פלואנס לא באה בחשבון גם(רנו) קרוז יותר מדי תקלות וגם די עגלה. חשבתי גם על הסיויק אבל הביטוח יהיה יקר מדי. הלנסר למרות שהיא חדשה מיושנת. מה שמשאיר אותי עם ה3. גם דברים כמו מרווח מאחורה או גודל תא מטען הם לא חשובים כי זה לא הולך להיות רכב למשפחה.

• תוכן חדש...