Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם בשתי העונות הראשונות עוד הצלחתי לסבול את האיך קוראים לה, העונה השלישית לגמרי הוציאה את כל החשק לראות את זה.

לסוכנת קוראים קארי.

המתים המהלכים עושה לך את זה ? דרך אגב התחילה עונה 5.

אוז עושה לך את זה ?

איזה כייף לי :)

• תגובות 3.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

את המתים המהלכים גם הפסקתי לראות בתחילת עונה 4, שיעמם אותי.

אוז לא ראיתי

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

זה במקרה The Killing? כי אם כן, אני נמצא בעונה השלישית שלה בערך באמצע

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

התחלתי אתמול עונה 4 של משחקי הכס. פשוט סדרת מתח חזק עם כל כך הרבה טוויסטים בעלילה!

קיבלתי המלצה מחבר על הפמליה.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם (נערך)

נסו את how to get away with murder. סדרת מתח מצוינת.

הרשימה השחורה עונה זה אחלה.

ממזר שמן, סאות' פארק עושים לראשונה המשכיות בכל העונה. כל פרק יתחבר לאחר. בינתיים אחרי פרק ראשון מאכזב הם חזרו ובגדול. I am Lorde.

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מישהו צופה בסדרה הרומן ?

"סדרת הדרמה-מתח המרכזית של רשת שואוטיים לעונת חורף 2014, שנוצרה ע"י חגי לוי ושרה טרים ("בטיפול"), בהשתתפות דומיניק וסט ("הסמויה", "השעה"), רות וילסון, מאורה טיירני ("אי.אר") וג'ושוע ג'קסון ("פרינג'"). "הרומן" עוסקת בהשפעות רומן מחוץ לנישואין בין זוג הנפגש בעיירת נופש - נואה סולוויי, אב לארבעה, מורה וסופר, והמלצרית אליסון לוקהארט, אשר מנסה לשקם את חייה ונישואיה לאחר מות בנה. העלילה מסופרת מנקודות המבט השונות שלהם, בדגש על הדרכים השונות בהם כל אחד מהצדדים מספר את הסיפור. הזכרונות המעומעמים מייצרים הטעיות ומתח, כשברקע ניצבת עלילת מסתורין שהולכת ונחשפת לאורך העונה."

הרומן

"

איזה כייף לי :)

פורסם

הורדתי, לא יצא לי לצפות בה, אני "קצת" מאחורה

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
ממזר שמן, סאות' פארק עושים לראשונה המשכיות בכל העונה. כל פרק יתחבר לאחר. בינתיים אחרי פרק ראשון מאכזב הם חזרו ובגדול. I am Lorde.

גם בעונה הקודמת היה להם כמה פרקים שבאים בהמשכיות.

הפרק האחרון, handicar, לא קשור לעלילה של הפרקים הקודמים (פרק חלש אגב)

פורסם
לסוכנת קוראים קארי.

המתים המהלכים עושה לך את זה ? דרך אגב התחילה עונה 5.

אוז עושה לך את זה ?

לי המתים המהלכים עשה את זה.

התחלתי להסתכל בה רק לפני כשלושה שבועות, וטחנתי את ארבעת העונות הראשונות מספר פרקים ברצף כל יום, כמו נרקומן.

ואז המתנתי שתתחיל העונה החמישית, מחר עוד פרק...יש.

פורסם
מישהו צופה בסדרה הרומן ?"

כן, שני הפרקים הראשונים היו מעולים.

אהבתי שרואים איך קרו הדברים מזווית של כל אחד + נואה (מקנולטי מהסמויה) שחקן מעולה.

פורסם

רק אני מאוכזב שאין עונה שנייה לכנופיות אל אי ?

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

יש סדרה חדשה שנקראת גוטהם,התחילה לא מזמן אבל מסתמנת להיות סדרה טובה,

זה על ברוס ווין ישר אחרי הרצח של ההורים שלו לפני שהפך להיות באטמן.

Vw Polo GTI

פורסם

הבה נדייק, הסידרה בעיקר על הפינגווין ועל ג'ים גורדון

מי שאוהב מד"ב אז The Flash מאוד כיפית, כמו גם Arrow שממנה היא מסתעפת

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

• תוכן חדש...