Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
Fargo

אם תהיה עונה שניה היא לא תהיה קשורה לעונה הראשונה, קודם תראה את הסרט המקורי משנת 1996 ואז את הסדרה.

Extant

סייפיי שקר כלשהו, די מותח, ראינו את העונה הראשונה, אישית אני בספק שימשיכו את זה לעונה נוספת.

Masters of sex

ראיתי את שני הפרקים הראשונים, נראה כמו סדרה באמת מעניינת, אבל קצת מייגעת אז הפסקתי, אם הם שרדו שתי עונות כנראה שזה שווה צפיה.

Agents of shield

כאמור, חרא.

The Americans

מעולה! בדיוק התחילה עונה נוספת.

ראיתי את הסרט ב-1996... הזדמנות טובה לראות אותו שוב. אם העונות לא קשורות אחת לשנייה - אתחיל לראות בקרוב.

אקסטנט - הבנתי שכבר הוזמנה עונה שנייה.

סוכני המגן - קראתי שזה התחיל חלש אבל השתפר מאוד ושהמבקרים אוהבים. אבל אשים את זה בסוף הרשימה.

האמריקאים - בהחלט אראה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 3.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סוכני המגן - העונה הראשונה והשניה שונות בתכלית. הראשונה הייתה מד"ב נחמד לילדים (בסגנון של Sliders משנות ה-90), בשניה כל פרק הוא כמעט סרט אקשן בפני עצמו, וגם הדמויות התחילו להתפתח מאד.

נראה לי שלאור ההצלחה בעונה הראשונה הם פשוט קיבלו תקציב לתסריטאי נוסף ואז הביאו מישהו הרבה יותר טוב. סה"כ סדרה בוגרת ועשויה היטב בהתחשב בז'אנר, ולא פחות חשוב - מקפידה לא לקחת את עצמה יותר מדי ברצינות.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
מחפש המלצות לקומדיות.

חוץ מbig bang theory, וwelcome to Sweden החביבה, יש משהו כרגע?

הפמליה !

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

לא יודע אם עלה פה- באבילון: סידרה בריטית בת 6 פרקים על התככים, ההסתבכויות, הפוליטיקה הקטנה (והגדולה) שבסקוטלנד יארד. אבל גם יורד לרזולוציות שטח של היחידות השונות (כולל אקשן והרבה קטעי מצלמות כביכול-CCD), והכל עם הומור וציניות בריטיות משובחות. בעיקר פה מלוכלך של כמעט כולם שם... שימו לב בעיקר לשוטר הג'ינג'י השמן בעל דימויי הסקס...

בכללי, אני חושב שהבריטים עולים על האמריקאים בסדרות, בין היתר כי אצלם לא מדובר בעונה בת 22 פרקים. הכל צריך להגמר הרבה קודם, ולכן הסיפורים מהודקים יותר ונמרחים פחות.

פורסם
בכללי, אני חושב שהבריטים עולים על האמריקאים בסדרות

המומחיות של אמריקאים זה סרטים, של בריטים זה טלוויזיה.

אם כי, מאז LOST שהציבה רף חדש באיכות, האמריקאים נהיו טובים גם בסדרות.

לבריטים יש את הפורמט המעצבן הזה של 3-5 פרקים לעונה בסדרה. נגמר? חכה עוד שנה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

בכללי, אני חושב שהבריטים עולים על האמריקאים בסדרות, בין היתר כי אצלם לא מדובר בעונה בת 22 פרקים. הכל צריך להגמר הרבה קודם, ולכן הסיפורים מהודקים יותר ונמרחים פחות.

בצרפת צריך לקנות לחם פעמיים ביום (כי הוא לא שומר על טריות יותר מכמה שעות) ובאנגליה "עונה" נמשכת שישה פרקים. כל מדינה והמוזרויות שלה.

אישית אני לא ממש מתחבר לסדרות או לתוכניות הפאנל שלהם, אבל מחבב את הסרטים הדוקומנטריים ואת Live at the Apollo.

פורסם (נערך)

יצא לי לי לראות את הפרק הראשון והשני שיצאו ביחד של The Last Man On Earth

לא רע בכלל

ספוילר - איזה בחור מסכן

עריכה אחרונה על ידי Avram
:wink:
  • 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
אומנם זאת לא סדרה חדשה, אבל אחרי שגמרתי אותה בפעם השנייה כבר ( 7 עונות, כל עונה בערך 10-13 פרקים, כל פרק 43 דק', ) הבנתי שהיא הסדרה הכי טובה שראיתי - המגן ( the shield) , הגעתי למצב שבמקום ללכת לישון בשעה 2.30 בלילה כשאני צריך לקום לבסיס עוד שלוש וחצי שעות אני מתפשר על זמן השינה וממשיך לראות עוד פרק.

מי שלא מכיר, מדובר על סדרת משטרה, הגיבור הוא שוטר מושחת ואיך הוא מנהל את חייו וכו', יש ערך בויקיפדיה.

עכשיו סיימתי את העונה השביעית.

סדרה פשוט מצוינת, ממש עצוב לי עכשיו שהיא נגמרה.

יש עוד דברים בסגנון?

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

סיימתי לפני כמה חודשים את "ילדי האנרכיה"

בעונות האחרונות רציתי שזה יגמר כבר. מעט מתישה וחוזרת על עצמה.

היום סיימתי עונה 3 של "הומלנד". סדרה ענקית. אין רגע דל אחד.

שחקנית ראשית מציגה משחק משובח.

• תוכן חדש...