Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

פרק קצת מוזר במתים המהלכים.

למי שמחפש סדרת ברמה - The Fall, ראיתי את העונה הראשונה במשהו כמו שלושה ימים, השחקנים הראשיים פשט מעולים.

• תגובות 3.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

החצי פרק הראשון של Better Call Saul דיי משעמם, מקווה שהמשך הסדרה יותר טוב.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
החצי פרק הראשון של Better Call Saul דיי משעמם, מקווה שהמשך הסדרה יותר טוב.

קצת התאכזבתי את האמת.

אני מבין שגם פה הבמאי הולך לפתח את הדמות של סול למה שאנחנו מכרים משובר שורות.

פורסם

בוודאי שלא חשבתי שסול גודמן נולד ככה, אבל החצי הראשון ממש טרחני

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

~

שתי סדרות חדשות שלא ראיתי שהוזכרו כאן עדיין:

Forever - אותה תבנית מוכרת וידועה של משטרה אימפוטנטית, בלשית מצודדת עם טראומה מהעבר ומומחה אחד שמצליח להפתיע את כולם ולהציל את היום פעם אחר פעם (בסגנון של מונק, המנטליסט, קאסל, הרשימה השחורה וכו') באמצעות חשיבה מחוץ לקופסה. השוני הפעם הוא בשחקן ראשי מעולה ובעלילת משנה נחמדה - הגיבור הוא בן אלמוות וכל הידע הבלתי-סביר שלו מגיע ממאתיים שנות נסיון בשטח. אמנם רעיון שחוק אבל כתוב ומצולם היטב, שווה הורדה.

Selfie - סיטקום קליל המהווה וריאציה על הסיפור של פיגמליון/גברתי הנאווה, אבל בסביבה מודרנית ורלוונטית. הגיבורה הראשית היא ילדת כאפות לשעבר שהפכה למלכת מדיה חברתית אבל (כצפוי) לא זוכה לאותה פופולריות בחיים האמיתיים. היא מסתייעת בקולגה מומחה לשיווק לצורך שינוי תדמית, תהליך שבו השניים הופכים לחברים טובים והבחור עצמו שהוא (כצפוי) וורקוהוליק חסר חיים לומד כמה דברים גם ממנה. נשמע כמו עוד סדרה סתמית של עונה אחת, אבל התסריט שם ברמה ושניים מהשחקנים הראשיים הם יבוא מבריטניה (מגמה פופולרית לאחרונה), מה שהופך את הביצוע למוצלח למדי. גם זה שווה הורדה, במיוחד למי שאוהב ג'ינג'יות בלבוש מינימלי.

פורסם
~

שתי סדרות חדשות שלא ראיתי שהוזכרו כאן עדיין:

Forever - אותה תבנית מוכרת וידועה של משטרה אימפוטנטית, בלשית מצודדת עם טראומה מהעבר ומומחה אחד שמצליח להפתיע את כולם ולהציל את היום פעם אחר פעם (בסגנון של מונק, המנטליסט, קאסל, הרשימה השחורה וכו') באמצעות חשיבה מחוץ לקופסה. השוני הפעם הוא בשחקן ראשי מעולה ובעלילת משנה נחמדה - הגיבור הוא בן אלמוות וכל הידע הבלתי-סביר שלו מגיע ממאתיים שנות נסיון בשטח. אמנם רעיון שחוק אבל כתוב ומצולם היטב, שווה הורדה.

12 קופים טובה מאוד אבל הולכת בכיוון שונה לחלוטין מהסרט

שתיים מהסדרות האהובות עליי לאחרונה

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
הפרק השני מתחיל כמו שצריך :)

גם הראשון טוב

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

עשיתי סריקה על הסדרות שהתחילו בשנים האחרונות והורדתי רשימה של סדרות שסיימו כבר את שנתן השניה (לא סומך על סדרות שרק סיימו עונה אחת בהצלחה).

Agents of shield

resurrection

masters of sex

the 100

the americans

עם מה עדיף להתחיל?

ואלו סדרות שחודשו לעונה שנייה (אבל נחכה...)

extant

fargo

legends

the strain

penny dreadful

the leftovers

the knick

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם (נערך)
עשיתי סריקה על הסדרות שהתחילו בשנים האחרונות והורדתי רשימה של סדרות שסיימו כבר את שנתן השניה (לא סומך על סדרות שרק סיימו עונה אחת בהצלחה).

Agents of shield

resurrection

masters of sex

the 100

the americans

עם מה עדיף להתחיל?

ואלו סדרות שחודשו לעונה שנייה (אבל נחכה...)

extant

fargo

legends

the strain

penny dreadful

the leftovers

the knick

Agents of shield חרא.

fargo מעולה.

כל השאר לא ראיתי, רואה עכשיו את הסדרה flash קצת בנאלי אבל חביב.

למי שזוכר היה ניסיון לסדרה כזו בשנות ה 90 אאל"ט החזיקה רק עונה אחת.

אז הגיבור של הסדרה משנות ה 90 הוא האבא של הגיבור בסדרה הנוכחית.

עריכה אחרונה על ידי Tvr_speed_12
פורסם

Fargo

אם תהיה עונה שניה היא לא תהיה קשורה לעונה הראשונה, קודם תראה את הסרט המקורי משנת 1996 ואז את הסדרה.

Extant

סייפיי שקר כלשהו, די מותח, ראינו את העונה הראשונה, אישית אני בספק שימשיכו את זה לעונה נוספת.

Masters of sex

ראיתי את שני הפרקים הראשונים, נראה כמו סדרה באמת מעניינת, אבל קצת מייגעת אז הפסקתי, אם הם שרדו שתי עונות כנראה שזה שווה צפיה.

Agents of shield

כאמור, חרא.

The Americans

מעולה! בדיוק התחילה עונה נוספת.

פורסם

צריך לראות את הסוף של breaking bad בשביל זה

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...