Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5866 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אני צריכה ייעוץ מקצועי לגבי רכב שאני מעוניינת לקנות.

הרכב הוא דייהטסו שרייד מודל 93, מנוע 1300 אוטומט. הרכב יד שניה, עבר 150 אלף ק"מ.

אני קונה אותו דרך מוסך ששם הוא היה מטופל ב5 השנים האחרונות, וכמובן שהובטח לי שמצבו המכני מצויין ולא יכול להיות טוב יותר.

העניין הוא שכשהרכב בדרייב וברקס, הוא רועד חזק. במוסך טוענים שזה בלאי של התושבות אבל שאין שום בעיה ואפשר לנסוע ככה שנים. לא יודעת אם זה חשוב או לא, אם מעבירים לניוטרל זה מפסיק.

מה דעתכם? בעייתי? סיבה לא לקנות את הרכב?

חשוב לציין שחוץ מזה אני מאד מעוניינת בו, אני פשוט לא מבינה בכל העניין המכני...

תודה רבה :)

פורסם

לשריידים מהמודלים הללו, באמת יש נטיה לרעוד במצב עמידה (כמו שאמרת לא בניוטרל). אם זה בגלל תושבות - הייתי מברר מחיר החלפתן.

כ"כ - רכב שרגיש במע' הקירור - אם שמו מי ברז במקום מי קירור (מים ייעודיים) - יהיו צרות (מנסיון) קורוזיות ונזילות (במקרה הטוב, ועד סכנה לראש מנוע במקרה הרע).

לי קצת לא נראה לקנות רכב דרך מוסך שאינך מכירה (?). אני חושב שאת צריכה סיוע (מטעמך - מכר, או מוסך שאת מכירה), שיחווה את דעתו על הרכב הנ"ל.

סה"כ אם הרכב טופל כיאות - יכולה להיות קניה טובה.

alfa 156 2.5.

פורסם

שלום

אני בעל דייהסטו שרייד בדיוק כזה.. 93 אוטו.

יש לי גם את הרעידות האלו בדיוק....ואני נוסע ככה שנתיים והכל בסדר...

קצת מציק אבל לא נורא...

בנוטרל זה מפסיק... וגם לי אמרו שאלו התושבות של המנוע.

דרך אגב.. בכמה אתה קונה?

אני מתכוון למכור את שלי עוד מעט.. אני יד שלישית , ועשתה גם 150 אלף.צבע תכלת מראות חשמליות .

מעולה מבחינה מכנית - לא רואה מוסך..

פורסם

לחולגי- אני מכירה את המוסך הזה, יש לנו רכב במשפחה שמטופל אצלם כחצי שנה. עדיין יש לי נטייה לא לסמוך, אבל אני חושבת שזה יקרה עם כל אחד.

כנראה שאם לא מהם, האופציה היא לקנות מאדם שאני לא מכירה בכלל. מה אתה אומר?

לאסף- הציעו לי 6500. כמה זמן היא אצלך? הרעידות התחילו אצלך? שמת לב לאיזו הידרדרות במצב הרכב כתוצאה מכך?

אשמח לשמוע עוד תגובות.

פורסם
לחולגי- אני מכירה את המוסך הזה, יש לנו רכב במשפחה שמטופל אצלם כחצי שנה. עדיין יש לי נטייה לא לסמוך, אבל אני חושבת שזה יקרה עם כל אחד.

כנראה שאם לא מהם, האופציה היא לקנות מאדם שאני לא מכירה בכלל. מה אתה אומר?

לאסף- הציעו לי 6500. כמה זמן היא אצלך? הרעידות התחילו אצלך? שמת לב לאיזו הידרדרות במצב הרכב כתוצאה מכך?

אשמח לשמוע עוד תגובות.

היא אצלי 10 שנים והם התחילו אצלי.

לא היתה הידרדרות במצב האוטו.

• תוכן חדש...