Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

leon 1.8t vs. alfa mito 155bhp

dj potz
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5840 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מבלי להיכנס לריבים בקשר למי יותר חזק וכו'.

זכור כי ישנו היבט די מרכזי שבו הלאון עולה על המיטו- שיפורים!

עידן

כן כי יש ללאון מנוע יותר גדול, לא נאמר פה מילה על המקום לשיפורים, גם למיטו אם אתה מטפל בה כמו שצריך אתה יכול להגיע ל260 כ"ס בקלות (עם החלפת הטורבו הפיצפון שלה...)

בסה"כ, הנקודה המרכזית לדעתי שבן אדם שקונה אלפא קונה את זה עם הלב ולא עם השכל...

ברגע שיש לך אלפא אתה כל בוקר מחייך וחושב איך לדאוג לאוטו שלך ואיך אתה נהנה מהנהיגה שלך...

זה שאתה נושם... זה לא אומר שאתה חי...8)

:twisted:Alfa Romeo Mito 1.4T 155HPS:twisted:

Comp:Moral Tempo Sub:Hertz ES250 Amp:Sundown Sax50.4

:twisted:Alfa Romeo Spider 2.0 1988 :twisted:

• תגובות 91
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה משווה צ'יפ להחלפת טורבו?

תאמין לי שישנן הרבה מכוניות שגורמות לך לחייך- לא רק אלפא.

אם כמה שאני מחבב את המיטו כמובן.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

השאלה היא מה אתה מחפש מהאוטו.

אישית אני לא חובב של שניהם,אבל אם תשאל אותי הלאון עדיפה.

לבחור עם המיטו,לא כל אחד חובב סיבובים ואת זה שהוא יצא בבוקר להתאהב באוטו מחדש.

יש כאלה שמחפשים פרקטיות,אולי הבחור הוא "הנהג" של כל החברה שלו והוא נוסע אוטו מלא?

יש פה כמה וכמה שיקולים שהוא צריך לקחת.

עם 99 אחוז מהאנשים שיש להם לאון ויצא לי לדבר איתם כולם היו מבסוטים,לגבי המיטו אין לי מושג כי לאף חבר אין כזאת.

עם הבחור חושב בעתיד להוציא יותר כוח הלאון עדיפה,ולמרות שאני לא מאמין שתוציא מהמיטו 260 כ"ס עם החלפה רק של הטורבו בעוד שבלאון הוא יגיע ל300 כ"ס באמינות שיש לה הוכחות רבות בפורום.

פותח השרשור, תיגש שוב לסיאט. תגיד להם שהתאכזבת מהנסיעת מבחן שעשו לך ועקב כך אתה פוזל יותר לכיוון האלפא. רוב הסיכויים שהם ידאגו לך לנסיעת מבחן יותר ארוכה.

בן.

Got To love It

פורסם

לקנות רכב גדול כי אתה הנהג של החברה זו הסיבה הכי מטומטמת ששמעתי עליה בחיים שלי.

מדובר בצעיר בן 24 שהולך לקנות רכב בהרבה מאוד כסף וזה השיקול שלדעתך צריך להנחות אותו? שיסעו במונית.

לא מכיר את הרכבים לא נהגתי עליהם ולכן לא אחווה דעה לגבי יכולתם.

מה שכן לדעתי הגודל הקטן יחסית הוא דווקא יתרון במקרה הזה.

לפותח הדיון בגלל שאתה בגיל שמאפשר לך הייתי הולך בקניה הזאת נטו עם הרגש, ועם הרכב שנתן לך להרגיש טוב יותר.

שני הרכבים הם רכבים שהמליצו עליהם כאן רבות, וכנראה שבצדק.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

כפי שציינתי המחירים שנתתי הינם לפני הנחות, בשתי החברות תנתןהנחה פחות או יותר באותו סדר גודל.

זה בדוק?

אלפא מאוד קשים עם הנחות. אולי תצליח להוציא איתוראן או משהו או הנחה על אבזור אבל לא ברמות כמו בסיאט.

emotion of motion

פורסם

פרקש, לא לזה התכוון המשורר.

אולי הוא נוסע הרבה פעמים אוטו מלא והוא צריך את המקום הזה, סתם זרקתי את זה בתור שיקול.

אני היתי אומר שתלך לפי מה שאתה מרגיש ולפי מה שמושך אותך.

Got To love It

פורסם

בן מסכים עם הקביעה האחרונה שלך.

בסופו של דבר פותח הדיון עשה משהו שהרבה אנשים לא עושים לפני קניית רכב.

הוא נסע על שני הרכבים נסיעת מבחן.

על הסיאט אומנם פחות, אבל אם התעקש יוכל לפתור זאת.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

אם חשוב שתהיה ספורטיבית אז הסיאט המדוברת לא ממש רלוונטית. יש לסיאט דגמים אחרים ספורטיביים.

מבחינת אמינות אני נוטה להאמין שכולן (לפחות האירופאיות) די אותו דבר בימינו, בהם שיתוף הרכיבים/ספקים כל כך גדול שכולם די נמצאים באותה ביצה.

עם כל זאת ולמרות הכל אלפא לא קונים על סמך נתונים יבשים בלבד, צריך (ובטח יקפצו עלי על המשפט הזה) להתחבר אליה.

אם לא התחברת אז תמצא מכוניות שנותנות תמורה יותר גבוהה לשקלים שלך. אם התחברת אז המחסור בחיבור לנגן ממש לא יפריע לך.

אגב, אני מצטרף להמלצה על אבזור מקורי בלבד.

פורסם

יש לציין גם דבר חשוב ושהלאון בגירסה הידנית תעלה על הכביש באיזור 140K שזה הבדל דיי ניכר מהמיטו.

בכל מקרה אין ספק שלבחור צעיר ללא תורך ברכב גדול המיטו היא פיתרון מגניב ואין לי משהו רע להגיד עליה אם כי בלאון הוא לא יייקבל פחות מהמיטו ואף יותר.

הצורה החדשה נראת מעולה בפנים ובחוץ, האיבזור מלא וברמה הספורטיבית היא והמיטו לטעמי דיי שוות, אף אחד מהן לא מתיימרת להיות ספורטיבית פרופר.

בקיצור כחבילה, הלאון משתלמת יותר, מאידך אם האלפא פנתה יותר לליבו של פותח השרשור והממון קיים אני לא רואה סיבה לא לרכוש אותה ובכיף.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם
לאון בלי לחשוב בכלל, למי תמכור את המיטו כשתרצה להחליף?

בנוסף הליאון זה רכב עם יותר פוטנציאל!

תגיד,אתה רציני?

כל פעם שאני רואה את הרכב הזה עובר הלסת שלי נופלת.

אם לא היית לי משכתנא/גן/תשלומים מפה ועד להודעה חדשה הייתי חוטף רכב כזה(גם משומש)אז בטוח שישנם מספר לא מצומצם של "משוגעים" כמוני שהממון נמצא בכיסם וכן ירכשו משומשת(אני מכיר 4 לפחות,לא כולל את אשתי)

תומר

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם
תגיד,אתה רציני?

כל פעם שאני רואה את הרכב הזה עובר הלסת שלי נופלת.

אם לא היית לי משכתנא/גן/תשלומים מפה ועד להודעה חדשה הייתי חוטף רכב כזה(גם משומש)אז בטוח שישנם מספר לא מצומצם של "משוגעים" כמוני שהממון נמצא בכיסם וכן ירכשו משומשת(אני מכיר 4 לפחות,לא כולל את אשתי)

תומר

בכל אופן אי אפשר להתכחש לבעיית השוק של הרכב.

פורסם
בכל אופן אי אפשר להתכחש לבעיית השוק של הרכב.

חולה על אנשים שאין להם מושג על מה הם מדברים, איך אתה יכול לדעת על רכב שעדיין לא שנה בשוק, איך שוק המשומשות שלו?

ממש מסקרן אותי...

זה שאתה נושם... זה לא אומר שאתה חי...8)

:twisted:Alfa Romeo Mito 1.4T 155HPS:twisted:

Comp:Moral Tempo Sub:Hertz ES250 Amp:Sundown Sax50.4

:twisted:Alfa Romeo Spider 2.0 1988 :twisted:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5840 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...