Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

זוג ותינוק, כרגע עם מאזדה 2 אבל מחפשים משהו יותר גדול כדי שהכסא בטיחות יכנס מאחורי כאשר אני נוהג
המאזדה שווה באזור ה40 ויש כרגע 40 שאפשר להשקיע ברכב
לא נוסעים הרבה וגרים בתל אביב לכן חושש מהגיר DSG או המקביל שלו בקוריאניות (אם החשש לא מוצדק אז לא פוסל) לכן צריכת דלק פחות רלוונטית

אשמח להישאר ברמת האבזור של המאזדה, חיישנים היקפיים מצלמה ותמיכה בקארפליי, מחפש משהו קצת יותר נוח ועם בידוד רעשים יותר טוב ולא אתנגד למשהו יותר חזק

פורסם

אפשר לשקול סוזוקי קרוסאובר עם מנוע 1.4 טורבו, קיה סטוניק עם מנוע 1.4 תהיה חלשה יותר אך גם אופציה אמינה מאוד, מיצובישי asx יהיה גבוה יחסית אמין אך לא ממש חסכוני, יש מחלה של מצלמת ראדר שהיום ניתן לתקן עד 1500 שקל.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

סובארו XV 2020 +- יכול לענות על הדרישות,

בהסתייגות שאני לא מתמצא ברמות האיבזור.

מנוע ה-2.0 מומלץ, אבל אם הנסועה ברובה עירונית בתוואי מישורי, 

גם גירסת ה-1.6 יכולה לבוא בחשבון במחיר נמוך יותר.

דוגמה אקראית: https://www.yad2.co.il/vehicles/item/sdqd5pyn

• אהבתי 1
פורסם
לפני 14 דקות, yulianx כתב:

אפשר לשקול סוזוקי קרוסאובר עם מנוע 1.4 טורבו, קיה סטוניק עם מנוע 1.4 תהיה חלשה יותר אך גם אופציה אמינה מאוד, מיצובישי asx יהיה גבוה יחסית אמין אך לא ממש חסכוני, יש מחלה של מצלמת ראדר שהיום ניתן לתקן עד 1500 שקל.

איך הויטרה? מחפש משהו קצת יותר קטן

פורסם

מיכאנית דומה מאוד. אני ממליץ לך על הקרוסאובר - הרבה יותר מקום למטען, ולפחות בתקופות בהן עקבתי יותר זול, כך שבתקציב נתון תוכל לרכוש רכב יותר צעיר. אם יש מחשבה על ילד נוסף בטווחמהחזקת הרכב אז בכלל אין התלבטות. 

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

קיה סטוניק 1.4 מתאימה בדיוק לדרישותיך... גיר פלנטרי ומנוע אטמוספרי, קטנה בחוץ ומרווחת למדי בפנים, חפש רמות אבזור גבוהות.

פורסם
בתאריך 2.6.2026 בשעה 15:35, sperial כתב:

מיכאנית דומה מאוד. אני ממליץ לך על הקרוסאובר - הרבה יותר מקום למטען, ולפחות בתקופות בהן עקבתי יותר זול, כך שבתקציב נתון תוכל לרכוש רכב יותר צעיר. אם יש מחשבה על ילד נוסף בטווחמהחזקת הרכב אז בכלל אין התלבטות. 

בתאריך 2.6.2026 בשעה 17:23, mottis כתב:

קיה סטוניק 1.4 מתאימה בדיוק לדרישותיך... גיר פלנטרי ומנוע אטמוספרי, קטנה בחוץ ומרווחת למדי בפנים, חפש רמות אבזור גבוהות.

איך ה cx 30? מאוד נהנה ממאזדה, נראה כמו המשך הגיוני לא?

פורסם
לפני 11 שעות, rottomer כתב:

איך ה cx 30? מאוד נהנה ממאזדה, נראה כמו המשך הגיוני לא?

לא נראה לי שבתקציב שלך תוכל למצוא cx30 עם נתונים טובים.

זה רכב מצויין

פורסם
לפני 14 שעות, mottis כתב:

לא נראה לי שבתקציב שלך תוכל למצוא cx30 עם נתונים טובים.

זה רכב מצויין

מצאתי את זה, מה דעתך? לא הנתונים הכי טובים אבל 100 אלף קילומטר ב5 שנים למאזדה זה לא נורא, לא?
https://www.yad2.co.il/s/c/082c37ix

פורסם

שים לב שזה רכב מהשכרה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שרוב הסיכויים שזה לא רכב שננהג בעדינות נקרא לזה. רכב שלנהגים לא איכפת ממנו.

פורסם
לפני 7 דקות, yulianx כתב:

שרוב הסיכויים שזה לא רכב שננהג בעדינות נקרא לזה. רכב שלנהגים לא איכפת ממנו.

אם הבדיקה תצא נקייה יש סיבה להימנע? בסוף מאזדה ידועה באמינות, רואה את זה עם ה2 שלי

פורסם

אני נהגתי בשש השנים האחרונות על שני הדורות האחרונים של הפוקוס בגרסת הסטיישן, כשהראשון היה עם מנוע 1.5 וגיר פלנטרי. רכב מאד מהנה לנהיגה ובאמת בינתיים מראה אמינות. בעקבות ההמלצה שלי, אחי קנה כזאת משנת 2022 מליסינג במחיר של סביבות 60 אלף ובינתיים מרוצה. שים לב שהוא חזק וכיפי אבל לא חסכוני. לפני כשנה החלפנו את הרכב של אשתי שנהגה בפיאסטה ידנית מהדור האחרון שנמכר כאן וממש התלבטתי אם לרכוש לה כזאת פוקוס. בסוף הדרישה שלה לרכב גבוה ואמין ניצחה ורכשנו ויטרה מהטרייד של סוזוקי. 

• מעניין 1

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...