Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5947 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנחנו מתכננים לטוס לאיטליה לשבוע במאי.

אני מעוניין לשכור רכב ומתלבט בין פיג'ו 207 ל-308 (אלה אפשרויות שהציגה בפני נציגת המכירות של חב' ההשכרה).

מדובר בזוג ותינוק בן שנה וחצי.

ההבדל ביניהם הוא הוא 128 ש"ח בלבד לכל השבוע ואולם אני מניח שה-308 תדרוש יותר בנזין.

השאלה היא מה עדיף? האם ה-207 כמו כל סופרמיני מודרנית מספיקה בגודלה ותתן מענה גם לעניין חניה בעיירות השונות וכמובן בטיחות, תא מטען וכיו"ב. או שעדיף לקחת את ה-308 שתתן לנו תא מטען ומרווח גדול משמעותית, יותר בטיחות וכו', גם אם המחיר קצת יותר גבוה וצריכת הדלק מעט גבוהה יותר?

אגב, למי שמבין, יש המלצה על חברת השכרה ספציפית מבחינת אמינות ומחיר? (אני בדקתי ב"אופרן", רצו שם 235 יורו ל-207 ו-289 יורו ל-308 והמחירים כוללים הכל, זולת דלק)

תודה!

פורסם

דיזל דיזל ורק דיזל.

אגב, סביר להניח שאם תזמין 207 / 308 מה שתקבל זה גרנדה פונטו או פיאט בראבו.

בכל מקרה, ה-207 אמורה להיות גדולה מספיק בשבילכם.

שים לב בערים והעיירות לחנות בחניונים מוסדרים.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

לדעתי בשביל 128 ש"ח הבדל ונגיד עוד 200 ש"ח בהגזמה הבדל בדלק שווה להתרווח ולא להדחק. עם תינוק יש הרבה ציוד.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

תתכונן לכך שסביר שלא באמת תקבל את הרכבים הללו אלא שווה ערך מה שאומר כנראה פיאט כלשהי.

בעניין הדלק רוב הרכבים הם דיזל ידני שעושים ביום רע 1-15 כך שגם העניין הזה לא משמעותי.

לגבי הגודל אני תמיד מעדיף רכב גדול שניתן להעמיס בקלות הכל ולא להתחיל ולתכנן כל העמסה, מה גם שיש לך עגלה להכניס לשם.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

תובנות מהשכרת רכב שלי באיטליה.

- כשאומרים לך דגם של רכב, מתכוונים לקטגוריה. אין התחייבות שאכן תקבל את הרכב שצויין (אני לא בטוח, אבל ייתכן מאוד שפונטו תהיה באותה קטיגוריה של ה- 207...). כדי לדעת בערך איזה רכב תקבל, כנס לאתר של אופרן ותבדור מה הקטיגוריה (הם לפעמים גם מפרטים פחות או יותר אילו רכבים יש באותה קטיגוריה.).

- לי יש את ה- 307, ותא המטען לא כ"כ נוח. אמנם אפשר להכניס הרבה דברים, אבל הוא לא כ"כ נוח. (לפחות לי.)

נסה לראות בעצמך את תא המטען. (שכנים, מכרים עם הרכב הנ"ל.)

- חברות השכרה. כל חברת השכרה בעלת שם עולמי, תהיה בסדר. אני שכרתי מהרץ, כי יש לי כרטיס זהב של הרץ.

- הרכב שהיה לי באיטליה, היה הבראבו של פיאט. 1.9 tdi. הוא היה מאוד נוח (נסיעות של שעות עברו לי בנוחות ובלי כאבי גב...), די זריז (היה ידני), ולא כ"כ גדול (לאחד כמוני שלא ממש יודע להחנות ברוורס...)

- מצטרף להמלצה על דיזל!

- אל תשכח לבקש כסא לילד!

פורסם

האם אני צריך להזמין רכב דיזל (ולבקש זאת במיוחד) או שהם תמיד משכירים רכב עם מנוע כזה?

לפני 3 שנים היינו גם באיטליה וקיבלנו גולף, אני לא זוכר אם היא היתה דיזל או לא....

blackice - לי הציעו 308 ולא 307

ברור לי שזו הקבוצה ולא תמיד הרכב ספציפית. גם כשקיבלתי את הגולף למעשה הזמנתי פוקוס 5 דלתות.

ב"אופרן" הקבוצה הכי פחותה נקראת B (ולא A כמו במקומות אחרים משום מה) והפקידה אמרה שזה או 207 או איזושהי לנצ'יה שאני לא זוכר את שמה כעת.

האפשרות השניה היא באמת ה-308.

ע"פ התגובות כאן, נראה באמת שאזמין את ה-308 (ומקביליו) אבל חשוב לי מאד נושא הדיזל הנ"ל. מישהו יכול להאיר את עיני בעניין?

פורסם

אם מדובר בלנצ'יה אפסילון - תוותר. היא צפופה בפנים מאוד.

פורסם

כן, הלנצ'יה הזו!

הבנתי.

אז לקחת קבוצה אחת יותר. לא בעיה, גם ככה אין הבדל רציני במחיר.

מה לגבי הדיזל? זה ברור או שצריך לברר ולבקש?

פורסם

תברר. זה לא עולה כסף.

פורסם

אף חברת השכרה לא תתחייב לך לסוג מנוע מסוים, אם כי סביר להניח שתקבל דיזל.

מקסימום, נסה לברר בסוכנות הספציפית אם ניתן להחליף לדיזל, במידה ותקבל בנזין.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

תודה על התשובות.

ולסיום,

1. האם כדאי להזמין חודש-חודשיים מראש או שבוע לפני? יכול להיות שינוי במחיר (כמו בטיסות למשל)?

2. החברות גובות תוספת מחיר על כסא תינוק?

3. האם כדאי להזמין באינטרנט דרך אתר בחו"ל או בסוכנות בארץ?

תודה.

פורסם

לשאלותיך:

1.כדאי להזמין מראש, בייחוד בתקופות עמוסות כמו פסח. תמיד כדאי להזמין את הקטגוריות הפופולריות- כך יש יותר סיכויים שתקבל שדרןג בתוספת תשלום זניחה או בחינם.

2. ברוב החברות גובים תוספת כזאת. בדוק את הנושא מראש - יש חברות שכלל לא משכירות כסאות.

3. הסוכנויות בארץ מציעות תג מחיר אטרקטיבי לעיתים, ביחס לעסקה ישירה מול חברה בארץ היעד. תתקשר לחברות המובילות ותשווה מחירים.

לגבי השכרה מגרמניה, זאת אפשרות, אבל לא כל החברות נותנות ביטוח לכל המכוניות לאיטליה בגלל סיכון גבוה לגניבות. זאת כנראה סיבה אחת למחירי ההשכרה הגבוהים יחסית באיטליה.

פורסם

תבדוק מחיר ב"אלדן" בנסיעה האחרונה שלי לצפון איטליה שכרתי רכב דרך אלדן (היה להם דיל טוב עם חברת השכרה מקומית), המחיר משמעותית זול יותר

Citroen Cactus Pure Tech 110 S&S manual gear 2017

Subaru XV 1.6 Lineartronic Auto 2015

[h=2][/h]

• תוכן חדש...