Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5953 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במידה ואתם מסתדרים באנגלית, ובשדה התעופה בו תנחתו יש סניף שלהם, הייתי ממליץ לבדוק את האופציות עם חברת מגיורה האיטלקית. במקרים רבים הם גם מאפשרים לבחור את הרכב שתקבלו בדיוק ולא רק לפי קטגוריה.

כפי שכבר אמרו לפניי, מומלץ ללכת על דיזל ועל הרכב הכי גדול שתוכלו להכניס בתקציב. כשתתחילו לעשות קניות ביורו, תבינו שכמה מאות השקלים שעליהם מדובר כאן הם לא באמת הפרש משמעותי. אני יכול לומר מהנסיון שלי שהמחיר שקיבלתם מאופרן הוא לא רע בכלל לעונה ולמדינה. ממליץ מאד להשקיע בביטוח נוסף, עם השתתפות עצמית נמוכה ככל הניתן.

סעו בזהירות.

פורסם

תוסיף את הביטוח המקסימלי האפשרי.

זה אומנם יכפיל לך את המחיר אבל אתה ממש לא רוצה להתווכח על שריטות ו/או מכות שהיו או לא היו כשקיבלת את הרכב.

פורסם

לגבי כסא תינוק - צריך להזמין מראש בתוספת תשלום ולרב עדיף ומשתלם יותר להביא איתכם את הכיסא מהבית.

לגבי הרכבים - קטגוריה B היא לרוב פיאט גרנדה פונטו שסה"כ היא סופר מיני ולא הכי נוחה אם יש עגלת ילדים. ה-308 מן הסתם תהיה פיאט בראבו שכמו שאמרו מעלי רכב מוצלח מאד.

לגבי דיזל - לרב זו תהיה ברירת המחדל. אפילו המיטו שקיבלתי לאחרונה היתה דיזל.

פורסם
תוסיף את הביטוח המקסימלי האפשרי.

זה אומנם יכפיל לך את המחיר אבל אתה ממש לא רוצה להתווכח על שריטות ו/או מכות שהיו או לא היו כשקיבלת את הרכב.

צילום מקיף של הרכב במעמד המסירה פותר את הבעיות האלה. מניסיון.

פורסם
צילום מקיף של הרכב במעמד המסירה פותר את הבעיות האלה. מניסיון.

זה פותר רק 50% מהבעיה של שריטות שהיו וגם זה בספק.

כי מה תעשה אם שורטים אותך בחניה ולא שמת לב ובמעמד ההחזרה דורשים ממך 500 יורו תיקון צבע דלת והצילומים שלך עצמך(עד כמה שאפשר לראות על מסך המצלמה) מראים שאכן שריטות חדשות שלא היו במעמד הקבלה.

בכל מקרה לעשות ביטוח מלא זה כמעט ולא אופציה אם מתכוונים לשהות בערים הגדולות.

פורסם

חברות ההשכרה לא שמות ז*ן על התצלומים האלה, ובבית המשפט קשה עד בלתי אפשרי להוכיח שהתמונות צולמו לפני החתימה על החוזה, לכן ברוב המקרים התמונות לא תהיינה קבילות. גם זה מנסיון.

בכל הקשור להשכרת רכב באירופה, החברות למדו את המשחק היטב וכיום מחזיקות את הלקוח בבייצים. להיות חוכמולוגים לא יעזור לכם בכלום.

פורסם
זה פותר רק 50% מהבעיה של שריטות שהיו וגם זה בספק.

כי מה תעשה אם שורטים אותך בחניה ולא שמת לב ובמעמד ההחזרה דורשים ממך 500 יורו תיקון צבע דלת והצילומים שלך עצמך(עד כמה שאפשר לראות על מסך המצלמה) מראים שאכן שריטות חדשות שלא היו במעמד הקבלה.

בכל מקרה לעשות ביטוח מלא זה כמעט ולא אופציה אם מתכוונים לשהות בערים הגדולות.

סליחה! עייף אחרי יום ארוך במיוחד. התכוונתי במעמד הקבלה. מצלמים את הרכב מכל הזוויות, מתעדים כל שריטה ומכה (אם יש) ובצורה הזאת אף אחד לא יכול לבוא בטענות. למרות שכן, לא צריך לחסוך על ביטוח. זה לא משתלם.

פורסם

תודה לכל המשיבים!

אכן אעשה השוואה ואוודא כי יש כסא תינוק.

ללא ספק אזמין קבוצה אחת (לפחות) מעל הסופר מיני ואבקש דיזל.

יום טוב!

פורסם
דיזל דיזל ורק דיזל.

אגב, סביר להניח שאם תזמין 207 / 308 מה שתקבל זה גרנדה פונטו או פיאט בראבו.

בכל מקרה, ה-207 אמורה להיות גדולה מספיק בשבילכם.

שים לב בערים והעיירות לחנות בחניונים מוסדרים.

לא מדוייק

אני הזמנתי פיאט בראבו ולצערי הרב קיבלתי 308 ]=

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

לפני שנה השכרתי רכב באיטליה, ביקשתי פיאט בראבו וקיבלתי, ביקשתי גם שתהיה דיזל וגם את זה קיבלתי.

את ההשכרה עשיתי דרך חברה שנקראת traveljigsaw שזו חברה מחו"ל שיש לה גם נציגים שנותנים מענה בעברית וגם אתר בעברית, ומבדיקה שעשיתי בזמנו (כולל אופרן ושאר הגדולות) הם היו הכי זולים. ממליץ עליהם בחום, המחיר שדרשו לביטוח מקיף כולל הכל ל-4 ימים היה 70 ש"ח בלבד. ולאחר שעשיתי שפשוף קטן באוטו הבנתתי כמה זה חשוב. החזירו כל שקל שחברת ההשכרה (אווויס) לקחו. בקיצר שווה לבדוק!

למכירה שעון ברייטלינג shark יד 2 במצב נהדר!

פרטים בה"פ.

פורסם

תודה על ההמלצה.

יש לי הנחה ב"אלדן" ושם הכי משתלם עבורי.

עם זאת, נכנסתי לאתר, וההצעה שהכי קורצת כלכלית (השאר יותר יקרים מ"אלדן") היא של הניסן נוט.

העניין הוא שאני לא ממש מכיר את הרכב ואני גם לא יודע איזה רכב מקביל אקבל אם הוא ייאזל במלאי. כמו כן לא ראיתי היכן אפשר לבקש דיזל אם בכלל קיים בדגם הזה.

מה שכן, אני בהחלט אברר עם "אלדן" האם המחיר שלהם כולל ביטול השתתפות עצמית כמו באתר שנתת לי וכמו בהצעה של "אופרן". נדמה לי שכן אבל אני אוודא זאת כי זה יכול בהחלט לשנות את המחיר וממילא את המקום בו אזמין את הרכב.

פורסם

את כל הבקשות (דיזל, דגם רכב וכו') אתה אמר לנציג הטלפוני בעת ביצוע ההזמנה. ושוב בהצלחה!

למכירה שעון ברייטלינג shark יד 2 במצב נהדר!

פרטים בה"פ.

• תוכן חדש...