Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לאדה (כנראה) בדרך חזרה לישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
באיזשהו מהלך הזוי, הם יציעו מחיר מספיק נמוך לחברת ליסינג.

לערכתי לא ממש הזוי מבחינת שווי השימוש. עוד כאשר פורסם הנושא של ביטול הקבוצות הערכתי כאן בפורום כי תווצר נישת הליסינג של רכבים זולים במיוחד. אגב, אני מאמין כי גם היבוא המקביל של חברות הליסינג לעצמן יוכל להשתלב כאן.

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
....אולי חברי חבר העמים שאוהבים את המותג יקנו.

שם אוהבים לא לאדה אלא מרצדס.

למקרה הכי גרוע - פלקסוואגן.

מקסימום - אופל.

נראה לי מרוב שאף אחד לא קונה את זה שם הם מחפשים שווקים להפתר מהזוועה :lol:

מצד שני - שם זה עולה די גרושים - איזה 6,000$.

ועוד - יש להם ג'יפון שנראה כמו טריוס אבל עם עבירות מצויינת.

אה, הוא משווק תחת מותג שוורולט............

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

הג'יפון שאתה מדבר עליו זה שברולט ניבה שהוא בעצם הניבה הקלאסית שמהנדסי GM עבדו עליה קצת.4bc35910110b.jpg

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם
ציטוט: "מחירו של דגם קאלינה, מכונית סופר־מיני המקבילה בגודלה לסקודה פאביה, עתיד לנוע בין 70 ל-80 אלף שקל. מחירו של דגם פריורה המשפחתית, המקבילה בגודלה למאזדה 3, אמור להיות 90-100 אלף שקל."

זו מתיחה, נכון?

פשוט מדהים. במחיר של גולף GTI חדשה בארה"ב נותנים לישראלים את הזכות לרכוש את מיטב התוצרת הרוסית.

באמת מדהים!

הם חושבים ברצינות, שמישהו ישלם על קאלינה יותר מאשר על סוזוקי אלטו?:screwy:

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מכוניות של לאדה מזמן הפכו לבדיחה ברוסיה, כל מי שיש לו כסף לא קונה זבל כזה. אלה שאין להם כסף לרכב חדש לא קונים לאדה חדשה אלה רכב אחר משומש.

כנראה שרכבים שנראה ישארו בעולמות תצוגה ולא בכבישים.

פורסם

כדי למכור כאן מכוניות ממזרח אירופה, צריך לייבא משהו מיוחד ובמחיר נמוך משמעותי.

כמו דצ'יה לוגאן - רכב עם 7 מקומות ישיבה, עם אפשרות להזמין גיר אוטומטי , וכל זה במחיר של משפחתית קטנה.

גם הדבקה של סמלון רנו עוזרת לאסטרטגיה שיווקית.

לכל דבר יש מחיר שבו הוא יימכר, גם ללאדה.

רק שהמחיר לקאלינה , לדעתי, צריך להיות בסביבות 50 אלף ש"ח, כדי שמישהו בכלל יפזול לכיוונה, גם חברות ליסינג.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הדבקה של סמלון רנו , מצחיק :lol: מעניין אם איזה דבק, 3 שניות או הדבק המקובל ברוסיה ונחשב לאחד הדבקים החזקים פ.וו.א ,בארץ מדביקים איתו נייר והוא ידוע כדבק לבן פלסטי .

חידה: גם אם אתה חסר כישרון בעליל ושכרו את שירותך כדי לעצב "לדה" או "ניבה" כמה וודקה אתה צריך ללגום כדי לעצב משהו שגם ילד בכיתה א' יוכל לצייר ללא מחק .

דרך אגב אני אשמע כשוביניסט הכי גדול אבל "נשים" עזבו איתכם מעיצובים ,זה לא התחום החזק שלכם .

מטבח עוד מילא או שירותים אבל לא את הדבר היחיד שחשוב לגברים יותר מהאישה עצמה :twisted: .

פורסם

לפי המחירון המיועד של לאדה בישראל יש לשער שהקלינה GTI תתומחר ראש בראש מול הגולף GTI, אולי ב-10K ש"ח נמוך יותר בשביל לצאת לארג'ים.

באופן אישי, אני שוקל לעשות יבוא אישי של אחת הלאדות שבסרטון הבא.

פורסם
חברה לא תעמינו אבל יש גם קאלינה GTI

אני מצטער, אבל אני מתקשה להחזיק את עצמי :roflmao:

הרפיוד של המושבים נראה כמו כיסוי זול שקונים בשוק של ראש העין. תא הנוסעים יותר אפור מתא נוסעים של טיוטה קורולה משנות ה-90. והמראות לא בצבע הרכב?! ה-ל-ו?! מינימום של השקעה לפני שמדביקים מדבקה של GTI ומבזים את השם.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...