Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6055 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה ממש לא קל איתם לאחי הקטן קרה משהו דומה בבית שמש ועל נזק של 1300 ש"ח הוא הציק להם כמעט 3 חודשים כולל אינספור פעמים להגיע לעירייה ולהתווכח.

אבל בסוף שילמו לו,מאחל לך שישלמו לך גם.

בהצלחה..

פורסם

גם אני עברתי שם אתמול במהירות של 70 קמש פחות או יותר.

בור מאוד מסוכן וללא כל הזהרה לפני, במיוחד בלילה כאשר לא רואים אותו כמו שקרה לי.

סעו בזהירות!

פורסם

צדק צדק תרדוף!

קרה לי מקרה דומה - נכנסתי לבור בחדרה (גם בלילה והוא גם היה מלא במי גשמים...) וכתוצאה מכך הצמיג קיבל נפיחות. אני לא משחק בדברים האלה - צילמתי את הבור ואת הצמיגשל הרכב שלי, שלחתי את הקבלות על החלפת הצמיג לעיריית חדרע וקיבלתי החזר מלא בתוך חודש. אל תוותר!

"החיים הם כמו קפה. כל יום שהוא לא שחור-זה נס"

פורסם

ברור שאני לא אוותר.

יש לי נזק מוערך ב 4000 אלף ש"ח.

העברתי את הנושא לטיפול הביטוח. אותי לא מענין כלום שהביטוח ישבור את הראש עם העירייה.

חרדון מקבוצת החרדוניה :roll:

פורסם

את הסכנה הזאת בכביש אפשר לראות ולהאט הרבה לפני.

אני תמיד עירני ומחפש מכשולים בכביש ובורות למיניהם,אני מכיר את האיזור המדובר ואני תמיד בולם לפני העבודות הללו.

פעם הבאה תשמר בפני הסכנות האלה,אל תלך אם הראש הקיר,תאיץ בלי להסתכל ומה שיהיה יהיה.

זה לא בור קטן,זה פס לאורך כל הכביש,והיה אור שמש ולא חושך מצריים.

עד שתקבל תכסף תצא לך הנשמה...אז תסתכל על זה בתור שעור לחיים.:arrow:

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

נסעתי בלילה. זה צולם ביום כי בלילה לא יכלתי לצלם.

גם אני משתדל לשים לב לכל פרט בכביש במיוחד שיש לי רכב מונמך. כניראה מהזוית שנסעתי לא ראיתי! תוסיף לזה חושך לילה ומקבלים הפתעה.

אם זה הייתי רק אני מילא. אבל זה המון נהגים שנפגעו שם.

פורסם
ברור שאני לא אוותר.

יש לי נזק מוערך ב 4000 אלף ש"ח.

העברתי את הנושא לטיפול הביטוח. אותי לא מענין כלום שהביטוח ישבור את הראש עם העירייה.

הביטוח לא ישבור את הראש יותר מדי, הוא פשוא ישבור לך את העדר התביעות ל-3 שנים הקרובות.

אם הם יקבלו את הכסף מהעיריה, מצבך טוב והתביעה לא תחשב לך.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

איך הפך ל-4000 ש"ח?

הערכת מחיר הראשונית שלי לא היתה נכונה.

רק ג'נט אחד עולה 2000 ש"ח לא כולל מע"מ.המחירים של פיאט בהחלט לא שפויים. זה ג'נט מקורי!

צמיג אחד עולה 450 ש"ח ואני כניראה צריך שתי צמיגים.

ועוד כיוון פרונט וכניראה מתיחת מתלה והופה הגענו ל4000 ש"ח

ויש מצב שצריך בולמים ואולי תושבת מנוע ניקרעה!

CASPER תאמין לי שהביטוח ילחם בעירייה יותר חזק ממני. כבר קיבלתי אישור מהביטוח לפועל ככה.

ודרך אגב עכשיו עברתי שם והם כבר תיקנו את הבור בכביש.

• תוכן חדש...