Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נסחפתם, קצת פרופורציות. כולה דפיקה. המשטרה תטען "לחוסר עיניין לציבור" וההמשך ידוע. בבתי משפט ילעגו לך, כל תגובה יכולה להתפתח לריב שכנים.נסה שוב ברוח טובה ואם לא הולך אז תמשיך הלאה. אמרו תבוסתנות עדיף תוסתנות חכמה מתוצאות של חמום מוח.

נהג מנוסה
:roll:
  • תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לבית המשפט לא נראה לי שיש קייס, לגבי דפיקות עתידיות הזמנתי תריס-סורג שיפריד בין הרכבים שלנו.

ולגבי הדפיקות שכבר חטפתי אני הולך לתקן ולהגיש לה חשבון, תתקן נגמר עניין, לא תתקן בעיה שלה:evil:

סיאט איביזה 1.2 TSI 2011

אופל קורסה 1.4 2013

סובארו B4 2009 2.0

פורסם

או שתנסה לצלם אותה, או שאני בדעה של אביך, עין תחת עין, לצערי רק ככה מבינים האפסים במדינתנו.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני למשל בתור שכן לא הייתי חושב שבגלל שששכן אחר חושב ששרטתי את רכבו, שהוא יחזיר לי בשריטה נגדית.

אילו הייתי מוצא שריטה על רכבי, הייתי גורס שמדובר במשהו מקרי ולא מכוון וסביר מאוד שלא נעשה על-ידי אותו שכן, שהרי אין שום הגיון שהשכן ישרוט לי (כביכול בחזרה) את הרכב ויסמן עצמו כחשוד העיקרי.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אמנם "המוציא מחברו עליו הראיה", אבל יש לך סיכוי טוב מאוד בבית משפט לתביעות קטנות. זה לא משפט פלילי אתה לא צריך להוכיח זאת מעבר לכל ספק סביר.

מדידת גובה + צילום הצבע ומקום הדפיקות, ותקבל לפחות חלק מהכסף בחזרה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

לדעתי יש בסיס לתביעה וגם אפשר להוכיח אותה (רכב חדש, גובה הפגיעה, צבע הפוגע, צד בחניה, זמן הפגיעה) כך שפיצוי כספי ניתן לקבל מהשכנים.

העניין הוא שאח"כ תתלקח מלחמה שבה אתה תהייה הצד החלש, אם ב"מקרה" מישהו בעל מפתח יבדוק את עובי הצבע של הסובארו - לא תוכל להוכיח דבר.

קח את הרכב ל'אוטפיקס' בעלות של כמה מאות ש"ח הם יתקנו לך את הפגיעות שבפח - ללא צביעה.

גש עם הקבלה לשכנה ותסביר לה שזה עולה לך כסף, להערכתי רק בהמה תמשיך לנהוג כך בנסיבות הללו.

פורסם

אני גם בדעה שרק כשיגרם לרכב שלה נזק היא תבין כמה זה מתסכל ומעצבן.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

הרי היא כבר הודתה שזאת היא, רוב הסיכויים שזאת היא גם בפעם השנייה.

אם היא נוהגת לעשות זאת כל יום, קח יום חופשי ותצפת עלייה (אם יש לך כמובן כוח לזה...) ואם לא תתקין מצלמה.

או תדפוק גם אתה לה את הרכב ותגיד לה "זה היה בטעות".:lol:

ואישית אני שונא אנשים כאלה! :x

מזל שאין לי שכנים כאלה, אחרת הייתי מתחרפן.

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

פורסם

אני יגיד לך מה הפתרון לטווח הארוך.

לגור בבית פרטי עם חניה משלך, רק זה יעזור.

אין מה לעשות, אם גרים בביניין משותף רב הסיכויים שמסביבך יש ברברים שלא אכפת להם כלום חוץ מעצמם.

לכן אני מציע, לעבור לגור בבית פרטי, אפילו אם זה על חשבון להתרחק מהמרכז.

פותר בעיות חניה, ועוד אלף בעיות אחרות שיש לך שגרים סביבך אנשים ברברים כמו במדינה שלנו.

עדיף בית פרטי באזור עמק חפר (צפון) או אזור גדרה (דרום) , מאשר דירת 4 חדרים(בבניין קומות) באזור גוש דן עם

כל נפלאות עם ישראל.

פורסם

שמע,אני בטוח שזה לא בכוונה.

ולפי דעתי,אם כבר התקנת סורג שימנע את האפשרות בעתיד... פשוט תבליג הלאה.

סך הכל אתם שכנים,עדיף לא להיות בסכסוך גלוי עם שכנים....

לגבי,כל מי שקורא פה לאשה שהוא לא מכיר "פרחה" "בהמה" וכן הלאה.

אתם בהמות, ואם היה לי "לנד- קרוזר" הייתי פותח את הסאן -רוף,מדליק סיגריה ונהנה מכל רגע....

איך הגעתם בכלל למצב שאתם שופטים את השכנה לפי הרכב שלה? אולי היא עובדת בשטח? אולי התחביב שלה זה לעשות סקס בשטח? ולכן היא הסכימה להוצאה של לנד קרוזר?

פורסם

לדעתי הפתרון "עין תחת עין" הינו פסול מכל וכל.

הפתרון של תיקון והצגת חשבונית יכול לעבוד. תחת האיומים להיגרר לבתי המשפט היא יכולה להיכנע ולהשתתף בהוצאות. ואם לאו - היא יכולה לשכוח מהדיון (אשר יכול להיקבע בעוד חודשים רבים) ולא להתייצב - אזי יהיה מדובר בנצחונך האוטומטי. אבל אם היא תתייצב לדיון ותטען כי לא היה ולא נברא - הסיכוי לנצח הינו קטן.

אם יש לכם בביניין חניות שמורות ואין מנוס מלחנות לידה - בהחלט מין הראוי לשקול הצבת מצלמות. אצלנו בחצר אין חניות שמורות ואני בוחן בשבע עיניים מי חונה לידי. לא פעם יצא לי לשוחח בנימוס עם שכנים זורקי הדלתות - בנוסח "שמע, חבל, רכב דנדנש". בד"כ השיחות המנומסות משכנעות. יש דיירת אחת שפעם הייתה מצמידה את הטרנטה שלה לרכבי וכיום בוחרת להתרחק. וכמובן אין תחליף לכיסוי.

פורסם

קראו לה בהמה בגלל ההתנהגות שלה ולא בגלל האוטו שלה :evil:

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !

• תוכן חדש...