Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6044 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בכל מקרה היא אכן בהמה, והג'יפ הזה לא יצא מגבולות ר"ג - תל אביב (יש לנו עוד אחת כזאת בבניין בצבע שחור עם אותו סוג בעלים) הפתרון שנבחר הוא להתקין מין מחסום בין הרכבים (עוד מחפש איך לעשות את זה ככה שלא ישבר ולא יפריע לאף אחד יותר מידי) , בנתיים הספקתי לקבל עוד דפיקה, וכשעצרתי אותה בנימוס (מתאפק שלא להתפוצץ עלייה) גם זכיתי למטר קללות ועצבים כאילו אני המורה שלה בבית הספר מול ביתה הקטנה! (דיבורים בסגנון "יא טמבל כמה פעמים אני אגיד לך שזאת לא אני, אתה חונה בעוד מקומות בעיר , למה אתה נטפל אליי?!"), בתגובה האוטו שלה זכה למקלחת במי השטיפה של שני הרכבים שלי (שחורים מהלכלוך בג'אנט) ובציפוי של כל הג'יפה שהייתה בפנים הרכבים (אני לא מאמין בנזק קבוע, זה מרושע מידי), כשהיא בא לצעוק שלכלכתי את פריט האופנה שלה היא קיבלה תשובה "עוד אנשים בעיר שוטפים את הרכבים שלהם, לא רק אני" וחיוך רחב מאוזן לאוזן.

סיאט איביזה 1.2 TSI 2011

אופל קורסה 1.4 2013

סובארו B4 2009 2.0

פורסם

תיקח דלי, תערבב מלט, תהפוך את הדלי במקום בין הרכבים שלכם, ותן לזה להתייבש איזה יום בתקווה שאף אחד לא יזיז את זה (יש גם מלט מהיר שמתייבש אחרי שעתיים , קצת יקר יותר אבל שווה) - וזהו, עכשיו היא תדפוק את הדלת בבטון ולא באוטו שלך :)

עבד מעולה אצלי.

פורסם

תתבע אותה בבית משפט ואז היא תחשוב על דרך אחרת לדפוק אותך על סכום התביעה.

אני ממש בספק אם זה יגמר בבית המשפט.

בכל זאת, אתם שכנים.

הייתי מציע לך למצוא חנייה אחרת, אם זה אפשרי, זה יפתור את הבעיה בהרבה יותר קלות ואלגנטיות.

• תוכן חדש...