Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6045 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מבין אותך, יש לי גם כן שכנה בהמה שתמיד "נדחפת" בין מכוניות ע"מ להחנות מול הבית

גם אם זה אומר להיצמד ולדחוף מכוניות ע"מ להיכנס ולא פעם זה היה הרכב שלי.

גם לאחר דיבורים זה לא תמיד עוזר בכל אופן אני מאוד משתדל לא להחנות לידה גם אם מצריך

להרחיק את הרכב עוד 10 מ' מהבית וככה אני בטו שאף אחד לא ידפוק את הרכב.

לגביך לפי דעתי אני ממליץ עם שמת סורג בינכם סבבה, אם לא תשתדל לא להחנות לידה אם אפשרי הדבר

ולגבי טיפול אני חושב שתעזוב את זה כי אם תכנס לתיקון על כל מכה אתה לא תצא מזה, אני יודע רכב חדש

וזה מבאס, אותי אפילו מכות ברכב ישן שאני משקיע בו זה מבאס אבל אין מה לעשות אלה החיים

כמו שאמר כאן אחד החברים לרובנו לא אכפת מרכוש האחר ובדיוק בגלל זה ישנם מקרים כאלה.

כך את זה בקלות ותשמח שזה רק מכות בפח וקטנות, הלוואי שאלו יהיו הצרות שלך תמיד.

קובי - :wink:

פורסם

תתקן.

היא אומרת "אוי נו כולה דפיקה"?

במקומך אני אישית דופק לה את האוטו, ואם היא תגיד משהו אני אחזיר לה באותו מטבע ובטון מתנשא בכוונה "אוי נו באמת כולה דפיקה - למה לעשות רעש?".

רק ככה אולי היא תפסיק.

Auto Emoción

פורסם
מעניין שאנשים כאן מתלוננים על זלזול ברכוש הזולת ובאותה נשימה מציעים לך לדפוק את הרכב של השכן...

פותח הדיון רכש רכב חדש במיטב כספו ומעוניין לשמור על רכשו. השכנה מתייחסת בזלזול לרוכשם של אחרים ודופקת את המכונית החדשה עם דלת רכבה. פותח הדיון פנה לשכנה וביקש ממנה (בנימוס או לא אף לא יודע) לשים לב ולא לדפוק את הדלת ברכב. כתגובה לכך הגברת יוצאת החוצה, דופקת את הדלת של הלנד קרוזר בכל הכוח כי "למה מי הוא בכלל שיגיד לי מה לעשות". מדובר בבהמה מהזן הנחות ביותר. אני במקום פותח הדיון הייתי מוריד את האוויר מכל ארבעת הצמיגים ואם זה לא יעביר מסר פונה לאמצעים קיצוניים יותר.

לשאר המגיבים - אני לא מסכים. למה שיחנה את הרכב במקום אחר? למה שיכנע? למה שישקיע מאות ואף אלפי שקלים מכספו כדי ללכת לבית משפט בהוצאה כספית נוספת? אתם נותנים לפרס לבהמות האלה. נותנים חיזוק חיובי להתנהגות שלהם. אנשים כאלה מבינים רק כוח.

מזכיר לי פעם שאיזה מטומטמת דפקה את הדלת ברכבי בחנייה במרכז קניות וכאשר אמרתי "מה זה?!" היא עונה בטון כלבתי "מה אתה רוצה זה בסך הכל פיאט. זה לא שאתה נוהג בהונדה" אין בעיה. לקחתי מפתח, חרטתי על דלת רכבה והורדתי את האוויר מהצמיג האחורי. (כמובן הזזתי את הרכב אחר כך)

פורסם

אני בהלם מרוח הדברים בשרשור הזוי זה.

במלחמות אין מנצחים. חוץ מזה זה כל כך ישראלי. לחשוב על איך לגרום נזק לאחר בתגובה, במקום לחשוב איך לצמצם את הנזק שלך. לבנט כבר אמרנו?

פורסם

מזכיר לי פעם שאיזה מטומטמת דפקה את הדלת ברכבי בחנייה במרכז קניות וכאשר אמרתי "מה זה?!" היא עונה בטון כלבתי "מה אתה רוצה זה בסך הכל פיאט. זה לא שאתה נוהג בהונדה" אין בעיה. לקחתי מפתח, חרטתי על דלת רכבה והורדתי את האוויר מהצמיג האחורי. (כמובן הזזתי את הרכב אחר כך)

היא העליבה אותך אז גרמת לה נזק לרכב? :shock:

אם היא בהמה מהזן הנחות ביותר אז מה אתה?

emotion of motion

פורסם

לשאר המגיבים - אני לא מסכים. למה שיחנה את הרכב במקום אחר? למה שיכנע? למה שישקיע מאות ואף אלפי שקלים מכספו כדי ללכת לבית משפט בהוצאה כספית נוספת? אתם נותנים לפרס לבהמות האלה. נותנים חיזוק חיובי להתנהגות שלהם. אנשים כאלה מבינים רק כוח.

אלימות לעולם אינה פתרון. הכח הוא בריסון. היכן זה יגמר? אם במקרה שהיא דפקה את דלתה ברכבך מצאת לנכון להשחית את רכבה (ואף בצורה גרועה יותר מהנזק לרכבך), אני לא רוצה לחשוב מה היה קורה לו היא חס וחלילה היתה עושה תאונה עם רכבך - האם אז היית פוגע בה פיזית?? הרי אין לזה סוף.

פורסם

בדרך כלל הייתי מסכים עם רובכם, אם היינו חיים במדינה אחרת, אבל לא במדינה שלנו. קיבלת סטירה, תפנה את הלחי השנייה? זה לא עובד כאן, תקבל סטירה גם בלחי הזאת :-).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
אלימות לעולם אינה פתרון. הכח הוא בריסון. היכן זה יגמר? אם במקרה שהיא דפקה את דלתה ברכבך מצאת לנכון להשחית את רכבה (ואף בצורה גרועה יותר מהנזק לרכבך), אני לא רוצה לחשוב מה היה קורה לו היא חס וחלילה היתה עושה תאונה עם רכבך - האם אז היית פוגע בה פיזית?? הרי אין לזה סוף.

אם היא הייתה מתנצלת הייתי אומר "לא קרה כלום". אבל ברגע שהיא התחילה בגישה הכלבתית שלה כל הנחמדות נעלמה.

אחי עומד ברמזור אדום בתקופה שנהג ברכב ליסינג. מפגרת נכנסה בו מאחורה. במקום לצאת מהרכב, לבדוק שכולם בסדר, להתנצל, להחליף פרטים ולנסוע לשלום, היא מתחילה לצרוח, לאיים, מסרבת למסור פרטים. רק אחרי רבע שעה צעקות מסכימה למסור פרטים. אחי מגיע לתחנת משטרה לדווח על תאונה, פוגש שם את אותה בחורה עם כל המשפחה שלה (פאקינג עשר בני אדם), מתחילים לצרוח עליו, כל העסק כמעט נגמר במכות (בתחנת משטרה). מעבר לזה לא שמענו כלום כי מאותו רגע זה הפך לכאב ראש של חברת הליסינג. אחרי מספר ימים קיבלנו חזרה את הרכב מתוקן.

אתן לך עוד דוגמא: חבר שלי העמיד את הרכב באיזה פינה הלך לקנות מוצרים. חבר נוסף נשאר ברכב. איזה מטומטמת עושה רווסר, נכנסת בו, פירקה חצי אוטו (שלו) ומתחילה לברוח. החבר השני מנסה לחסום אותה, היא כמעט דורסת אותו ובורחת. הלכנו למשטרה, קיבלנו פרטים, התקשרנו אליה. היא מתחילה לצרוח, מסרבת למסור פרטים. זהו. פירקה רכב של סטודנט 5 אלף תיקון ואין לו ביטוח מקיף. מספר ימים לאחר מכן הלכנו עם אלות בלילה לחפש את הרכב שלה. למזלה הרב לא מצאנו. למה שהיא תצא בזול? היא לא מתנהגת כמו בן אדם למה שתקבל יחס של בני אדם?

אנשים שלא מתנהגים כמו בני אדם לא צריכים לקבל יחס של בני אדם.

פורסם
DELTA HF , דווקא לקרוא ולכתוב אני מצליח בצורה סבירה.

אבל לא בין השורות :-)

DELTA צודק. נכון שהצבעתי על סוג הרכב, אבל בין השורות גם על צורת ההתבטאות שלה (שבמקרה זה חופפים כנראה).

לגבי עמדת פוליצ'וק: אני מאמין שסיכוייך לזכות במשפט דווקא גבוהים. אני אמנם לא ליטיגטור (עו"ד שהתמחותו לשקר בבתי משפט;-) ), אבל מבין דבר או שניים בנושא, וכבר עזרתי לכמה חברים בדברים דומים.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
אבל לא בין השורות :-)

DELTA צודק. נכון שהצבעתי על סוג הרכב, אבל בין השורות גם על צורת ההתבטאות שלה (שבמקרה זה חופפים כנראה).

בר, לא אמרת כלום בין השורות :wink: פשוט אמרת את זה ישירות 8)

פורסם

לאבי הייתה בדיוק את אותה בעיה.

הוא ניגש לחנות חלקי חילוף, רכש ב 12 ש"ח סט של 4 מגיני דלתות שנועדו בדיוק למטרה הזאת(אלא עם המחזירי אור), ארז אותם יפה למתנה, הלך לשכן בערב, הסביר את הבעיה וכך היא נפטרה אחת ולתמיד.

מעניין שאף אחד לא חשב על דרך כזאת פשוטה וטאלגנטית, ישר מכות ואלימות :x

אני חושב שהזכרתי פה בפורום כבר בכמה וכמה הזדמניות שבצעירותי, סכסוך עם שכן גרם לו לשרוף לי את האופנוע!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...