Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6062 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

פתחתי אוטודאטה על מנת לראות איזה מידות צמיגים הולכות לפיג'ו 106 (ממה שהבנתי כל מידה שמופיעה שם לפי דגם הרכב ניתנת לאישור ללא בעיה במשרד הרישוי)

בכל אופן מידות הצמיג אצלי הן 165/65/14 כמובן שזה לא מידה "סקסית" (ולעבור לג'אנט 15" הבנתי שזה סיפור) וראיתי שהמידה הבאה היא 185/55/14.

עכשיו רציתי לדעת מספר דברים:

1) עצם העובדה של מעבד מחתך 65 ל-55 ישפיע משמעותית על משהו או שזה יהיה בסדר?

2) האם הגלגל יראה קטן יותר משמעותית?

3) האם רוחב הצמיג (185) יתאים לג'אנט עצמו (המקורי)?

מצורפת תמונה...

ותודה מראש

untitled.JPG

פורסם

1. אני לא יודע לענות לך במדויק אז אני ישאיר את זה לאנשים אחרים שיענו כי אני לא רוצה להטעות.

2. הגלגל יראה מן הסתם יותר קטן מהסיבה שאתה מקטין את החתך של הצמיג (יהיה לו פחות עובי)

3. כתוב לך שה RIM SIZE בין שניהם הוא זהה, ככה שהג'אנט יתאים גם לצמיג 185

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

פורסם

ה-185 אין ספק שיהיה עדיף על ה-165 (כשמסתכלים מאחורה הם ניראים כמו צמיגים של אופניים) :)

האם מלבד המראה יהיה שיפור קטן באחיזה ובנוחות הנסיעה? כרגע מולבשים לי שתי צמיגי ליאנס קדמיים שאני כמעט בטוח שבגללם אני מרגיש כמו הליכה על חצץ עם נעלי אולסטאר :)

לגביי הקוטר האם עדיף להישאר עם המקורי? 185/65/14, או שאולי להתפשר באמצע ולשים 185/60/15

ואיך הקוטר יכול להשפיע? משפיע על מהירות? צריכת דלק?

מה גם שהבנתי שיש צמיגים איכותיים שלא ניתן למצוא בכל מידה.

פורסם

לגבי הקטע של האופניים אתה לגמרי צודק :-D וגם לגבי האולסטר שעד עכשיו אני צוחק בגללו :lol:

אז ככה, ככל שהצמיג רחב יותר מן הסתם הוא יאחוז בכביש טוב יותר, הגיון פשוט למדי.

בנוסף לזאת צריכת הדלק תעלה גם כן בגלל החיכוך המוגבר יותר לכביש ( עד כמה שאני יודע )

בקשר להשפעת הקוטר אני די בור מצטער, אבל במידות האלה לא נראה לי שתהיה השפעה כלשהי שתזיק

מה שאני כן יודע זה שבמידות גדולות יותר כבר יש השפעה על אופי הנסיעה ועל נוחות הנסיעה.

כן לגבי צמיגים, האיכותיים שבהם בדרך כלל לא מיוצרות למידות קטנות לפי מה שאני יודע, בדרך כלל מעל 15"

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

• תוכן חדש...