Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6079 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן, בהחלט ריגש גם אותי לשמוע את זה בדיוק לפני שטסת אריק. חלום שמתגשם ומי ייתן וזה יסלול לך את הדרך הלאה והלאה כמו שאתה מתכנן ועמלת שנים.

הרבה כבוד.

בהצלחהץ

ברכה והצלחה

ישראמוטור - ספורט מוטורי ישראלי

פורסם

WOW

כל הכבוד.

שיהיה הרבה בהצלחה ותעשה חיים (מזל שרון דניס עם פרצופו החמוץ כבר לא שם :lol:......... kind of)

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם
עלה והצלח!

כל הכבוד לאריק!

אני מאחל לו המון בהצלחה, מכל הלב, למרות שאני לא מכיר אותו אישית.

אני בטוח שאני לא היחידי שאשמח לדעת יותר פרטים על מאחורי הקלעים של תפקיד בסגנון הנ"ל (איך ראה סדר היום? ההבדל בין פגרת החורף לעונת המירוצים וכו').

כפי שניתן לראות, אריק כתב והגיב בפורום בעבר ואני בטוח שיש לו חברים קרובים שיכולים לספר לו על השרשור הזה.

מרבית אנשי תעשיית המירוצים לא מספרים הרבה על עיסוקם ומעדיפים לחסוך במידע. בודדים נחשפים בפורומים הגדולים (ATLAS, F1TECH) ומספרים על תפקידם בקבוצות הגדולות ועל עבודות הפיתוח השונות. כמו תחומים אחרים (תעשיות צבאיות בעיקר), העסק הזה מאוד-מאוד תחרותי וכל פיסת מידע שתחשוף יכולה ליפול לידיי הקבוצה המתחרה, להשגת אותו יתרון מזערי הדרוש לניצחון, לכן הסודיות מובנת.

מבחינתי, מדובר במשרה חלומית.

שוב,

המון בהצלחה,

יגאל.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

פורסם

שיהיה לו בהצלחה!

כל הכבוד, אני פשוט מוריד את הכובע לאנשים כאלו.

בעקבות ההודעה הבאה:

אתה לא צריך לשמוע כלום , אתה לא צריך אוזניים.

אני מציע את המערכת שלי בלוח המכירה!

• תוכן חדש...