Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

כאמור אני מחפש דיבורית בלוטות' לרכב ולא יודע איזה לחפש.

התקציב הוא עד 400 ש"ח, מחפש דיבורית עם איכות שמע טובה.

אשמח לשמוע המלצות מבעלי דיבוריות.

( אם זה משנה, הרכב הוא סיוויק ES שנת 2008 ).

תודה

פורסם

בתקציב הזה מדובר בדיבורית בסיסת ופשוטה.

אני קניתי לא מזמן MOTOROLA T605, התקנתי אותה לבד, כך שאין למי לבוא בטענות.:wink:

עובדת סביר, הווליום נמוך ואם גם הצד השני מדבר מדיבורית, לא שומעים טוב. אבל, האוטו שלי רועש, וברכב שקט יותר, לא נראה לי שתיהיה בעיה. מתחברת לסלולרי יחסית מהר, ואין כמעט ניתוקים.

יש לה גם אפשרות להתחבר למערכת סטריו של הרכב, בתנאי שהמערכת תומכת בזה. אצלי שום דבר לא תומך, ונאלצתי להרכיב רמקול רגיל.

בקיצור, לא מושלמת, אבל סבירה, הרבה הרבה יותר טובה מדיבורית הנוראית של BURY (לא זוכר בדיוק את הדגם, משהוא זול ובסיסי ביותר), שהייתה לי לפני כן.

פורסם

לי יש דיבורית בסיסית של parrot כזאת שתוקעים במצת.

דווקא מספקת את הסחורה בסדר גמור.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

בעעע.

תכננתי לקנות את ה-T605.

עכשיו אני כבר לא כ"כ בטוח.

כל כך קשה למצוא דיבורית קבועה (עם חיבור למתח הרכב) נורמלית בימינו? :-(

אני בסך הכל מחפש דיבורית שישמעו טוב ולא יהיה צריך להתעסק בהטענה.

לא צריך מסך, חיבור למערכת או השד יודע מה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אל תמהר לפסול, אני חושב שהבחור מעליך פסל את זה כ"פרנציפ" על שפגעתי בBURY. (ושפגעתי במכללת קריית שקר כלשהי בשרשור אחר)

אגב , הוחלפו ברכב של אבא שלי 5 דיבוריות בורי בגלל תקלות חוזרות ונשנות עד שכבר התחילו לחשוד במכשיר הסלולרי, לכן סלקום החליפה 3 מכשירים סלולריים וכלום לא עזר למעט דבר אחד: התקנת T605.

בשאר הרכבים כבר נלמד הלקח וישר הותקנה המוטורולה.

מכיוון שהמחירים דומים , תעשה את השיקול שלך.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
הדיבורית T605על הפנים, לדעתי תשים אותה בתוך GTI של אייל תצבע בכחול ותזרוק לים

אז יש מצב לקבל את ה T605 ביחד עם ה GTI של אייל במתנה? :wink:

אם כן, זוהי בחירתי.

פורסם

באוטו של אישתי התקינו T605.

אנחנו הרבה פחות מרוצים ממנה בהשוואה לג'אטי שהיתה ברכב הקודם.

עוצמת השמע חלשה מאוד והנורה שמהבהבת כל הזמן מציקה.

נסה למצוא דיבורית של parrot, הן נחשבות למובילות בתחום.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

קיבלתי לפני שבוע דיבורית BLUETOOTH משומשת של BURY מדגם CC9040, דווקא עובדת מצויין ומתחברת בצ'יק לנייד. איכות השמע טובה מאוד וגם מי שמשוחח איתי טוען ששומעים אותי מצויין (שאלתי מספר אנשים...). בהחלט הייתי ממליץ על המוצר למי ששואל אותי.

אני יודע שקיימים דגמים שונים ויש הבדלים בהתקנות (מיקום הרמקול ומיקום המיקרופון, אצלי למשל התקנתי את המיקרופון בפינה השמאלית של הדשבורד, כי בהתקנות הישראליות שמים את המיקרופון על המגן שמש וזה מפריע לי כאשר אני משתמש בו. מה גם שכיוון ה"קליטה" של המיקרופון צריך להיות בטווח אופקי לדיבור שלנו ולא בזווית שלא קשורה לכלום - וכאשר מתקינים את המיקרופון על המגן שמש לא תמיד מתקבלת זווית אופטימלית לרגישות המיקרופון).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...