Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קיבלתי לפני שבוע דיבורית BLUETOOTH משומשת של BURY מדגם CC9040, דווקא עובדת מצויין ומתחברת בצ'יק לנייד. איכות השמע טובה מאוד וגם מי שמשוחח איתי טוען ששומעים אותי מצויין (שאלתי מספר אנשים...). בהחלט הייתי ממליץ על המוצר למי ששואל אותי.

זהו, זה בדיוק הדגם שהיה לי - BURY CC9040.

מבחינתי, דגם לא שמיש לחלוטין, נקודה.

אני לא מדבר על שמע, דווקא השמע היה בסדר.

הבעיות היו בחיבור חזרה לנייד, אחרי שאתה מתרחק מרכב מונע עם טלפון בכיס, בעיות במעבר לשיחה ממתינה, הדיבורית הייתה מתנתקת, אם הייתה נכנסת שיחה כמה שניות לאחר סיום שיחה קודמת, או לאחר חיוג חוזר, לאחר שהחיוג הראשון לא הצליח.

היו מקרים בהם הצילצול היה מתקבל בדיבורית, אבל את השיחה היו שומעים רק ברמקול של הנייד, יש לי שני סלולריים עם BT פתוח, וזה עשה המון בעיות עם הדיבורית.

ביליתי דקות ארוכות בצד הדרך, בניסיונות לסנכרן את הטלפון עם הדיבורית, אחרי שהיא איבדה איתו קשר בפעם המי יודע כמה.

זה היה תמיד מחייב כיבוי של האוטו, בשביל לאתחל את הדיבורית מחדש.

זה לא בעייה בערכה ספציפית אחת, כי אני החלפתי אותה באיזשהוא שלב לאחרת מדגם זהה, וגם לא בעיה בהתקנה, כי אותם בעיות בדיוק היו גם לאחר התקנה של מתקין מחברת סלולר, וגם בהתקנה שאני עשיתי, בשתי מכוניות שונות.

יש לי נוקיה 6120, ומוטורולה V3, אולי עם טלפונים אחרים הדיבורית הזו מסתדרת טוב יותר.

פורסם

יש לי נוקיה N95, בשנה שאני בעל דיבורית מסוג BURY לא נתקלתי אפילו פעם אחד בבעיה כל שהיא של חיבור, ניתוק או ממתינה.

Zoom-Zoom...

פורסם

אין לי מושג מה דין דיבוריות BT לרכב כאשר ישנם 2 סלולאריים עם BT פתוח מסונכרים לדיבורית וכמובן שגם לא ניסיתי לקחת 2 מכשירי BT ולסנכרן אותם לדיבורית הזו בו זמנית. אני גם לא יודע אם היא מיועדת לכך או לא.

אני יודע שעם מכשיר אחד אין לי שום בעיה (יצא לי פעם אחת להתרחק מהאוטו כאשר הוא מונע ולא היתה שום בעיה של חיבור\ניתוק), אני עובד עם נוקיה 3120C.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אני משתמש כבר שנה במוטורולה T305 ומאוד מרוצה.

קטנה ואיכותית.

המינוס היחיד הוא האור הכחול שממש מעצבן, שקיים בכמעט כל הדגמים של כל החברות. אני הדבקתי עליו חתיכת איזולירבנד שחור, פתר את הבעיה :)

!AWDSOME

פורסם

אני אגיד את מה שאני אומר תמיד כשעולה השאלה הזו: נוקיה CK7W מאיביי (באזור ה 300 ש"ח כולל משלוח לארץ).

קטנה, פשוטה ואיכותית - גם בשמע וגם באיכות המוצר.

פורסם
אין לי מושג מה דין דיבוריות BT לרכב כאשר ישנם 2 סלולאריים עם BT פתוח מסונכרים לדיבורית וכמובן שגם לא ניסיתי לקחת 2 מכשירי BT ולסנכרן אותם לדיבורית הזו בו זמנית. אני גם לא יודע אם היא מיועדת לכך או לא.

כל דיבורית BT (או כל התקן BT אחר) יכולה להיות מסונכרנת בו זמנית למכשיר סלולרי אחד ויחיד. אין אפשרות לסנכון בו זמני ליותר ממכשיר אחד.

ולכן, לא משנה, אם יש בסביבה עוד מספר מכשירים עם BT פתוח, זה לא אמור להפריע לעבודה עם המכשיר שכרגע מסונכרן לדיבורית.

אני החלפתי למוטורולה T605, יש לי אותם 2 טלפונים עם BT פתוח קבוע + אוזניית BT באוטו, ואין לי יותר את הבעיות האלו.

טלפון אחד מסונכרן לדיבורית, וטלפון אחר מסונכרן לאוזניה. עם BURY הסידור הזה לא עבד כמו שצריך.

אני יודע, שאני קצת חופר, ומוציא קצת כעס, אבל אני נאלץ לדבר הרבה בטלפון בזמן הנהיגה, ועם BURY באמת אכלתי הרבה חרא. הייתי מגיע למצב, שכמעט עם כל שיחה, שהייתה נכנסת בסמוך לסיום שיחה אחרת, הייתי עוצר בצד, בשביל לדבר.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

האמת שאני לא אוהב דיבוריות BT.

זה סתם מיותר ופוגע בבטרייה של המכשיר האישי.

לא עדיף כבר לשכפל עוד כרטיס סים ולהשיג דיבורית לרכב? או להתקין דיבורית למכשיר האישי?

אחרי ניסיון עם מוטורולה ספיריט אני יכול להעיד שזה מכשיר מעולה ופתירון טוב מאוד לשימוש ברכב.

לפני השימוש בספיריט קניתי נוקיה 6090 יד שנייה שאחרי תיקון קטן במסך המכשיר שירת אותי בנאמנות שנתיים כמעט.

אגב, היום כבר אין לי ספיריט, יש לי את זה. מוטורולה M990.

מכשיר מעולה שהוא גם GPS והוא משמש גם כדיבורית BT (למרות שאני לא משתמש בו).

תמונה:

motorolam9901.jpg

כך זה נראה בתוך האוטו:

pa310068h.jpg

pa310069.jpg

שלומי.

פורסם
כל דיבורית BT (או כל התקן BT אחר) יכולה להיות מסונכרנת בו זמנית למכשיר סלולרי אחד ויחיד. אין אפשרות לסנכון בו זמני ליותר ממכשיר אחד.

ולכן, לא משנה, אם יש בסביבה עוד מספר מכשירים עם BT פתוח, זה לא אמור להפריע לעבודה עם המכשיר שכרגע מסונכרן לדיבורית.

זה לא נכון.

יש פרוטוקולי BT שתומכים ב- multipoint, כלומר יכולים להתחבר ליותר ממכשיר אחד בו זמנית.

לי יש דיבורית ספיקר BT ב- 200 ש"ח (שמצמידים לסוכך השמש) שעושה את זה, זה לא עובד פרפקט, אבל קיים.

יש גם הרבה מכשירים שתומכים מזה (למשל, מכשיר שמחובר לאוזניה ולמחשב בו זמנית).

מכל פתרונות ה-BT לרכב, אין כמו head unit תמוכת BT.

בלי חורים מיותרים, לא פוגע בעיצוב הרכב או בפעילות כריות האויר.

שומעים דרך הרמקולים של הרכב.

כבר שנה וחצי אני משתמש במערכת של JVC וזה פשוט תענוג.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תוכן חדש...