Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיבלתם קשה ירידה על הרכב?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6158 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום איזה פרחה אחת מה זה עצבנה אותי. אני חונה ככה יפה באמצע כמו שצריך, אבל לא מספיק כדי שהיא תפתח את כל הדלת לרווחה. חצי דלת +. לא בעיה. כל אחד יכול לצאת. פתאום חברה שלה חוטפת כאפה ומפחדת לצאת. אלוהים יודע למה. כנראה שייכת לאותן בחורות שלא מסוגלות להעריך מרחק. קיצר אותה אחת מתחילה לצאת עלי ואני אומר "מה הבעיה כל אחד יכול לצאת. זה שלא שנדבקתי לדלת. קיצר אני בתור אוהב רכבים מקבל את התשובה הכי מעליבה מהנהגת " מה אכפת לו הוא נוהג בפיאט".

אני מוכן לשים עכשיו 1,000 שקלים על השולחן שרכבי במצב מכני הרבה, הרבה יותר טוב מהפחית הגמורה שלה שלא ראתה טיפול 50,000 ק"מ. זה פשוט מעליב ומביא לידי ביטוי את המנטליות הישראלית לשני מצבים שונים: או שיש לי רכב חדש ואני צריך להחביא אותו כל הזמן כדי שלא ישפשפו/ישרטו/ידפקו/יוציאו עליו אגרסיות שנובעות מתסביך נחיתות או יש לי רכב ישן, לא אכפת לי ממנו ואפשר לדפוק אותו איך שרוצים. גועל נפש.

הזזתי את הרכב למקום אחר שהיא לא תוכל לנקום בי או משהו כזה אחרי שאלך, אבל עדיין זה פשוט מעצבן ומעליב.

הוצאת קיטור על הבוקר.

פורסם

איזו פיאט אגב ?

מצחיק שאתה נכנעת לה. אני הייתי נשאר שם דווקא, גם אם זה הייתה הטוראן שנמצאת בסכנה. ברגע שהייתי רואה מהצד שהיא באה לגעת לי ברכב הייתי בא לשם ומזמין ניידת. חבל שנכנעת לה, פרחות צריכות לקבל יחס מיוחד.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

חבל על העצבים נשמה.

אצלנו "בשכונה" אומרים "אמרה ונשארה בחיים" וגם- "לא חשוב מה אמרו אלא מי אמר".

אל תקח ללב. גם אם היית מחנה לידה מוסטנג שלבי היא היתה אומרת שזו גרוטאה, כי זה לא דומה למשפחטומטיות ה"חדישות" שהיא מכירה.

אם בעשרים ומשהו שנה שאני נוהג, הייתי לוקח ללב כל פאקצה, כבר מזמן הייתי אחרי ניתוח מעקפים אחד או שניים.

ועוד עצה חינם מבעל נסיון עגום: מריבות על הכביש עלולות לעלות ביוקר, גם אם "יצאת מנצח". שווה לוותר קצת על האגו, לתת לבבון להרגיש קאבוי-דה-לה-שמטה ולא להשאר אח"כ עם רישום פלילי מרגיז ומפריע להרבה שנים.

דפדף אותה

נתקו

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

אין לך ממה להעלב מהן , היית מחזיר לה באותו מטבע ומראה לה מה זה.

בשביל פרחות הונדה סיוויק "משופרת" שנת 95 ואבי ביטר מתנגן לו , זה כמו פורשה בוקסטר בשבילך.

אפרופו פריחות אשקלוניות , חבר טוב שיצא עם "פרחה אשקלונית" טובת מראה וחיננית רצה לבדוק משהו. בדייט הראשון לא הגיע אליה עם ה A3 שבבעלותו אלא הפוך לחלוטין, עם רכב יותר ישן שברשותו הנרשמת לשנת יצור 93 וזאת על מנת לבדוק האם יופייה שווה לאופיה.

הסוף כמובן ידוע מאליו...:-)

"הפחד הוא רק תחושה , האומץ לנסות זו המעלה."

פורסם

תקשיב לי בחור, אני לא יודע בן כמה אתה, אבל בחיים אל תקח ללב לא משנה מה, במיוחד במקרה הזה, אני נוהג ברכב שנת 87 וכל הזמן אני שומע הערות, אני נשאר בשלי, אין לי בעיה לקנות רכב מודרני, אבל זו בחירה שלי ולא איכפת לי מה אחרים אומרים.

דרך אגב יש משפט שעונים לפרחה שהיא יורדת עלייך, הוא מתאים לשפה שלהן, קצר וקולע, "היית מתה!", כן אין לו משמעות אבל למדתי משום מה שזה מה שלוחץ להם על העצבים.

פורסם

אתה בעצמך אמרת . פרחה שלא יודעת להעריך מרחק .

אז למה אתה נפגע מהעניין :) , הייתה פשוט הולך פותח לה את הדלת ומראה לה שאפשר לצאת מהאוטו בלי "לזרוק" את הדלת עד הסוף.

STi = Subaru Tecnica International

i know now !!! T_T

פורסם

יאללה שיגמר כבר החופש הגדול,

מתעסקים פה בכאלה שטויות ... העליבה לי אתה אוטו, פגעה לי באגו (של האוטו) ...

לא חבל לבלבל לאנשים פה את המוח עם שטויות כאלה ?

דני G.

פורסם

התשובה הכי טובה היתה:

"זה לא בגלל הפיאט, אני פשוט רזה."

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6158 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...