Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מותה של המכונית האדומה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6169 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
האמת היא שפעם לא סבלתי את הצבע הלבן. אמה מה, ברגע שראיתי את ה-146 שלי (עוד בתקופה שבה היא היתה אצל בעליה הקודם), נשימתי נעתקה ולפתע הבנתי כמה הצבע הזה הולם אותה. כמו כלה.

אין ספק שאדום עושה חסד עם לא מעט מכוניות. הצבע הלבן הוא זה שמבדיל בין כונפות ליפהפיות: הוא מדגיש את הקווים - לטוב ולרע. אם עיצוב הרכב מראש יפה, הצבע הזה יעצים אותו. לעומת זאת, אם עיצוב הרכב איננו מצטיין, אולי כדאי לבחור צבע אחר.

אלעד, לא יכולתי להסכים יותר מזה. זה מה שאני ממשיך ואומר לאנשים.

לבן מבליט גימורים ושחור (שהרבה מאוד רכבים פשוטים יחסית יפים בשחור) בולע גימורים.

ולכן לבן כ"כ יפים לרכבים ש"יפים מראש".

אין לי דרך טובה יותר להגיד את מה שאמרת.

פורסם
לי מידי פעם יש הרהורים אם לא בכל זאת הייתי צריך לקנות את הרכב בכתום.

ה-S3 פשוט מדהימה בכתום! אבל איך אפשר לנסוע ברכב שכל המבטים ברחוב (גם מאנשים שאין להם מושג ברכבים) נעוצים בו? זה מעצבן.

ככה אני נהנה מהצבע הלבן הלא בולט (שלדעתי נראה על הרכב הרבה יותר טוב ממרבית הצבעים) ומהסוואת הA3 הסטדנרטית.

gloworangenh0.jpg

וכמו שאמרו, מגנט משטרה לא קטן...

באמת יפיפייה. עד לא מזמן גם הייתה פרסומת ללאון שהראו בה לאון בכתום שגם ממנה התלהבתי.

כמו שכבר אמרו- למכוניות יפות באמת לבן מחמיא מאוד. בין המכוניות האלה אפשר למצוא את ה A3, לאון, שירוקו, מאזדה 6 ועוד כמה.

פורסם
זה ידוע שאדום זה צבע של בנות.

הא - התבלבלתה , האדום מביא בנות - אבל - רואות אותי :wink: ובורחות , ואז מוכנות להתפשר גם על ב.מ.וו שחורה/לבנה .:lol:

לתחזק את הצבע זו באמת בעיה - ווקס פעם בחודשיים , חובה על המשטחים , גג ,מכסה מנוע ומטען .

( ולא אני עושה את הווקס - הבנות במסעדה ,אחרי העבודה , מלטשות את הרכב - ולא , זה מרצונן )

כל שריטה רואים , כנ"ל אבק

ואנשים מעירים לך - כזה צבע אדום יפה , למה הרכב לא נקי .

אבל - זה יפה , וכייף להסתכל על הרכב .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
השירוקו האדומה - היתה רכב הדגמה, והחזירה נשמתה לבורא העולמות המוטוריים....

לדעתי (המאוד צנועה), צבע הרכב מהווה שיקוף (קליל) של הבעלים - יש מי שאוהב יותר להתבלט, ויש מי שפחות. יש מי שאוהב מותג יוקרתי אך מעדיף שלא להתבלט, ויש מי שיעדיף מה שיותר גדול, נוצץ (יש רולקס גדול וזהוב, ויש רולקס סולידי):

באותו אופן, לטעמי האישי, אלפא לבנה משדרת מראה ספורטיבי (בכל זאת אלפא..) אך אלגנטי וסולידי (להבדיל מהאדום, שהוא בולט יותר). או לחילופין - שירוקו כסופה.

האמת שליד הבית שלי חונה די בקביעות שירוקו בצבע אדום (האמת..יותר בורדו מאשר אדום לפי דעתי..אבל העיקר הכוונה) אז אני מניח שיש 2.

מסכים עם תגובתך , לטעמי מי שקונה רכב בצבע אדום אין לו בעיה\אוהב להתבלט בכביש , לא כולם אוהבים את זה , בייחוד לא עם רכב חדש מה שעלול לגרור וונדליזם ו"עניין יתר" במכונית..למי שמבין למה אני מתכוון..בייחוד בחופש הגדול.

אישית אני הולך והלכתי על שחור בכל המכוניות שהיו ברשותי עד עכשיו , גם הכי יפה לטעמי וגם סולידי יחסית ולא גורר יותר מדי תשומת לב.

פורסם

הלוואי ואנשים היו מפסיקים לקנות את הצבעים המשעמים האלה , כגון לבן אפור וכו , הייתי רוצה לראות עוד אנשים קונים מכוניות צהובות כחולות אדומות ירוקות כתומות וכו .

זה היה עוזר מאוד להוציא את השעמום מהכביש הישראלי הממוצא עם המאזדה 3 שלו הלבנה \ אפורה עכבר.

היה יכול להיות נחמד לראות דברים קצת יותר מענינים :) .

STi = Subaru Tecnica International

i know now !!! T_T

פורסם

לגבי הצבע האדום, הבנתי שהוא פשוט מתחמצן כתגובה לאור השמש? איך בפרארי פותרים את הבעיה הזו?

יואב

ראשית כמה דברים לגבי ה"אדום פרארי" שכולם מדברים עליו,אתם מודעים לזה שיש יותר מגוון אחד,כן ?

יש בערך 5 גוונים שונים של אדום פרארי,לכל אחד מהם שם שונה (המפורסם שבהם הוא ה"רוסו קורסה").

לגבי איך פרארי פותרים את הבעיה,התשובה מאוד פשוטה: הם לא פותרים את הבעיה,בעלי הרכבים פותרים את הבעייה.

כמעט כל רכבי פרארי שיצא לי לראות מתחת לשנתונים של 2000 עברו כבר REPAINT בחברה,משמע הרכב נשלח לנציגות פרארי ושם עובר צביעה מלאה,התוצאה היא שהרכב עובר צביעה ברמה של מפעל (כמעט ללא פגמים).

בכלל במכוניות האלה האחזקה שונה ממה שאנחנו מכירים,כל כמה שנים יש להן טיפול של ENGINE REBUILT,כלומר מוציאים את המנוע,מפרקים אותו ובונים אותו מחדש,כמובן לאחר שיפוץ יסודי (רק זה לבד עולה כמה עשרות אלפי דולרים).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

האדום הנוכחי של VW, כמו שיש על השירוקו ועל הגולף שלי, למשל, הוא לא כ"כ אדום כמו בורדו מטאלי, למרות שהוא משנה גווניו כתלות באור השמש. לכן הוא גם פחות "נוצץ", ועדיין לא עצרו אותי שוטרים, אף שראו אותי יותר מפעם אחת.

לגבי האלפות - מסכים עם פותח השרשור לגבי השחור. במיטו הוא לא יפה וב- 159 הוא די ערסי. עם זאת, הלבן כן מאוד יפה - לשתיהן.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אצלנו בשמשפחה יש הונדה ג'אז בצבע כתום בוהק. לא רק שזה מאוד מתאים למכונית - גם אין סיכוי לפספס אותה בחנייה עם ים מכוניות אחרות.

Insane things comes from insanely people.

פורסם

אני לא מבין את ההגיון של לא לקנות משהו יפה כי הוא מתבלה. בגלל שהאדום מתבלה צריך מלכתחילה לקנות משהו מכוער?

לדעתי צריך לבחור צבע לפי טעם אישי וזהו.

(ראיתי היום עוד שתי מיטו אדומות על הכביש. אני מרגיש לא מיוחד היום).

emotion of motion

פורסם

אישית אני הולך והלכתי על שחור בכל המכוניות שהיו ברשותי עד עכשיו , גם הכי יפה לטעמי וגם סולידי יחסית ולא גורר יותר מדי תשומת לב.

תוכל לציין את הרשימה כאן?

פורסם
זה ידוע שאדום זה צבע של בנות.

מסכים , אך לא בקטע של פירארי!

*תסתכל על הכותרת של הפורום למעלה מצד ימין :wink:

kobi.idan2 כתב:
גיר ידני או רגיל?

Seat Leon 2002 1.8 Manual . Subaru B4 2007 2.0 Manual . Kia Sportage 1997 2.0 Manual . Seat Leon 2002 1.6 Manual . Isuzu D-max 2006 3.0-TDI Manual . Skoda Oktavia 2012 1.4-TSI Manual

פורסם
האמת היא שפעם לא סבלתי את הצבע הלבן. אמה מה, ברגע שראיתי את ה-146 שלי (עוד בתקופה שבה היא היתה אצל בעליה הקודם), נשימתי נעתקה ולפתע הבנתי כמה הצבע הזה הולם אותה. כמו כלה.

אין ספק שאדום עושה חסד עם לא מעט מכוניות. הצבע הלבן הוא זה שמבדיל בין כונפות ליפהפיות: הוא מדגיש את הקווים - לטוב ולרע. אם עיצוב הרכב מראש יפה, הצבע הזה יעצים אותו. לעומת זאת, אם עיצוב הרכב איננו מצטיין, אולי כדאי לבחור צבע אחר.

הרכב הבא שלי (כן, אם הכל ילך לפי התוכניות, אז אני כבר די סגור על הרכב הספציפי, אבל עוד חזון למועד) יהיה אדום. למען האמת, ראיתי אותו גם בלבן, וקצת חבל לי שהוא לא לבן, למרות שגם ככה אני אסתדר איתו :-)

הרכב הבא שלך קשור איך שהוא לעולם הפירזול?

אין ספק שאדום צבע מחמיא. שתיים מהאלפות שלי אדומות. גם ה159 נראית נהדר באדום אבל למרות זאת ה159 הבאה שלי תהיה לבנה וכנראה גם סטיישן.

פורסם
הרכב הבא שלך קשור איך שהוא לעולם הפירזול?

אם אתה מתכוון לרן, התשובה היא שלילית. מצד שני, הרכב הבא שלי שוכן נכון להיום במרחק של כמה קילומטרים ספורים ממנו, ויותר מזה אני לא מפרט 8)

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...