Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מותה של המכונית האדומה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6169 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול חלפו על פני מספר אלפות חדשות, אף לא אחת היתה אדומה. הבררה היתה שחורה, אחת ה-159 היתה לבנה והאחרת שחורה - ולסיום, נתקלתי במיטו שחורה.

בכנות, חשתי מעט מרה שחורה, עד שבדרכי נתקלתי היום באימפרזה 2007 אדומה ובוהקת - שלא לדבר על ערכה הבטיחותי המוסף לנהגים אחרים. נזכרתי באירוע הנהיגה של אימפרזה STI הנוכחית, שם ריקדו להן על המסלול שתי STI. האחת אדומה והאחרת כחולה. אז נכון שכחול הוא הצבע הרשמי של סובארו, בלה בלה בלה - אבל האדומה עשתה לי את זה יותר. כמעט וקניתי אחת.

הצבע האדום אינו מתאים לכל מכונית, אך יש מכוניות שהוא מאד מחמיא להן. מאזדה 2, למשל. ישנן מכוניות בעלות אופי צעיר שאדום יכול היה להתאים להן. ב.מ.וו סדרה 1,למשל. טרם ראיתי. רק אפור גרפיט, לבן, שחור, כסוף ושוב אפור גרפיט.

הלבן לעומתו זוכה לפריחה מחודשת. כל שירוקו שניה שאני רואה, לבנה. אדומה? נתקלתי עד היום רק באחת.

אז נכון, תספרו לי שהאדום דוהה(אך בטיפול נכון זה לא קורה) ושקשה אחר כך למכור אותו. אבל איפה האינדיבידואליות, איפה קצת שמחת חיים בבחירת צבע הרכב?

אשמח לקרוא את תגובותיכם בענין.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
אתמול חלפו על פני מספר אלפות חדשות, אף לא אחת היתה אדומה. הבררה היתה שחורה, אחת ה-159 היתה לבנה והאחרת שחורה - ולסיום, נתקלתי במיטו שחורה.

הלבן לעומתו זוכה לפריחה מחודשת. כל שירוקו שניה שאני רואה, לבנה. אדומה? נתקלתי עד היום רק באחת.

אשמח לקרוא את תגובותיכם בענין.

השירוקו האדומה - היתה רכב הדגמה, והחזירה נשמתה לבורא העולמות המוטוריים....

לדעתי (המאוד צנועה), צבע הרכב מהווה שיקוף (קליל) של הבעלים - יש מי שאוהב יותר להתבלט, ויש מי שפחות. יש מי שאוהב מותג יוקרתי אך מעדיף שלא להתבלט, ויש מי שיעדיף מה שיותר גדול, נוצץ (יש רולקס גדול וזהוב, ויש רולקס סולידי):

באותו אופן, לטעמי האישי, אלפא לבנה משדרת מראה ספורטיבי (בכל זאת אלפא..) אך אלגנטי וסולידי (להבדיל מהאדום, שהוא בולט יותר). או לחילופין - שירוקו כסופה.

פורסם

בזמנו הייתה לי מיצובישי קולט אדומה.

זה היה צבע היחיד שהלם את הרכב.

וכן. הוא דהה. טיפלתי בו והרבה. הדיסק תמיד היה אדום וכל פעם הייתי צריך לקנות צמר חדש לדיסק.

לא יודע אם אני אקנה מכונית פשוטה אדומה שוב, מסיבה זאת וגם בגלל שאני לא אוהב למשוך תשומת לב מיותרת של שוטרים.

אין מה לעשות, אדום הוא בעייתי, למרות שאני אוהב את הצבע.

אבל אם אני אקנה פרארי, תהיו סמוכים ובטוחים שהיא תהיה אדומה.

פורסם

ה-159 נראית נהדר בלבן. לא האמנתי עד שלא ראיתי שתיים כאלה (סדאן וספורטוואגון).

לגופו של עניין - יש מכוניות שאדום רק מוסיף להן וצבע שמטופל נכון לא ידהה. גם כשהוא לא מטאלי. ה-146 האדומה שהייתה לי התחילה לדהות רק אצל הבעלים הנוכחי, כשהרכב בן 12.

לעניין תשומת לב משוטרים - בהחלט. comes with the territory.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

לאודי A3 החדשה יפה מאוד אדום.

ראיתי אחת כזאת חדשה עם גג open-sky, יפייפה.

וכן הרבה אנשים התחילו להעריך את היתרונות של הצבע הלבן, ובצדק הוא נבחר הרבה.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

כמה שאתה צודק. חבל שאנשים קונים צבעים משעממים.

אני אישית הייתי קונה שירוקו בירוק זוהר (יש צבע כזה בחו"ל) - זה פשוט מתאים.

אגב, יש לי בבית טופס בדיקה של איביזה GTI בצהוב זוהר. (שבסוף לא קניתי כי הבדיקה לא הייתה טובה. אבל אהבתי את הצבע).

[הנה, בטח אוראל RS יושב לו עכשיו בחיכוך ידיים ומסמן עוד V בטבלת 'ההוכחות שאביעד הוא ערס'. הא אוראל? :-P:lol:]

פורסם
אני אישית הייתי קונה שירוקו בירוק זוהר (יש צבע כזה בחו"ל) - זה פשוט מתאים.

הצבע הזה נמכר גם בארץ - ואתה יכול לראות אותו במלוא הדרו בסוכנות המרכזית מול קניון איילון. המכונית היא 1.4 ידנית, עומדת שם כבר מספר חודשים - ומישהו בסוף יקח אותה במחיר משתלם במיוחד.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

לי מידי פעם יש הרהורים אם לא בכל זאת הייתי צריך לקנות את הרכב בכתום.

ה-S3 פשוט מדהימה בכתום! אבל איך אפשר לנסוע ברכב שכל המבטים ברחוב (גם מאנשים שאין להם מושג ברכבים) נעוצים בו? זה מעצבן.

ככה אני נהנה מהצבע הלבן הלא בולט (שלדעתי נראה על הרכב הרבה יותר טוב ממרבית הצבעים) ומהסוואת הA3 הסטדנרטית.

gloworangenh0.jpg

וכמו שאמרו, מגנט משטרה לא קטן...

פורסם

האמת היא שפעם לא סבלתי את הצבע הלבן. אמה מה, ברגע שראיתי את ה-146 שלי (עוד בתקופה שבה היא היתה אצל בעליה הקודם), נשימתי נעתקה ולפתע הבנתי כמה הצבע הזה הולם אותה. כמו כלה.

אין ספק שאדום עושה חסד עם לא מעט מכוניות. הצבע הלבן הוא זה שמבדיל בין כונפות ליפהפיות: הוא מדגיש את הקווים - לטוב ולרע. אם עיצוב הרכב מראש יפה, הצבע הזה יעצים אותו. לעומת זאת, אם עיצוב הרכב איננו מצטיין, אולי כדאי לבחור צבע אחר.

הרכב הבא שלי (כן, אם הכל ילך לפי התוכניות, אז אני כבר די סגור על הרכב הספציפי, אבל עוד חזון למועד) יהיה אדום. למען האמת, ראיתי אותו גם בלבן, וקצת חבל לי שהוא לא לבן, למרות שגם ככה אני אסתדר איתו :-)

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

ככה זה כשאתה צריך לשמור על פרופיל נמוך פן תיפגע, קודם כל מוונדליסטים צרי עין ואחרי זה גם מהשוטרים.

כמו שאומרים המסמר הבולט הוא זה שחוטף את הפטיש :D

בהחלט תשומת לב לטוב ולרע וחבל.

לגבי הצבע האדום, הבנתי שהוא פשוט מתחמצן כתגובה לאור השמש? איך בפרארי פותרים את הבעיה הזו?

יואב

יואב :arrow:

• תוכן חדש...