Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהג משאית שיכור ועונשו!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6168 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שעה 4 בבוקר, מגיע משאית לתחנת דלק שבה אני עובד (לפני הכניסה לאריאל), הנהג עוצר את הרכב באמצע המסלול של השירות המלא ומכבה אותו בטענה שיש לו בעיה בגיר, משאיר את הרכב פשוט חונה במסלול של השירות המלא (משאית עד 15 טון).

הנהג יוצא מהרכב וממבט קצר עליו ניתן לראות עליו שהוא שיכור לגמרי (גם מריח ככה), מתחיל לעשן באמצע תחנת דלק, לחפור לי, לשותפה שלי למשמרת ולעוד 3 חיילות וחייל שפשוט ישבו איתנו במשמרת (הם שומרים אנחנו עובדים הכל טוב ויפה).

עבר קצת זמן, עוד סיגריה שהוא מדליק ברחבה אחרי שהעירו לו, ועוד חפירות, והמשאית ממשיכה לחסום מסלול שלם.

התקשרנו למוקד, המוקד הזמין משטרה, הגיע ניידת ואיך שהוא ראה אותם הבין כנראה שהלך עליו...

דיברו איתו, לקחו פרטים ומעבר ללומר לו שלא ינהג ויחכה שיבואו לקחת אותו מהעבודה לא היה להם מה לעשות (היו צריכים עדים שיגידו שראו אותו נוהג במצב זה במשאית).

עבר זמן ובנתיים המשטרה נסעה והשאירה לנו מס' טלפון למקרה שהוא כן יעלה למשאית ויסע לדרכו (המשאית הוחנתה בצד על ידי שותפתי לעבודה בעזרת רשיון מתאים מן הסתם).

עבר עוד זמן והוא בנתיים יושב וחופר לנו בתחנת דלק, שותה עוד לפחות 2 כוסות וודקה ואז הולך לישון במשאית.

כעבור עוד זמן מסויים של שקט ממנו, מגיע אחיו של המעסיק שלו ואני שומע צעקות על איך הוא מעסיק כזה דבר.

בנתיים מסתבר שהמשאית מלאה סחורה שלא פורקה, המשאית לא במצב טוב כ''כ כנראה בגלל אופן הנהיגה שלו וכמו כן מתגלים סימנים של שפשוף מדרכות על הצמיגים. אחיו של בעל העסק נוסע משם ומנסה לארגן מישהו שיפרוק את המשאית ובנתיים באותו הזמן השיכור ממשיך לישון במשאית.

כעבור עוד זמן קצר הנהג קם מהר, הולך להשטין מתניע ונוסע!!! שיכור לגמרי!! טלפון זריר לאותו מספר שהשוטרת השאירה, פרטים על כיוון הנסיעה (צומת תפוח) והיא אומרת שיעקבו אותו במחסום הקרוב.

הנהג נתפס נוהג שיכור! המשאית הוחרמה ל 30 יום במקום (אין לי מושג מה עם הסחורה), אותו האיש פוטר מהעבודה, 1100 ש''ח קנס ומן הסתם שלילה.

התחושה הטובה היא שלא צריך לראות אח''כ כתבה בעיתון עם התמונה שלו ושיהיה רשום כמה אנשים הוא הרג חס וחלילה.

הכי מצחיק זה שהוא אמר 25 שנה אני נוהג ככה ואף פעם לא עצרו אותי!! הדבר האחרון שהיה לו זה טיפת בושה שהוא נוהג ככה, לא ניסה אפילו להסתיר שהוא מסטול! בגאווה ובכיף שלו!

הבן אדם היה בשנות ה 40 ++ אני מאמין.

כל זה התרחש בין 4 ל 6 וחצי בבוקר +-

רק רציתי לשתף... עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בלי כל קשר אני לקראת סוף שירות, ירדתי מתקן במג''ב וכרגע בג'וב במג''ב וכמו כן נושא תעודת שוטר, רק שאסור בכלל להזכיר אותה בעבודה, ובטח ובטח שאסור להשתמש בה בעבודה ולא משנה מה...

רוב השוטרים שם בלי שום קשר מכירים אותנו ובאים לתדלק שם גם ככה, זעל התפיסה נודע לזאתי שהחליפה אותי.

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

כל הכבוד!!! באמת !

לפני כמה חודשים דרס נהג משאית שתוי שוטר שבא לעזור לבן שלו להחליף פנצ'ר.

כולם בטח זוכרים את האירוע המצער.

טוב שיש אנשים שאיכפת להם ולא חוששים מלדווח למשטרה.

כבוד

יוסי

פורסם

לדעתי ולא בתור חובב רכב עכשיו,אלא בתור בן אדם שחי את החיים ולא בועה.

זאת הייתה טעות,היית צריך לשכנע אותו או לאיים שתתקשר למשטרה.

יש סיכוי סביר שהבן אדם יאבד את הפרנסה שלו, וכמובן יש סיכוי שהרסת לו את החיים.

שוב,ידוע לי שיש מצב שהוא היה דורס אותי או מישו שחשוב לי.

אבל עדיין לדעתי זאת טעות, כשהייתי עובד בתחנת דלק הייתי רואה נהגי משאיות שמעשנים באנגים ומסתלבטים ולא עשיתי עם זה כלום.

כמובן שההשפעה של סמים קלים לא זהה לאלכוהול,אבל עדיין שכל אחד ידאג לעצמו ...

נ.ב.

יש סיכוי סביר שהבן אדם יבוא אלייך לתחנה ויאשפז אותך/יהרוג אותך.

פורסם

נראה לי שאתה כן חי בבועה וראית יותר מידי סרטים :roll: (ולא בא במטרה לעקוץ אותך חלילה, אבל מה שרשמת פה ממש לא הגיוני, בקשר לאישפוז\רצח).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

MAXIZEM, מה שאתה מציע זה שנרחם על מישהו שנוהג על רכב כבד כשהוא שיכור.

בן אדם כזה הוא בעל פוטנציאל גבוה להרוג מישהו, ואני שמח שהוא לא בכביש. למעשה, שנה בכלא יכולה לעשות לו טוב מאוד.

יש הרבה עבירות שאפשר להגיד "נו טוב...", אבל לנהוג שיכור זה משהו שאי אפשר לסלוח עליו.

לא מספיק שיפטרו אותו, צריך לגרום לו להבין את החומרה של מה שהוא עשה.

פורסם

זאת הייתה טעות,היית צריך לשכנע אותו או לאיים שתתקשר למשטרה.

יש סיכוי סביר שהבן אדם יאבד את הפרנסה שלו, וכמובן יש סיכוי שהרסת לו את החיים.

שוב,ידוע לי שיש מצב שהוא היה דורס אותי או מישו שחשוב לי.

אבל עדיין לדעתי זאת טעות, כשהייתי עובד בתחנת דלק הייתי רואה נהגי משאיות שמעשנים באנגים ומסתלבטים ולא עשיתי עם זה כלום.

כמובן שההשפעה של סמים קלים לא זהה לאלכוהול,אבל עדיין שכל אחד ידאג לעצמו ...

נ.ב.

יש סיכוי סביר שהבן אדם יבוא אלייך לתחנה ויאשפז אותך/יהרוג אותך.

ויש מצב, שאילולא "הוסגר" משטרה, היה הורס למישהו אחר (אולי למשפחה שלמה) את החיים.

אתה הבנת את זה ברוך?!

לפותח השרשור -טוב מאוד שגיליתם עירנות, ודווחתם.

alfa 156 2.5.

פורסם

כ"כ למשטרת ישראל!

עשו עבודה כמו שצריך באמת כיף לקרוא שהרוצח הזה עם ה15 טון של רצח איבד את כלי הנשק שלו.

השאלה מה גורם לאדם ללא שום הרשעות או עבירות מוקדמות (שאפילו לא נעצר על כלום!) לעלות בגיל הזה על המשאית שלו שהיא גם החיים שלו והפרנסה שלו והלחם שלו כשהוא שיכור ביודעין שהוא הולך לאבד את העבודה שלו?

אני מקווה בשבילו שיצליח בכל זאת להשתקם, אבל לא בתחום התעבורה...

כבר לא מחפש מנוע 2 ליטר לסיירה. פינטו או לא פינטו.

השימוש במידע הינו על אחריות המשתמש בלבד, על כל המשתמע מכך.

פורסם
נראה לי שאתה כן חי בבועה וראית יותר מידי סרטים :roll: (ולא בא במטרה לעקוץ אותך חלילה, אבל מה שרשמת פה ממש לא הגיוני, בקשר לאישפוז\רצח).

ממש לא,תקח לבן אדם את הפרנסה ותשאיר לו אשה וילדים רעבים בבית וקשה מאוד לדעת מה יעבור לו בראש.

• תוכן חדש...