Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהג משאית שיכור ועונשו!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וחלקנו פשוט יוציא את הברזלים שיש להחלפת צמיגים ויטפל בו כהוגן. זה לא העניין. העניין הוא שבכל מקרה תמיד צריך לדווח על אדם כזה או אחר. כמו שרשמו כבר על כמה דפים שלמים, הוא יכל להרוג משפחה שלמה.

אז עכשיו בחייאת, איך אתה שם על מאזניים חיים - עבודה. עבודה מבחינתך חשובה יותר? :roll:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
וחלקנו פשוט יוציא את הברזלים שיש להחלפת צמיגים ויטפל בו כהוגן. זה לא העניין. העניין הוא שבכל מקרה תמיד צריך לדווח על אדם כזה או אחר. כמו שרשמו כבר על כמה דפים שלמים, הוא יכל להרוג משפחה שלמה.

אז עכשיו בחייאת, איך אתה שם על מאזניים חיים - עבודה. עבודה מבחינתך חשובה יותר? :roll:

אמרתי כבר ואני אחזור,אתם צודקים 100%.

בואו נראה שהכל בסדר,ושאף אחד לא התחשבן עם עמית המתדלק שלנו,ואז אני גם יתנצל על מה שרשמתי.

פורסם
אני בטוח שאם אני אפגוש אונס ברחוב,אני אעשה יותר מ99% מהחבר'ה פה שמצליחים להצדיק את עצמם דרך הפורום.
בולשיט! אפילו אם תהיה שם חבורה של ערסים רוסים וערבים וכולם בגודל של מאבטח במועדון, סמוך עליי אני לא אעבור סתם שם וסמוך עליי אני לא אחשוב על מה שהם אולי יעשו לי עוד יומיים.

ואם זה היה שוטר? גם היית חושב רק על עצמך? הרי לשוטר יש הרבה יותר כוח, הוא יכול להביא לך מלא דוחות חניה.

ההודעה שלך ממש אבל ממש עצבנה אותי,

תגיד לי, איך זה שקם בנאדם, עושה מעשה חכם וגם צודק לחלוטין ותמיד בא איזשהו חרא ואומר שהוא לא היה בסדר ושהזמן יראה ועוד מלא בולשיט.

פורסם
בולשיט! אפילו אם תהיה שם חבורה של ערסים רוסים וערבים וכולם בגודל של מאבטח במועדון, סמוך עליי אני לא אעבור סתם שם וסמוך עליי אני לא אחשוב על מה שהם אולי יעשו לי עוד יומיים.

ואם זה היה שוטר? גם היית חושב רק על עצמך? הרי לשוטר יש הרבה יותר כוח, הוא יכול להביא לך מלא דוחות חניה.

ההודעה שלך ממש אבל ממש עצבנה אותי,

תגיד לי, איך זה שקם בנאדם, עושה מעשה חכם וגם צודק לחלוטין ותמיד בא איזשהו חרא ואומר שהוא לא היה בסדר ושהזמן יראה ועוד מלא בולשיט.

מה זה קשור? לא אמרתי לפחד והמנע מלעשות דברים בגלל פחד.

רק אמרתי שהוא יכל למצוא פתרון יותר מציאותי,אבל עזוב שכל אחד יראה איך שהוא רוצה את התגובה שלי.

ולגבי זה שקראת לי חרא,איך זה שקם איזה פושטק שלא מכיר אותי ומרשה לעצמו לקרוא לי חרא?

חוץ מזה,אני מסכים שצריך היה לעצור את הנהג אני מאמין שאפשר היה פשוט לאיים עליו ולהסביר לו.

במיוחד,כשוואלה אני מבטיח לך עוד כמה חודשים הוא שוב על ההגה...

הרי אמרת שהוא ישן במשך כמה זמן? מאיפה ידוע לך על כמה אלכוהול עצרו אותו? אם הוא היה שתוי באותו רגע?

פורסם

לא, סה"כ אמרת שכל אחד יחיה בבועה שלו ולא יתערב במעשים אחרים, אתה צריך ציוטוט?

מה זה פתרון יותר מציאותי?? מה זה לאיים עליו? נהג מסעית ששוקלת כמו 10 מכוניות שלי לפחות, נוהג שיכור, אתה מבין מה זה?

ואתה עכשיו מרחם לי עליו ועל המשפחה שלו ועל הפרנסה שלו??

ואני אגיד לך מי אני, אני זה שיהרוס לבן אדם כזה ולעוד 10 כמוהו את החיים בלי למצמץ ולחשוב פעמים.

פורסם
לא, סה"כ אמרת שכל אחד יחיה בבועה שלו ולא יתערב במעשים אחרים, אתה צריך ציוטוט?

מה זה פתרון יותר מציאותי?? מה זה לאיים עליו? נהג מסעית ששוקלת כמו 10 מכוניות שלי לפחות, נוהג שיכור, אתה מבין מה זה?

ואתה עכשיו מרחם לי עליו ועל המשפחה שלו ועל הפרנסה שלו??

ואני אגיד לך מי אני, אני זה שיהרוס לבן אדם כזה ולעוד 10 כמוהו את החיים בלי למצמץ ולחשוב פעמים.

הופה,עכשיו רגע...

אם אתה יודע שאולי באמצעות דיבורים/איומים הוא לא ינהג במשאית אז לא עדיף את זה על שלילה וקנס ואיבוד מקום עבודה של בן אדם?

כמו שחלקנו,כועסים על השוטר שמביא קנס על חגורה ואוהבים אתה שוטר שאומר לנו שלא יקרה שוב... :wink:

פורסם

סלח לי, יש לי שאלה רצינית אליך, אתה מטומטם או משהו? ואל תתחיל לי עכשיו עם האתה לא יודע מי אני ואני לא יודע אתה והודעות פרטיות. כי זה דיי לא משנה לי אם אתה עכשיו נשיא המדינה או מנקה רחובות.

הוא כבר נהג, מה זה עוזר לאיים עליו??? כן, צריך לשלול לו את הרשיון, להעיף אותו מהעבודה וכ"ד.

ויש הבדל בין חגורה למשאית:

1. במקרה עם החגורה אתה מהווה סכנה לעצמך וכל מי שאיתך ברכב

2. במקרה עם המשאית ששוקלת 15 אתה מהווה סכנה לבניין שאתה עלול להתנגש בו

פורסם

אחרי שהמשטרה נסעה הוא שתה לפחות עוד 2 כוסות... וישן גם אם יש את השעה של שינה זה בטח ובטח לא עזר לו. שלא נדבר על זה שהמעסיק שלו אמר לו לחכות ולא לעשות כלום... אם היה לנהג טיפת שכל הוא היה מחנה את המשאית החצי מתה בצד ולא באמצע התחנת דלק ויוצא לעשן באמצע התחנה סיגריות וחופר לנו שעות...

חוץ מזה אם נחיה בפחד אז מה נשאר לנו?!

וכמו שכבר אמרתי, אם היה אכפת לו מפרנסתו הוא לא היה מגיע למצב הזה מלכתחילה. אז לי יהיה אכפת?! ממש לא!

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
סלח לי, יש לי שאלה רצינית אליך, אתה מטומטם או משהו? ואל תתחיל לי עכשיו עם האתה לא יודע מי אני ואני לא יודע אתה והודעות פרטיות. כי זה דיי לא משנה לי אם אתה עכשיו נשיא המדינה או מנקה רחובות.

הוא כבר נהג, מה זה עוזר לאיים עליו??? כן, צריך לשלול לו את הרשיון, להעיף אותו מהעבודה וכ"ד.

ויש הבדל בין חגורה למשאית:

1. במקרה עם החגורה אתה מהווה סכנה לעצמך וכל מי שאיתך ברכב

2. במקרה עם המשאית ששוקלת 15 אתה מהווה סכנה לבניין שאתה עלול להתנגש בו

אני לא מטומטם, אז אם אתה חושב ככה אז מה זה כבר יעזור לשלול את הרשיון? כל החיים הוא נוהג שיכור.

עכשיו הוא פשוט ינהג בלי רשיון,וזה לא משנה אם זה על משאית או על מאזדה 6 /כל רכב אחר שיש לו בבית.

לגבי 1 ו2.

ברגע שאתה מרגש לעצמה לצפמף על החוק בקטנה אתה מרשה לעצמך גם לצפצף בגדולה.

וזה למדתי מנסיון יקר ערך. ומיותר בעיקר.

עמית,אם הכל עבר בשלום והכל יעבור בשלום אז אני די גאה שהנהג ירד מהכביש.

סך הכל אמרתי, שצריך לפעמים לשקול מעשים ולא בגלל פחד.

פחד,תפחדו רק מבורא עולם.

פורסם
אני לא מטומטם, אז אם אתה חושב ככה אז מה זה כבר יעזור לשלול את הרשיון? כל החיים הוא נוהג שיכור.

עכשיו הוא פשוט ינהג בלי רשיון,וזה לא משנה אם זה על משאית או על מאזדה 6 /כל רכב אחר שיש לו בבית.

נחמד ביותר, בפעם הבאה יתפסו אותו נוהג בלי רשיון ותחת השפעת אלכוהול... בסוף הוא יגיע לכלא. זה טוב. לפי דעתי לזה יש יותר השפעה מאשר שתעשה לו "אם תנהג שיכור יבוא שוטר".

לגבי 1 ו2.

ברגע שאתה מרגש לעצמה לצפמף על החוק בקטנה אתה מרשה לעצמך גם לצפצף בגדולה.

אני לא יודע מה למדת אבל זה שלפעמים אני נוהג על מהירות 61 בכביש של 60, לא אומר שאני אעבור על אדום או חס וחלילה אנהג שיכור.

עמית,אם הכל עבר בשלום והכל יעבור בשלום אז אני די גאה שהנהג ירד מהכביש.

ואם הנהג בא עצבני אליו, שבר לו כמה צלעות ויד, אז הוא היה צריך להשאר על כביש ולנהוג כך הלאה?

פורסם
נחמד ביותר, בפעם הבאה יתפסו אותו נוהג בלי רשיון ותחת השפעת אלכוהול... בסוף הוא יגיע לכלא. זה טוב. לפי דעתי לזה יש יותר השפעה מאשר שתעשה לו "אם תנהג שיכור יבוא שוטר".

אני לא יודע מה למדת אבל זה שלפעמים אני נוהג על מהירות 61 בכביש של 60, לא אומר שאני אעבור על אדום או חס וחלילה אנהג שיכור.

ואם הנהג בא עצבני אליו, שבר לו כמה צלעות ויד, אז הוא היה צריך להשאר על כביש ולנהוג כך הלאה?

לא,אבל אז כל האפקט של הגיבורות של עמית,ירד לטמיון ....

אני הייתי מוצא פתרון אחר בלי רשויות החוק.

פורסם

רק צעד ענישה יכול למנוע ממנו להמשיך לנהוג לפחות בטווח הקרוב (שלילה).

אנ ילא יודע איזה פתרון אתה היית מוצא ללא רשות החוק, אבל זה אולי היה עוזר אך ורק לאותו אירוע נקודתי. אין לך סמכות ומרות על פני אותו נהג ולמחרת הוא היה יכול להגיע לאותו מצב.

אני חושב שלא חסרות עבודות לאנשים כאלה מבלי שהם יסכנו את כולנו על הכביש.

*אני בכלל לא מבין את המגמה של הסלחנות שיש גם פה וגם בשרשור של הגנב קטנוע.:roll:

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם

בשביל זה רשויות החוק שם! הם אלו שאמורים לאכוף את זה, ואתה אמור לדווח להם כי זו חובתך האזרחית!

חסרים לך קצת שיעורי אזרחות, לא?

פורסם
בשביל זה רשויות החוק שם! הם אלו שאמורים לאכוף את זה, ואתה אמור לדווח להם כי זו חובתך האזרחית!

חסרים לך קצת שיעורי אזרחות, לא?

רוצה לדעת מה באמת אני חושב?

שלא באמת עצרו את הנהג,ולא באמת נשלל רשיונו אלא סתם ישב שם שוטר שהחליט שנמאס לו מזה שמציקים לו...

אז הוא יגיד שעצר וימשיך הלאה.

פורסם

עמית, כל הכבוד.

שמחה לדעת שיש אנשים כמוך שאכפת להם מהסביבה שלהם, ורואים מעבר לאף שלהם את מה שמתרחש מסביב.

מקווה שכולם ימשיכו בדרכך זו.

ח"ח.

:mm_yeah:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...