Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהג משאית שיכור ועונשו!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כשיקרה לך נראה מה תעשה...

בוא תאמר לי את ההבדל בין תעודת שוטר של שח''מ, מגב סדיר ושוטר כחול, מעניין אולי יש משהו שאני לא יודע?

זה לא לאבד את העבודה אלה להסתבך במשטרה.

מדהים איך בשניה אתה הופך מאגואיס למציל עולם. בקיצור ולעניין cut the bulshit

יש הרבה שאתה לא יודע ,מסתבר.

סמוך עליי,כל שוטר יודע זה חלק מההכשרה שלכם- שצריך לדעת מתי להפעיל שיקול דעת.

כן,ממש נהג המשאית הזה היה מלשין למשטרה ששוטר מנע ממנו לעלות על ההגה שיכור.

אני לא אגואיסט, ולראיה לכך יבוא חבר פורום שאני מכיר קצת... שקיבל מכות ברחוב המסגר ובמקרה פגש אותי שם- מה שמנע ממנו לקבל מכות.

ובטח ובטח, שלקחתי סיכון כשנכנסתי לתוך סכסוך - נכון שאת האנשים הכרתי והכירו אותי,אבל עדיין הסתכנתי ופה זה באמת היה עניין של חיים ומוות.

ולא כמו אצלך,עניין של פעם שום סכום כסף לא משתווה/עבודה/קריירה ופעם כן...

אני לא אגואיסט,פשוט מההתחלה קלטתי את זה עלייך אז חיכיתי לרגע הזה בשביל לפתוח את זה.

פתאום אתה מפחד להסתבך במשטרה,פתאום אין אישור להשתמש בתעודה,פתאום זה לאבד את העבודה,פתאום זה הרבה דברים אבל לא חיי אדם.

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מקסים לא יודעע לאיזה דמות קומיקס אתה משייך את עצמך יותר, באטמן או סופרמן (יכול להיות לא זה ולא זה... אני לא יודע) ובאיזה קומיקס אתה חי אבל זאת הנק', והיא שיש שיקול דעת... אם תחשוב על זה אולי תבין.

כאשר אפשר לפתור עניין בדרך א' אשר כוללת בתוכה ללכת ע''פ החוק או בדרך ב' של פשוט לאלתר עם מה שבא לראש באותו הרגע. לא יודע איך אתה אוהב לפתור את העניינים שלך אבל עובדה שאצלי זה עבד עם כל החוקים.

ותגיד מה שתגיד ''אולי לא באמת עצרו אותו וכו...'' יש חוק והולכים לפיו במקרה כזה! ופה העובדות מדברות!

אתה בטח במקרה שהוא היה נוסע מהתחנת דלק היית מחרים את הרכב הראשון בתחנת דלק רודף אחרי המשאית ואז גם חוסם אותה בתמרונים מטורפים :roll:. זה מה שנקרא עבריין למען הצדק, אני לא מנסה להיות כזה כי כשאני אגיע לבית משפט או אעמוד מול שוטר אני אהיה אותו הדבר כמו נהג המשאית הזה. אתה יכול להפנים אם אתה רוצה או להמשיך בשלך. יש דרך נכונה אם אתה רוצה לעשות דברים נכונים.

גיבורים יש רק בקומיקס.

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

[quote

גיבורים יש רק בקומיקס.

עמית.

אז אל תנסה להוציא את ערך חיי האדם, בניסיון לעצור נהג משאית שיכור בתור ערך עליון אבל לא עבורך.

מה לעשות,גם אם תראה בחור אונס בחורה ותאלץ להכות אותו אם לום בראש זה עדיין פשע.

פורסם
[quote

גיבורים יש רק בקומיקס.

עמית.

אז אל תנסה להוציא את ערך חיי האדם, בניסיון לעצור נהג משאית שיכור בתור ערך עליון אבל לא עבורך.

מה לעשות,גם אם תראה בחור אונס בחורה ותאלץ להכות אותו אם לום בראש זה עדיין פשע.

במידה ותציל בחורה מאונס על ידי תקיפה של המכה בלום - המשטרה תדע להפעיל שיקול דעת.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

שים לב שאתה מגיב רק על מה שמתאים לך להגיב.

אותי מעניין מה היית עושה בתחנת דלק ברגע שבו הוא היה נוסע ואתה בלי רכב בעבודה ובלי כלום... על זה אתה בוחר לא לענות אבל בסדר.

יש מצבים שצריך להסתמך על המשטרה (וגם רצוי)... אין מה לעשות, תעשה דברים לפי השיקול המופרז שלך ותמצא את עצמך באותו תא עם הנהג.

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
שים לב שאתה מגיב רק על מה שמתאים לך להגיב.

אותי מעניין מה היית עושה בתחנת דלק ברגע שבו הוא היה נוסע ואתה בלי רכב בעבודה ובלי כלום... על זה אתה בוחר לא לענות אבל בסדר.

יש מצבים שצריך להסתמך על המשטרה (וגם רצוי)... אין מה לעשות, תעשה דברים לפי השיקול המופרז שלך ותמצא את עצמך באותו תא עם הנהג.

עמית.

יש לי תג של שוטר לא?

מזהיר אותו, ומסביר לו שעדיף זה על מחסום משטרתי שיעצור אותו ויקח לו ת'רשיון לשנתיים ואת הפרנסה.

• תוכן חדש...