Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6165 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נסה להדק עוד קצת את הבורג העקשן ואז לשחרר.

יש גם אימפקט חשמלי של 12V , ויש שרשור שלם על שחרור ברגים שפתחתי פעם בפורום אספנות.

בכל מקרה תכין מנוע בצד.

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא הבנתי למה אני צריך עוד מנוע....

אפשר לינק לשרשור שלך על שחרור ברגים עקשנים .

תודה

מיצ'ובישי לנסר ידנית מנוע 1300 12 שסתומים .

פורסם

שאלה קטנה נוספת

מה היא הדרך הנכונה לנעול את הגלגל שינים של הטיימינג(קאמשאפט) ככה שלא יסתובב, ראיתי במדריך של מ'צובישי שיש איזשהו סמן שכאילו זז ומראה מתי צריך לעשות טיימינג עד כמה זה אמין ואיך זה בידיוק עובד.

תודה

timing.jpg

פורסם
הרצועה בלויה עד כמה שניתן לראות מכאן .

בדקת האם קיימים סדקים ברצועה?

איך רואים שהרצועה בלויה? אני אישית לא רואה סדקים היא שחוקה טיפה מלמעלה, אז איפה היא בדיוק בלויה?

תשמור על הש....רכב, והוא ישמור אלייך :roll:

פורסם

ניסן איך הכי נכון לנעול את הקאמשאפט ככה שהוא לא יסתובב שאני אוכל לפרק את הפולים של הקראנק ?

תודה

פורסם

בתוך הגלגל של הקמשפט יש חורים יש מכשיר עם שתי פינים שניתן ליתפוס איתו את הגלגלת

או לחלופין תיקנה מברגת אימפקט אכותית

פורסם

חשבתי על להשתמש במברגת אימפקט אבל היא בחיים לא תיכן בתוך החלל שיש שם רק אם המנוע יהיה מפורק וזה לא מה שאני רוצה לעשות בידיוק.

אני מכיר את המכשיר הזה אבל לצערי אין לי גישה אליו, נעלתי עם בורג אבל אני מפחד שאם אני אפעיל יותר מידי כוח הפולי ישבר או לחלופין הבלוק מהלחץ שיופעל עליו על ידי הבורג.

פורסם

היום אילתרתי איזה משהו שאני מקווה שאני אוכל לנעול איתו את הפולי ככה שלא יסתובב, מצאתי גם צינור שאני אחבר אליו את המתקן ככה שתיהיה לי קונטרה .

שאלה קטנה נוספת, הייתי היום בשזר ובדקתי כמה ראצ'טים של סיגט ואני לא יודע מה לבחור, מה ההמלצות והאם יש איפשהו באיזור חיפה יותר זול משזר .

תודה

• תוכן חדש...