Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6166 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים

אז ככה היום ניסיתי עוד פעם, שמח ומלא תקווה אחרי שקנית ידית ראצ'ט טובה שהפעם אני אצליח לשחרר את האום הסורר וככה אוכל סוף סוף להחליף את רצועת הטיימינג, אך שוב פעם נחלתי כישלון .

אני מצרף תמונה של הפולי שרואים בו טוב טוב את האום שאני לא מצליח לשחרר.

תודה

(ויש עוד כמה תמונות ) :)

PIC_0211.JPG

PIC_0212.JPG

PIC_0213.JPG

PIC_0214.JPG

PIC_0215.JPG

מיצ'ובישי לנסר ידנית מנוע 1300 12 שסתומים .

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חנן אני מדבר על הקראנקשאפט, אין שם בכלל גישה , הלבשתי צינור על הראצ'ט ככה שיהיה יותר מומנט ועדיין זה מסרב להפתח.

יכול להיות שיש לזה נעילה הפוכה ככה שבעצם סגירה היא פתיחה? למרות שניסית וגם לא הלך לי .הבעיה העיקרית זה הנעילה של הקאמשאפט, הצלחתי לנעול אותו אבל עדיין זה לא הולך, WD ריססתי על האום כי אולי הוא תקוע וגם לא הולך.

עוד רעיונות?

תודה

פורסם

איפה אפשר להשיג את הכלים האלו או אולי להכין אצל מישהו באיזור חיפה.

תודה

בקשר לכלי הראשון אני לא כל כך הבנתי מה השימוש שלו הבנתי שהוא אמור לנעול את הקראנק שאפט אבל לא הבנתי איך הוא עושה את זה .

timing2.jpg

timing3.jpg

פורסם

ככל שאני מבין מדובר בגיר ידני. שים בהילוך חמישי, שים מישהו שישב על הבלמים, והקרנק נעול. מה שנשאר לך עכשיו זה רק לדאוג למספיק מומנט על הבורג, כלומר מאריך עוד יותר ארוך, ככל שיידרש. אני לא יודע לומר אם במקרה שלך זו הברגה הפוכה. לי בכל מקרה עוד לא יצא להיתקל בבורג פולי קרנק עם הברגה הפוכה.

פורסם

חנן אכן כן יש לי גיר ידני, את בודעות אומר שככה הקראנק ינעל? אם כן אני הולך לחפש חברים :)

אין כל כך גישה לצינור ארוך עד מאד.

פורסם

ומה עם הקאמשאפט? ובקשר לתמונות של הכלים שהעלתי איפה ניתן להשיג אותם או לפחות את הידית

פורסם

באמת שווה בדיקה.

בקשר לקראנ עוד שאלה, איך בידיוק הוא ינעל כאילו מה קורה שהגיר בהילוך חמישי ומישהו לוחץ על הברקס? לא יקרה מזה שום נזק?

איך שאני פותח את המכסה שסתומים על הגל זיזים של הקאנשאפט יש תושבת משושה למפתח ?

פורסם

עוד רכש נוסף שקניתי היום, ידית כוח של סייגנט 1/2 עלתה לי 35 ש"ח וגם התארגנתי על צינור ככה שיום שישי יהיה ניסיון שלישי :)

תודה על העזרה

פורסם

עוד רכש נוסף שקניתי היום, ידית כוח של סייגנט 1/2 עלתה לי 35 ש"ח וגם התארגנתי על צינור ככה שיום שישי יהיה ניסיון שלישי :)

תודה על העזרה

PIC_0217.JPG

פורסם

כל הכבוד על הרצון והזמן.

300-400 ש"ח במוסך ואתה כבר משייט לך מזמן על כבישי הארץ.

מספיק שתשבור משהו והעלות תכסה לך את החיסכון שלא להיכנס למוסך.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

תאמת שאני עדיין משייט בכבישי הארץ, טיימינג היה עולה לי יותר בכיון ה 1000 ש"ח ביחד עם חלקים.

בכל אופן אני מאמין שאני אצליח לעשות את זה לבד ואני גם רוצה לעשות את זה לבד ככה שזהו, נקווה לטוב :)

• תוכן חדש...