Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6269 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, ברשותי סובארו ג'סטי שנת 94 ידנית הזרקה 1200

האוטו ניקנה על ידי לפני 8 חודשים, מאז שקניתי את האוטו לא מפסיקות לי בעיות.

המזגן הלך, הוחלפו צמיגים קדמיים, הוחלף אינטלנטור, הוחלפו אורות קדמיים ואחורים, נזילת שמן תוקנה,הוחלפו בלמים.

לפני כמה ימים בנסיעה שמעתי רעש מהגלגלים נכנסתי למוסך אמרו שיש בעיה עם הציריות, 600 שקל לכל צייריה,לא החלפתי ובנוסף אמרו שיכול להיות בעתיד עוד בעיות משהו עם תיבת הילוכים וכדאי לי לימכור את האוטו כי הוא לא שווה את ההשקעה של התיקונים.

התייעצתי עם כמה חברים של אבא שלי שעובדים במוסך של סובארו חלקם אומרים לימכור חלקם אומרים לא.

יש עוד 5 חודש גם טסט.

אז מה אתם אומרים מומחים יקרים למכור את האוטו או לא?, רק תיקחו בחשבון שאני חייל ולא אוכל להרשות לעצמי אוטו מי יודע מה.

פורסם

צמיגים, פנסים ובלמים זה לא בעיות, זה בלאי טבעי והיית צריך לכלול את זה בהערכת המחיר שלך (או בהערכת ההוצאות השנתיות על הרכב). מזגן דפוק זה בעסה אבל צריך להבין מה בדיוק התקלקל - במזגן יש חלקים רבים העשויים ליפול ובעלויות מאוד שונות.

נדיר ששתי ציריות הולכות בבת אחת ומנסים לגנוב אותך, ככל הנראה, אם מבקשים 600 שקלים לכל אחת עבור ג'סטי. לא יודע אילו בעיות עוד יהיו עם תיבה ידנית (למעט קלאץ' - בלאי טבעי) אבל גם לא הייתי ממהר למכור את האוטו - אולי רק לבקש חוות דעת נוספת ממוסך אחר.

אם אתה חייב אוטו - אל תמכור. כל דבר אחר במחיר דומה לא יהיה יותר טוב, ככל הנראה. אם אתה לא חייב אוטו - ברור שעדיף לך למכור מבחינה כלכלית.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אתה צריך לקחת בחשבון שמי שיבוא לקנות את הרכב אם וכאשר תפרסם אותו, יראה שקנית אותו רק לפני קצת יותר מחצי שנה והוא יבין לבד שלא כדאי לו לרכוש את הרכב. אני הייתי ממליץ כמו מי שכתב כאן לפני לבקש הערכת מחיר נוספת ממוסך אמין. חלק גדול ממה שציינת שתוקן היית צריך להוריד ממחיר הרכב שקנית לפני שמונה חודשים . במצבך כנראה שעדיף לתקן ולא למכור ולקנות רכב בשנתון נמוך שאולי יגזול לך עוד כספים.

• תוכן חדש...