Jump to content

justy94

  • הודעות

    34
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי justy94

  1. שלום לכולם , הפנסים ברכב מיצובושי לנסר 2007 דהויים מאוד. ניסתי לנקות עם מישחת שיינים לא עזר , מה אפשר לעשות במקום?
  2. ברצוני לבצע תיקוני צבע ופח באופן עצמי , יש לי כמה שירטות על דלת ופגיעות בטמבון לא משהו רציני , הרכב מיצובשי לנסר 2006. אשמח אם יש למישהו סירטון או מדריך מפורט איך עושים זאת ומה הכלים הדרושים לעבודה. תודה מראש וחג שמח (:
  3. אני הייתי הולך על שברולט אבאו או אופטרה אין להם שוק ואפשר להביא אותם במחירים זולים יחסית לשנה 2006-2009.
  4. http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?568908-%D7%9B%D7%AA%D7%99%D7%91%D7%AA-%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%A2%D7%A0%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%AA
  5. תודה רבה , גם ראצט פתוח זה גם בסדר נכון ?
  6. ניסאן פרימרה ניראה לי זה יותר מ10 אלף.. בהצלחה בכל מקרה תעדכן אותי! , היה למכר שלי פרימרה אהב את האוטו אמר שטובה ניראה לי אבל המחיר שלה יקר יותר
  7. תגיד למכור או שמוריד לך 10 אלף, אם לא חפש אחר
  8. שלום לכל המומחים , איך אני מפרק את המצבר באיזה כלים אני צריך לישתמש וכמה זה עולה בערך ואותו דבר איך מפרקים את המכסה של המנוע ובאיזה כלים לישתמש וכמה עולה בערך ? מצורף תמונות , תודה רבה לעוזרים שיפתחו לכם שערי שמים בשנה החדשה.
  9. תודה אריאל! , קניתי אותו מחבר שרצה לימכור אותו לפירוק
  10. היה לי ניסאן אלמרה 2001 1.6 אוטמטי אוכל בערך 1 לעשר 1.8 לא יודע.. אני מאמין אולי פחות כי המנוע יותר חזק הרכב רואה מוסך פעם בשנה בטיפול שנתי
  11. תודה מטריקס , אפשר לפרק אותה? ומה התפקיד שלה?
  12. יש איזשהו חלק שאני לא יודע מה הוא עושה ומה התפקיד שלו ואיך קוראים לו , מצורף תמונות . מי שיודע שיבורך!
  13. תודה בוקי
  14. קח ניסאן אמלרה , לא רואה מוסך בכלל.. אפשר להביא ב10 או ב9 ניסאן במצב טוב עם קצת ק"מ בהצלחה ותעדכן!
  15. אני הייתי מציע לך על ניסן אלמרה 2000 2001 היה לי את ההרכב הזה אמין ואפשר ליתווכח עם המוכר ולהביא אותו ב8000
  16. אז ככה שלום לכולם , איך אני מפרק את הגלגל הקדמי , צירפתי תמונות יש אום כזה באמצע , איך אני מפרק אותו כדי שיצא הגלגל עם המפתח גלגלים הרגיל זה לא מתאים , אנא עזרו , תודה.
  17. תודה חברים יקרים , תגידו מה אתם אומרים על רנו קליאו 1.4 ידנית 1994 ניגמר טסט עוד שבוע , אפשר להביא את האוטו ב1000 שקל בערך , האוטו מניע ונוסע , יש ספר רכב מקורי באוטו , זה רכב שקל ללמוד עליו פירוקים הרכבות וכדומה ?
  18. ג'ובני תגיד מה אתה אומר על רנו קליאו 1.4 ידנית שנת 1994 יש מצב אני יכול להביא אותה ב1000-1500, זה אוטו שכדאי ללמוד עליו , לא מסובך?
  19. תודה ג'ובני!! איך שמים את הבוק הזה באמצע של הרכב כאילו מתחת?
  20. תודה לכולם על התגובות , למה אסור לשים אוטו על בלוקים?
  21. שלום לכל המומחים פה (: , אני חדש בפורום . אני רוצה ליקנות רכב משנים 91 עד 96 למטרות פירוק והרכבה , כדאי ללמוד יותר על רכבים כי אני לא יודע כלום.. איזה רכב אתם ממליצים שהוא הכי קל לפרק ולהרכיב אותו?
  22. סבבה תודה חברים ולשאלתך הבחור עם הפיזו לבצע את העבודה לבד אחי
  23. ניסאן אלמרה פרפקט 2001 מנוע 1600 גיר אוטמט אני אבוד עצות איזה נוזל קירור ליקנות ואיפה ליקנות אותו וכמה זה עולה? בנוסף לכך, איזה שמן גיר שמים ושם ואיפה קונים אותו וכמה זה עולה? תודה מראש לעוזרים.
  24. אם האוטו עושה לך בעיות אחי תנסה לימכור וליקנות אוטו אחר
×
×
  • תוכן חדש...