Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש המלצה לכספת ביתית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6277 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים ומועדים לשמחה.

אני מעוניין לרכוש כספת ביתית בסכום של עד 2000 ש"ח.

מבקש המלצותכם, במידה ובסכום הזה אי אפשר למצוא משהו טוב אז יש מקום להשקיע קצת יותר.

בתודה,

איתמר.

פורסם

לא הבנתי מה זה המלצותיינו, הרי תקח את הכי גודל\פונקציונלי שנכנס לך בסכום

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

כן אבל אני צריך משהו שניתן להשים אותו במקום קבוע, משהו שלא ניתן יהיה לפרוץ בקלות (זה בעיקר) וכמו כן שיהיה חסין מים ואש.

ישנן מספר חברות ודגמים ואני לא יודע במה לבחור ומה הכי טוב שאפשר לרכוש במחיר הזה, לכן צריך את עזרתכם.

פורסם

כספת טובה מאוד בעיקר למקרה שיש לך נשק בבית ואתה מעוניין להחביא אותו מהילדים או מקרים כאלו.

כל מקרה אחר שאתה מעוניין להחביא כסף וכו' מפני פורצים שום כספת לא שווה הרבה. בייחוד לא בסכומים כאלו.

יש לי כ"כ הרבה מקרים וסיפורים לספר לך שאתה לא תאמין.

סתם מקרה לדוגמא:

בבניין אצלנו בעיר, האישה הלכה בבוקר לשים את הילדים בגן.

חזרה ב-10 הביתה.

גילתה שפרצו לה הביתה, לקחו את הכספת, בעזרת מסור דיסק בתוך הבית ניסרו אותה פתחו אותה ורוקנו אותה.

אף אחד כמובן לא שמע כלום. :roll:

ויש לי עוד הרבה מאיפה שזה בא, הכל ממקום ראשון, הייתי במקום וראיתי במו עיני.

מקסימום אם זה כסף, שלא מומלץ להחזיק סכומים גבוהים בבית בכל מקרה, תנסה להסתיר את זה במקום יצירתי, ואני לא חושב שיש מקום שהגנבים עוד לא מצאו, כולל בתוך ניאגרה של שירותים. בתוך הגוף של המזגן, במקרר ומה לא.

פורסם

ויש לי עוד הרבה מאיפה שזה בא, הכל ממקום ראשון, הייתי במקום וראיתי במו עיני.

מטריד משהו :roll:

:wink:

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

מה שכתב נקמיצ'י. כספת זה רק בשביל אקדח,

כדי שהילדים לא יירו זה לזה בראש בטעות.

כסף ושטויות מהסוג הזה עדיף להסתיר במקומות יצירתיים,

והם ממש לא חייבים להיות מוגנים. צריך כמובן לשמור על שתיקה גמורה

בנוגע למיקום, ושאתה תהיה האדם היחיד בעולם שיודע איפה הוא.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

גנב שמגיע לניאגרה של השירותים של מישהו קיבל בטוח מידע בנוגע להמצאות הכסף שם.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

תשמע.

כספת שמותקנת עם ג'מבואים. תהיה יותר קלה לעקירה / פירוק / לפריצה מהצד. וכו.

ולכן תמיד עדיף להתקין כסף פנימית (בתוך הקיר / רצפה ) מהסיבות שקשה יותר לקחת אותה. לנסות לפתוח מהצד.

(אני לא מדבר על כספות ענקיות של כמה טונות ברזל. כמו שיש לדוגמא בהום סנטר).

וכמובן במקומות לא שגרתיים.

מאחורי תמונה גדולה . זה שגרתי.

מאחורי מכונת הכביסה. לא.

בתוך ארון. שגרתי.

בתוך כיסוי מזגן. לא.

זה הבסיס. לחשוב בדיוק כמו פורץ / גנב. איפה היית אתה מחביא. ושם לא להחביא.

חבר ואני התקנו כספת אצלו.

בישביל למנוע אופציה של הוצאת הכספת מהמקום שלה.

דחפנו מוטות ברזל 10 מ"מ. לכל הכיוונים מסביב. למרחק של מטר ויותר מסביב. וחיברנו בריתוך לכספת.

בקיצור. הכספת יושבת בתוך מסגרת קוצים של 1-1.5 מסביב. שהם גם מחוברים ביניהם.

וכדי להוציא צריך לפרק בערך 20 ס"מ מסביב לכספת. כדי להגיע לקוצים. אבל המסביב הוא בטון מזויין עם הרבה אבנים. וברזלים. כך שחיתוך בדיסק זה סיפור לא קטן.

ובנוסף הכספת שקועה 5 ס"מ פנימה. למנוע נסיונות של חיתוך או גישה עם כלים גדולים.

אגב כל ההמלצות זה מאנשים בתחום.

ומלימודים מאינטרנט.

אבל. מי שבאמת ירצה את הכספת. גם אם יהיה שמירה של 5 אנשי קומנדו 24 שעות. לא ימנעו את הגניבה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

ואם צריך לבצע עבודות נגרות\ביטון\חציבה וכו.. על מנת להסתיר את הכספת... עדיף שתעשה זאת לבד ולא בעזרת בעל מקצוע... בד"כ המידע הרב ביותר לפורצים מגיע מהם.

פורסם

ועוד דבר. שום כספת שבעולם לא תהיה שווה אם בעל הכספת יפתח אותה לדרישת הגנב/ים לאחר שנקשר, עונה וסכין/ אקדח מוצמד לצווארו.

כן, והיו לצערנו מקרים מעולם.

פורסם

עוד הצעה - להתקין יותר מכספת אחת בבית. או שאחת תהיה ריקה וגלויה ע"מ לגרום לגנבים לבזבז עליה זמן, או שתחלק את רכושך בין מספר כספות ותגדיל את הסיכוי שחלקו ינצל.

בלוח יד2 יש מישהו שמפרסם כספות מעודפי משרד הבטחון או משהו כזה. הבעייה בכספות "רציניות" היא שהן שוקלות כמה מאות ק"ג וגדולות יחסית.

אני מחפש כספת מכנית, בלי קודים / כרטיס מגנטי וכו' - שמצויידות לרוב במנעול גיבוי מצ'וקמק.

שים לב לעובי הדלת, הצירים והבריחים. ההתקפה הכי פשוטה על כספת היא מכות בפטיש 5 ק"ג. דלת בעובי 3 מ"מ תכנע בשניות. כאן - כל המרבה הרי זה משובח.

:turn-l:
פורסם
גנב שמגיע לניאגרה של השירותים של מישהו קיבל בטוח מידע בנוגע להמצאות הכסף שם.

כן,ממש סודות האטום.

כאחד שמסתובב ומדבר עם אנשי מלונות בעולם, הניאגרה וגריל המיזוג שמעל לדלת הכניסה לחדר מפילים את החברים של החדרנית על הבטן מצחוק.

לי גנבו כסף מתוך הכספת בחדר. הפיתרון -לספור בנוכחות מנהל תורן שחותם קבלה וסוגר בכספת של הנה"ח המלון. יש מלונות שמחייבים . ("ביטוח")

• תוכן חדש...