Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6359 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי - היום ערכתי את הטיפול הראשון לטוסון שלי (בנזין, בן שנה בדיוק). 11 אלף ק"מ בלי תקלות ובלי בעיות (אם לא סופרים פריצה ונסיון גניבה של המערכת).

הטיפול כלל בדיקה כללית, שמן מנוע (5 ליטר), אטם בורג ריקון השמן, מסנן שמן מנוע ומסיר פיח ומשקעים. עלות העבודה - 246 ש"ח. עלות החלפים וכו' - 392 ש"ח. סה"כ כולל מע"מ - 737 ש"ח.

לטובה יצויין המוסך (יונדאי חיפה בעיר) - מזמינים תור מראש, באים לקחת את הרכב ומחזירים אותו שטוף. כל הטיפול לקח כ-3 שעות, כאשר הרכב כמובן "עוטה" כיסוי ניילון על המושבים. בסה"כ- חוויה נעימה ומהירה.

ועכשיו לתמיהה - מתוך 392 ש"ח (לפני מע"מ) על חלפים, 5 ליטר שמן עלו 256 ש"ח, אטם עלה 5 ש"ח, מסנן שמן 66 ש"ח ומסיר הפיח (פלאש למנוע מן הסתם) עוד 65 ש"ח. נראה לכם סביר? 50 ש"ח לקילו שמן?!?

ועכשיו לתלונה - שבועיים אני מטפח שכבת אבק על הרכב כדי שלא יהיה גשם (שהרי ידוע שביום ששוטפים את הרכב יורד גשם!). את הרכב החזירו כאמור שטוף ונקי. ונחשו מה - כעבור שעה התחיל לטפטף... :) מניאקים.

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

יקר מאוד!

השמן לא אמור לעלות יותר מ100 , 120 ש"ח מקסימום ל5 ליטר.

מסיר פיח מיותר אחרי 11K ק"מ.

עבודה יקרה מאוד.

טיפול כזה אמור לעלות במוסך רגיל 350 שח ומורשה 400-500.

פורסם

בטוסון אחרי 11K ק"מ לא מחליפים גם פילטר דלק? פילטר אויר?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

צהריים טובים

המחירים סבירים לחלוטין.השמן במוסך יקר מאוד,הם גובים עליו בערך כפול מחירו בשוק.אך שים לב שקיבלת מיכל שמן של 5 ליטרים.

בטיפול 10000 לא מחליפים מסנן דלק,אוויר וכד'.אם אני לא טועה זה נעשה בטיפול 30000,שהוא טיפול גדול.

פורסם

המחיר של השמן נראה לי הזוי לגמרי.

חבל שהמחיר של החלקים הבסיסיים כמו מסננים לא עולים ברכבי PSA כמו בטוסון שלך...

:twisted:הליסינג שלך זה רכב השטח הטוב ביותר...:twisted:

איביזה 2006 שחורה

פורסם

עדכון - השמן הינו סינטטי לדברי מנהל המוסך, ומכאן מחירו. הפילטר "מקורי" ומכאן גם מחירו הגבוה (50 אחוז יותר מפילטר חלופי). מה שכן - הם שמו תוסף K44 ודומיו (נדמה לי ש-BG) בלי ליידע אותי, וכאן הם פישלו - למוסכניק אסור לבצע טיפול בלי ליידע את הלקוח מראש ולקבל הסכמתו למחיר, כאשר אותו טיפול/פעולה אינם חלק מהטיפול למטרתו הוכנס הרכב למוסך. מנהל המוסך אמור ליצור עימי קשר ונלבן הסוגיה.

מה שכן - לפעמים כדאי להביא את האוכל למסעדה - להגיע עם השמן והפילטר ולבקש עבודה בלבד. לדעתי, ברוב המוסכים לא יתנגדו וודאי שהאחריות אינה נפגעת.

שבת שלום, מיקי

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

• תוכן חדש...