Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

AUDI A3 ספורטבאק 2006-2007 , מ"ס שאלות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6530 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ברצוני לשאול בקשר למכונית הנ"ל

האם ידועות בעיות אמינות? מאד חשוב , כי לפי מה שאני זוכר החלפת גיר באודי זה המון כסף

מחירי טיפולים

צריכת דלק ?כנראה נלך על מנוע 2 ליטר

ואם אפשר עוד מידע..מניסיון אישי

תודה רבה

פורסם

לי יש את ה3 דלתות (שמבחינה מכאנית זהה ל5 דלתות "ספורטבק"), מודל 2007 מנוע 2.0FSI.

בנוסף, יש לי כמה חברים שיש להם A3 גם עם מנועי 2.0 כמו שלי וגם עם 2.0T.

אישית, לא חוויתי ולא שמעתי על אי-אילו בעיות אמינות (טפו טפו טפו). לא בגיר, לא במנוע, לא בכלום.

לגבי צריכת הדלק קצת קשה לי לעזור לך כיוון שאני לא ממש יושב ומודד ק"מ ואז מחלק בכמות הליטרים שתדלקתי.

מה שאני כן יכול להגיד לך, זה שאני נוסע כל יום לעבודה וחזרה, מרחק של כ20ק"מ כל כיוון (לפי וואלה!מפות) - רוב הנסיעה בעומס תנועה.

ופה ושם עוד נסיעות שאני מעריך בכ200 ק"מ נוספים לשבוע. (האוטו אצלי כמעט שנתיים ועשה 19K קילומטר).

אחרי כל זה - אני מתדלק כ50 ליטר (98 כמובן) פעם בשבוע-10 ימים.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

חייב? לא.. אבל בהחלט מומלץ ע"י היבואן (ועל בסיס העובדה שיחס הדחיסה במנוע גבוה מ1:10).

ביטוח מן הסתם יקר.

אני, בתור נהג מתחת לגיל 24, משלם באיזור ה10K לשנה חובה+מקיף+ג'.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...