Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

בקרוב אני מתחיל את לימודי ואני מחפש כעת רכב שיענה על צרכי כסטודנט.

אני מתלבט בין המכוניות האלו:

רנו קליאו

סיטרואן סקסו

פג'ו 306

פיאט פונטו

נפחי מנוע קטנים עד 1400 סמ"ק.

המכונית תיסע 300-400 ק"מ בשבוע.

כמובן שחסכון בדלק ואמינות הן התכונות החשובות לי כסטודנט!

אין לי הכרות אם אף אחת מהמכוניות הנ"ל ולכן אני זקוק לעזרה:roll:.

בתודה מראש,

ראם.

פורסם

לפי דעתי הכי תתאים פונטו. 306 זה כבר רכב משפחתי, אפילו בדגם עם מנוע 1400.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
הייתה לך פונטו?

אשמח אם תפרט לי מדוע היא עדיפה :wink:

בבקשה

מפני שיש בשוק יחסית הרבה

מפני שדי זולה לאחזקה

מפני שדי זולה לרכישה

מפני שנחשבת לאמינה (כמובן אם מדובר ברכב שטופל באופן הדרוש)

מפני שהיא יחסית מאובזרת

להמשיך?

פורסם

כמה שאני יודע, סיריון של שנת 99 בא עם מנוע 1000סמ"ק ובסביבות 55 סוסים. מדובר על מכונית עירונית נטו.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

היתה לי קליאו 98 ידנית מנוע 1400.

מאוד נוחה,זריזה, חיסכונית ולא עשתה בעיות.

אני חושב שלמצוא רנו קליאו במצב טוב לא קשה, אבל רק ידנית!

אני אישית יותר אוהב את קליאו מאשר פונטו (המושבים יותר נוחים).

אבל , כנראה, החלפים של פיאט יותר זולים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

שכחתם את הסקסו דיזל. אוכלת דלק ברמת של 1:20, ניתן להשיג אחת משנת 2002 בפחות מ-25 אלף שקל.

לא חבל לבזבז כסף על דלק? הסקסו דיזל היא האוטו החסכוני ביותר בישראל בתקציב הזה. עולה עליה בחסכנות רק הC3, שעולה 35 אלף ש"ח לשנת 2003.

בתור סטודנט, הייתי הולך על סקסו דיזל. תעשה את החישובים שלך לבד - אבל אני אוהב שהכסף נשאר אצלי, ולא בכיס של מנכ"לים בחברות הדלק.

פורסם

הסקסו דיזל לא נדירות? ומה בנוגע לביטוח? אמנם זה סיטרואן אבל בדרך כלל ביטוח לדיזל יותר יקר, ואני לא הולך לתפור קילומטרז' אז נראה לי אוטו בנזין שעושה 1 ל15- עדיף...

תקנו אותי אם אני טועה כן... אני לא כזה מומחה ברכבים :wink:

פורסם

הסקסו דיזל לא נדירה בכלל. מה שנדיר זה רכב עם קילומטראז' סביר ומצב מכני טוב.

לגבי עלות ביטוח - מעולם לא ביטחתי רכב דיזל, אבל היות ולרכב במחיר כזה אין הצדקה לעשות ביטוח מקיף והיות ובמחשבון שבאתר משרד האוצר אין שום חשיבות לסוג הדלק של הרכב, אני מניח כמעט בוודאות שהביטוח לא יהיה יקר יותר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

קודם כל תודה על ההסברים!

יש לי עוד שאלה קטנה..

שמתי לב שיש המון מכוניות (פונטו) שבאחת מהידיים הייתה שייכת לחברה או לחברת השכרה, חוץ מהורדת ערך לאוטו האם יש בעיות שיש להזהר מהן במכוניות אלה יותר מאשר רכב שעבר רק בידיים פרטיות?

לא יודע אותי זה קצת מרתיע, האם באמת יש הצדקה לרתיעה שלי?

פורסם

מבחינהת ליסינג/חברה/השכרה וכד', תעשה חיפוש. הנושא נטחן באופן מלא. מדובר על רכב שעבר הרבה ידיים והיו לו חיים לא קלים.

מומלת כמובן למצוא רכב שמור מידיים פרטיות בלבד.

• תוכן חדש...