Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6565 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רכב בן 15, אחרי כל השנים של החשיפה לשמש ולחום הפלסטיקים בפנים כמו פאנלים ודאשבורד התייבשו ויש תהליך איטי של התפוררות החומר. אני לא משתמש בסקאי לניקוי החלקים כי יש כאלו שאומרים שחלק מהחומרים רק נותנים מראה מבריק לפלסטיק אבל לטווח הארוך הורסים אותו ורק מאיצים את התייבשותו.האים יש חומר למשל כמו משחה או כל חומר אחר שניתן לשים על חלקי הפלסטיק כדי לעצור את תהליך ההתייבשות, והאם יש חומרים שמתאימים לסוגי פלסטיק שונים?

SUZUKI Ignis Sport

פורסם

אני משתמש ב ARMOR ALL מסוג DASHBOARD & TRIM GEL

רשום אליו:

"הנוסחה המתקדמת ביותר. ג'ל עשיר המספק הגנה למשטחים בעל הגנת UV, שומר על מראה "חדש" לאורך זמן, החומר אינו שומני"

בעיקרון התוצאות לפי דעתי באמת טובות איתו, אני לא יודע מה קורה איתו לאורך זמן, מכיוון שמשתמש בו רק חצי שנה. אבל המליצו לי אליו כעל אחד שלא הורס את הפלסטיק. אני מורח את החומר בערך פעם בחודש-חודשיים, זה באמת נותן מראה טוב לסלון.

אם יש חברים נוספים שמכירים את החומר הזה ויכולים לתת חוות דעת שלהם, אשמח מאוד.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לדעתי מה שכדאי לך לעשות זה לשפץ את הפלסטיקים, למרוח חומר בסיס ללטש ולצבוע בספריי לפלסטיק.

S2000

פורסם

מנסיוני לאורך ה 6 שנים האחרונות החומר של STP - SUN OF A GUN עושה עבודה מצויינת. הדשבורד מבריק, שומר על צבעו, שלם, לא מתפורר ולא שום דבר. בנוסף, אני מקפיד על שימוש במגן שמש כל ימות השנה, אז סביר להניח שזה גם תורם לעניין. הדשבורד ברכב זהה לשלי של שכנתי היקרה (והמזניחה) נראה רע.

ה STP יכול לעזור, תנסה. מקסימום תמשיך להשתמש בו על בסיס קבוע. אם הוא לא עוזר - אני ממליץ על ניקוי יסודי וצביעה מחדש באמצעות ספרי צבע לפלסטיק Fusion מבית Krylon. עושה עבודה משובחת בכלום מאמץ.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

גם אני ממליץ על ARMOR ALL. בצבא אנחנו משתמשים בו על מנת לשמור על שלמות של כבלים/צינורות שחשופים לכל מיני פגעי מזג אויר וים.

בניגוד לספריי סקאיי, הוא יוצר מין שכבת סילקון שמגנה על הפלסטיקים והגומיות.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם
מנסיוני לאורך ה 6 שנים האחרונות החומר של STP - SUN OF A GUN עושה עבודה מצויינת.

איתמר.

+1 :mm_yeah:

http://www.stp.com/appearance.html

הבקבוקון שמצד שמאל עולה כ-25 שקלים, הנוזל הוא כמו "וניל חלבי" ולא תרסיס על בסיס גז שנגמר מהר.

בשנתיים האחרונות אני משתמש בו בשימוש קבוע של פעם בשבועיים ובקבוק אחד מחזיק להרבה.

אני מחדש איתו את הדשבורד, גומיות של החלונות, טמבונים וכל מה שרק יעלה לך לראש..

לא תצטער..!

פורסם

לא יודע לגבי בקבוקונים למיניהם וספריים, אבל עד לפני שנתיים היה לי רכב שהוא גם היה בן 15 ודשבורד היה כמו חדש בגלל השימוש במגן שמש... כל מה שהיתי עושה, זה לנקות את האבק וזהו ,לכן גם אם אתה משתמש באיזהשהו חומר עדיין כדאי גם להשתמש במגן שמש...

If there is a car in front of you, you are going too slow... :-D:drinking:

פורסם

אני בסובארו שלי מנקה את הסקאיי בחומר מבריק לסקאיי בריח וניל, משהו שעולה בסביבות ה35 ש"ח באייס, האם זה באמת מאיץ את התקלפות \ התייבשות הסקאיי ? פשוט החומר מבריק את הפאנלים בצורה מדהימה, הפלסטיקים מבריקים כבר מספר חודשים וכל שבת אני מנקה את הפאנלים בסמרטוט לח, והבוהק עדיין נשאר..

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

ממליץ בחום על ה"תחליב" של STP משתמש בו קבוע כבר המון שנים, והוא שומר יפה מאוד על הדשבורד.

חשוב מאוד להצמד להוראות השימוש ולא להגזים.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

• תוכן חדש...