Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6616 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

נתפסתי אתמול בלילה על מהירות 135 קמ"ש במקום 90 קמ"ש בכביש בינעירוני (מחיפה צ'קפוסט לכיוון צומת יגור ),

לא הודיתי בעבירה המיוחסת וטענתי שחלה טעות והתבלבלו ושזה לא אני, השוטר נתן לי רישיון זמני של 3 ימים עד לפגישה עם הקצין בנוסף לבית משפט באוקטובר ,

הסיפור עצמו לא יודע אם זה עוזר אבל בכל מקרה אני אספר !

אני נעצרתי ע"י השוטרים לא כשתפסו אותי, אלא למי שמכיר את האיזור נעצרתי אחרי הרמזור שפונים בו שמאלה בצומת

והתנהגתי שאין לי מושג לגבי המהירות ושזה לא אני !

אז מה שאני רוצה לשאול מה כדאי לעשות ! להכחיש ביום ראשון עם הקצין או להודות ולנסות לסגור את זה איתו בלי משפט

ת'אמת אני גם אין לי כסף לעורך דין וגם אין לי כסף לקנס האם אפשר לסגור על חודש שלילה ולסיים את זה כך .

האם הטיעון שזה היה בלילה ויכול להיות שהשוטרים התבלבלו עם המכונית ושהיו שני רכבים בשני הנתיבים!

האם כדאי לשקר ולהגיד כששאלתי את השוטרים באיזה נתיב נהגתי כל אחד אמר משהו !

השוטרים דרך אגב באחד הדוחות טעו ברישום צבע האוטו האם זה יכול לעזור ,שהרי הם לא ראו איזה רכב זה וסתם רדפו אחרי רכב מאותו סוג ! הרי ממלז לא מראה מס אוטו והאם לא זוכרים מספר כמדומני !

מה עצתכם בנושא מה כדאי להגיד ומה לא ! ד"כ אני עם רישיון 6 שנים ןעם 2 עבירות תנועה לא רציניות לא של מהירות אחת עליה על אי תנועה, והשניה כניסה לנתיב ימני אחרי סיבוב שמאלה !

אז עוצו לי בבקשה מה להגיד וממה להימנע והאם אפשר לסגור סיפור ללא תשלום קנס ! או המרה באזהרה !

ומה צפוי לי לדעתכם בתור גזירה !

פורסם

אם היית נוסע 5 קמ"ש פחות - זה היה רק דו"ח. (750 שקל). אולי כדאי לנסות להתפשר על העבירה הזו.

אבל יכול להיות בכלל שאין להם קייס נגדך - נחכה למומחים שיגיעו.

פורסם

לא הבנתי

זה באמת לא היית אתה ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אני כן נסעתי במהירות אבל הכחשתי בתוקף שזה אני ולא הודיתי

אבל גם מצד שני יכול להיות שבאמת שזה לא אני כי באמת מלא רכבים נסעו שם במהירות

פורסם

אם בא לך ללכת על דרך השקר, תיעזר בעו'ד שיעזור לך להוכיח שהשוטר מדד מישהו אחר ושטר אחר עצר אותך

135 אחרי הפחתה של 5 קמש ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

כן זה היה 140 קמ"ש כך הראה לי בממל"ז ואם אני לא טועה זה היה עם מרחק 110 מטרים (לא בטוח)

אבל מה אתה חושב לגבי הקצין הוא יאמין לגירסה שלי מול השוטרים

הטעות ברישום צבע האוטו בדו"ח למרות מס רכב תקין ,יכול לעזור ! להגיד כי יכול להיות שבעתם הוא מדד מהירות של רכב מאותו סוג בצבע שונה ושסתם נפלתי לשמה בטעות !

יש מצב שיחזירו לי את הרישיון !

פורסם

א. כלל לחיים - אל תשקר. תדבק תמיד באמת. לפעמים האמת עושה פלאים.

ב. גש לקצין, אין לך מה להפסיד.

ג. להבא, תשים לב באיזה עומק אתה נמצא עם דוושת התאוצה, בד בבד תסתכל על הספידומטר, וכן על מד הטורים (באם קיים), ותשקלל את הנתונים, ותראה שנהיגה רגועה מרפה את הרגל שלך, מורידה את המהירות, וחוסכת מבלאי המנוע.

פורסם

קודם כל אני בהלם שיש שם אכיפת מהירות, טוב לדעת...

דבר שני אני ממש לא מבין איך היית יכול לנסוע בקטע הכביש הזה 140, בקלות אפשר לאבד שליטה. גש לקצין, אל תשקר ויהיה מה שיהיה.

פורסם
מחיפה צ'קפוסט לכיוון צומת יגור

דבר שני אני ממש לא מבין איך היית יכול לנסוע בקטע הכביש הזה 140, בקלות אפשר לאבד שליטה.

כפי שהבנתי מפותח שרשור מדובר בכביש 75. אין בעייה טכנית בכביש הזה לטוס על 140.

מצתרף להמלצת חברים, תמיד לדבוק באמת.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

את הדוח השוטרים מילאו אחרי שעצרו אותך. לכן הטעות ברישום הצבע של הרכב לא נובע מהעובדה שהם טעו ברכב. זה סה"כ אומר שהם טעו במילוי הדו"ח וזה לא עוזר לך בכלום.

פורסם

אני זוכר לפחות מקרה אחד בו השוטרים טעו בצבע הרכב ובעוד פרט שולי, והשופט זיכה את בעל הרכב מכל אשמה. אאל"ט זה שופט התעבורה בבימ"ש השלום בי-ם. הוא ממש שונא את המשטרה בכל ליבו. הוא עושה למשטרה חיים קשים.

פורסם

אני לא מנסה לחנך, אבל נסעת 140 קמ"ש כמו גבר (וזה לא מהירות שלא שמים לב אליה) תקבל את העונש כמו גבר ואל תנסה להתחמק בתירוצים של אין לי כסף, ואם אתה רוצה עצה אז אתה יכול להימנע מתשלום קנס ע"י להישפט להתפלל שלא תקבל קנס, וגם אם קיבלת קנס אז אתה תוכל להמיר אותו: 100 ש"ח=1 יום בכלא.

הקצין לא חייב לשמוע בכלל למה שיש לך להגיד, והוא יכול לשלול לך גם עם כל התירוצים שלך.

פורסם
הקצין לא חייב לשמוע בכלל למה שיש לך להגיד, והוא יכול לשלול לך גם עם כל התירוצים שלך.

הקצין חייב בהחלט לשמוע את דבריו, לכן קוראים לתהליך - שימוע!

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

צודקים אבל הוא כבר שיקר !

מה פתאום עכשיו הוא יגיד את האמת ?

לפני 4 שנים תפס אותי שוטר בכביש הערבה על 140 , דיברתי איתו אמרתי שאני מצטער ושאני חייל משוחר והוא רשם לי אזהרה .

בקיצור האמת תמיד טובה יותר .

המלצתי אליך תנסה לדבוק בגרסה שאמרת לשוטרים תראה לאן זה יוביל והמלצה חשובה הרבה יותר : סע כחוק העשר דקות שהרווחת לא שוות את מה שתקבל .

אני למדתי את זה מאזהרה אתה כניראה תלמד את זה משלילה .

יצאתי עמבה

• תוכן חדש...