Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6401 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, לי היה מקרה מוזר עם רכב האספנות הראשון שלי -רנו קרוואל שנת 60 , כידוע יש לרכב הזה 2 מקומות ועוד אחד מאחור שיושב על מן ארגז איכסון קטן, את הרכב מצאתי עומד במוסך שעשה לו שיפוץ מכאני ובעל הרכב נתקע ללא כסף להמשיך והשאיר את הרכבה במוסך לערבון, אחרי שמצאתי את בעל הרכב וקניתי אותו ממנו, הרכבתי גלגלים ונסעתי עד לרפד (הרשיונות היו מוקפאים) מדובר בערך בשבוע שאני נוסע עם הרכב נסיעות קצרות לכל מיני בעל מקצוע-חלפים וכדומה ומחנה את הרכב מתחת לבית

לאחר כשבוע הגעתי לנקודה הבאה-הרפד סכמנו מחיר, כל האוטו היה זקוק לעבודה אינטנסיבית (קולף כולו) , ביום הראשון הרפד מכין את הרכב לעבודה-אני הייתי איתו כל הזמן- חופש גדול והיה לי זמן , הוא מכניס צינור לחץ אוויר אל תוך ארגז האכסון מאחור ומתחילים לעוף משם חתיכות נייר טואלט, עצים וכל מיני דברים אכולים, אחריהם פתאום מגיח עכבר ומתחיל לרץ כמו משוגע ברכב

אני והרפד היינו בשוק, ואני יותר כי הרי נסעתי עם העכבר בערך שבועיים ברכב.

"החיים הם מה שקורה לך בזמן שאתה עסוק בלתכנן תוכניות אחרות"

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מקרה אמיתי,

תשאלו את חברתי ,שלימים נהפכה לאשתי,כאשר יום בהיר אחד באתי לאסוף אותה מהמכללה, עם האודי 80 מודל 84 המבריקה שהיתה לי ולאחר שעלתה לרכב , ביקשתי ממנה להוציא לי מסטיק מתא הכפפות,ניחשתם נכון ,היה שם משהו ,אבל מה?

חולדה גדולה ומפחידה ,ועד היום מהדהדת לי בראש צעקתה של אשתי .

הפתרון המיידי המתבקש היה מלכודת עכברים וחתיכת גבינה צהובה,כמה שעות והחולדה היתה בתוך המלכודת,לא אלאה אתכם בפרטים מיותרים מה נעשה עם החולדה,מי שירצה ,בהודעה פרטית,רק תבטיחו לי שאתם לא מצער בעלי חיים.:-D

מסתבר שהגומיה של מוט ההגה היתה קרועה ומשם נכנסה החולדה לרכב ואיך שהו גם לתא הכפפות.

פורסם

ואומר הלוואי כי זאת הייתה הבעיה שלי.

אצלנו בשביל להתחמם עם עולים על האוטו ולא מזמן כשרכשנו רכב חדש נמצאו שריטות

על מכסה המנוע והגג וכמה וכמה טביעות רגליים של חתולים.

אך,עבר זמן מאז וזאת בעיה שנפתרה.

אנחנו פשוט לא מחנים את הרכב בחניה המקורה שלנו. :|

אני לא נוסע שאני לא בפוקוס

0-100 12.5'

Ford Focus HatchBack 02' 1.6

Nissan Sunny 93' 1600cc R.I.P

פורסם
טוב תקשיבי,

היא נראית רעה........

לא רעה בקטע של מכוערת.....

חייב להסכים. וואלה, בחיים לא ראיתי חתול עם פרצוף כ"כ זועף וכזו הבעה של אי שביעות רצון.

פורסם
טוב תקשיבי,

היא נראית רעה........

לא רעה בקטע של מכוערת,אלא רעה בקטע של לא הייתי מוכן שהדבר הזה יישן איתי באותו חדר, הייתי אשכרה מפחד !

.

חייב להסכים. וואלה, בחיים לא ראיתי חתול עם פרצוף כ"כ זועף וכזו הבעה של אי שביעות רצון.

נו בטח שהיא זועפת, הערנו אותה משינה בתוך שמיכת פוך.

אולי התמונה הזו תשנה את דעתכם.

:wink:

sta1203ql6.jpg

w1600.png

כדאי להקפיד ולשים לב, בעיקר בלילות ולפנות בוקר, שלא נשארו חתולים מתחת למכסה המנוע, מכיוון שהלילות קרים וזה מקום המפלט שלהם.

ל'

STA_1203.jpg

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• אחראי פורום
פורסם
הפתרון פשוט. חנייה בגינה ו:

בוקסר?! :lol:

לשכנים שלי יש שני בוקסרים, וכל פעם שהכלבה הזעירה שלי יוצאת לסיבוב דאווין,

הם מתעופפים בבעתה לתוך הבית.

ובקשר לנושא, גם לי יצא לחצות חתול קטן לשני חצאי חתול קטן, אחרי שהתחבא בתא המנוע של האסטרו שהיתה אז.

הרבה זמן התמונה הזו רצה לי בראש :-(

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

בתחילת שנות ה 90 עבדתי בליאו גולדברג וכל יום במשך כל החורף היו מגיעים אסטרו/ ספארי על גרר ומיד ידענו שזה או חתול טחון או נסיון חציה של שלולית ומנוע מלא מים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• אחראי פורום
פורסם

ובטח גם בגלל תיבה עקשנית שנתקעת על הילוך שני, גם אחרי שיפוץ גיר :x

איזה נבלה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

עצה : שים עצם אחת ויחידה בסעפת היניקה.

חתול שיראה את זה, יבין כבר לבד.

או שבאמת תגדל בוקסר במנוע.. לאנשי סובארו יש כבר בוקסר מקורי ואימתני, אז אצלהם אין חתולים כלל :|

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
בלי שום קשר לנושא, אני שמח לראות שלא קיצצת לו את האוזניים והזנב, כל הכבוד.

חס ושלום. כמעט והורדתי את הוזניים לאחרון שרצה לעשות את זה. וטרינר עאלק.

בוקסר?! :lol:

לשכנים שלי יש שני בוקסרים, וכל פעם שהכלבה הזעירה שלי יוצאת לסיבוב דאווין,

הם מתעופפים בבעתה לתוך הבית.

מעניין, כל פעם שאני יוצא לטיול עם הכלב זה מתחלק ל-2:

השכנים מתעופפים בבעתה הביתה (ה"אינטלגנטים" ש"יודעים" שבוקסר זה כלב מסוכן)

השכנים שסיימו יסודי ורצים לקבל לק מהכלב. :)

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

• תוכן חדש...