Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6401 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה ימים נסעתי בבוקר ללימודים , אני שומע משהו דופק בתוך האוטו , עמדתי בצד , פתחתי מכסה מנוע , ולהפתעתי גיליתי חתול קטן , והוא התעקש שלא לצאת , הוא התחבא בין המאוור לבין המנוע עצמו , עד שהושטתי יד והוצאתי אותו

ביום למחרת אני שוב מתניע את האוטו , פתאום 5 או 6 חתולים בורחים מתחת לאוטו, כנראה שבגלל הקור "כלבים" בצפון, יש כנופייה של חתולים שבאים להתחמם על האוטו שלי, הבעיה היא , שהחתולים הקטנים , קופצים על המגן מלמטה , ועולים להתיישב על המנוע, כלומר על המגן פלסטיק שמעל המנוע , מתחת למכסה מנוע . אני לא צוחק , זה מאוד מדאיג אותי , וזה כל יום.

אין לי מושג מה אני אעשה. אני מפחד שאיזה חתול יקפוץ על המאוור או על איזשהי רצועה, ובכלל שלא יעשו לי תקלה באוטו

אם יש למישהו פיתרון אשמח לשמוע

אם אני אצליח לצלם אני יביא תמונות

עוד מעט עו"ד אבל דלקוהוליסט !!!

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לפני הנסיעה לדפוק על מכסה המנוע, להפעיל את הצופר מספר פעמים.

ולפני שיוצא לנסיעה ממתינים מספר שניות על מנת לאפשר לחתולים הנותרים לצאת החוצה בביטחה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

תוכל לשים להם פתיונות ליד הרכב, ואז הם יאכלו את הפתיונות, ובשמן שהם אוכלים, תבריח אותם.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

אתה יצאת בזול,לפני בערך שנה,שהרכב היה די חדש היתי אצל חבר ובאתי לנסוע הביתה בסביבות השעה 1-2 בלילה.

כאשר הנעתי הרגשתי דפיקות חזקות מהמנוע ממש כל האוטו רעד,ישר סגרתי סוויץ'.

פתאום אני והחבר שדיבר בפלאפון בחוץ שמענו יללות,לקח לי רבע שעה אם לחשוב להניע שוב או לא מהפחד שהוא נתקע בפנים או נקרע לגזרים מהרצועה\מאוור .

כנראה שהוא ברח ישר ולבסוף הוא לא נתקע (החלק המפחיד היה אבל שראינו חתיכות פרווה על הכביש).

כפי ש ל' אמרה,לפני שאתה מניע תפעיל חשמל ברכב ותצפור פעם-פעמיים.

בן.

Got To love It

פורסם

תעשה כמוני- תגדל כלב בסעפת היניקה.

מקרה שהיה-

לאחר 2 שעורי נהיגה , שבא נסענו כ80 דקות בין רעננה לכפר סבא, העמדתי את הרכב בהמתנה ל"טסטר" במגרש משרד הרישוי בכ"ס.

בעוד אנו מחכים ,אני מבחין ב"חוט שחור" מבצבץ תחת למנוע.

כשנפתח המכסה התגלה חתול מנומנם (ומסטול) רובץ לו בתחתית תא המנוע (המרווח , יש לומר) .

הטסט התעכב עד לחילוץ החתול ,שהעביר את משכנו לכ"ס.

פורסם

בעיה ידועה בחורף :cry:

העצה הטובה ביותר היא אכן להרים מכסה מנוע לפני כל נסיעה ולגרש את החתולים.

אם אתה באמת אוהב חיות ומרגיש שבא לך לצאת צדיק בהשקעה זעומה של 30 ש"ח, קנה מזון חתולים וכל יום לפני ההתנעה קרא להם והאכל אותם בצד.

ככה גם תימנע מהריגה של איזה גור חתולים מסכן (הבוגרים כבר יודעים את הסכנות ומסתלקים איך שהם שומעים את האזעקה מנוטרלת) וגם תמנע נזק רב לרכב שלך.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הלוואי עלי חתולים... ולא אין לי סוסיתא וגמל בחצר, אבל לי קרה מקרה מתסכל לא פחות:

לפני לא מעט שנים השארתי את הרכב במוסך ללילה כי נתקעתי ולא הספקתי לשחררו בזמן.

בבוקר השכם אני מתייצב במוסך, נכנס לרכב, מסובב סוויץ - ואוטו לא מניע.

לאחר מספר נסיונות לא אופייניים, ואחרי שאני "מברך" בלב את בעל המוסך ויכולותיו המקצועיות וכו' - פתחתי מכסה מנוע.

מצאתי חצי מצנרת הוואקום וארבע מחמשת חוטי ההצתה אכולים!

תאמינו או לא, אבל משפחה של חולדות עשתה חפלה לילית וטרפה את הצנרת והחיווט של האוטו..

מדינה אוכלת יושביה כבר אמרנו? :wink:

HFturbo

פורסם

רוצים לשמוע סיפור עוד יותר מוזר?

ב1994 אבא שלי קנה וולוו 960 חדשה.

בוקר אחד אבא שלי מתיישב בתוך האוטו, מתניע ומתחיל לנסוע לכיוון העבודה.

פתאום באמצע הדרך הוא שומע "מיאו מיאו" , הוא מסתכל לצדדים, לכביש, לא רואה חתולה.

הוא התחיל לחשוב שהוא מדמיין או שהוא לקח משהו.

הוא ממשיך בדרכו לכביש המהיר, שומע שוב את הייבבות ללא הפסקה, עד שעברו עוד יום יומיים והוא הלך למוסך של וולוו.

מתברר- חתולה נכנסה לתוך המנוע.

היו צריכים להוציא את כל המנוע בישביל להוציא אותה.

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

מצאתי חצי מצנרת הוואקום וארבע מחמשת חוטי ההצתה אכולים!

תאמינו או לא, אבל משפחה של חולדות עשתה חפלה לילית וטרפה את הצנרת והחיווט של האוטו..

לפני כ 7 שנים הייתה לנו מכת חולדות בסביבת התחנת דלק שאותה ניהלנו, גם על התחנה הן לא פסחו והיו נכנסות למחסן השמן ומכרסמות את בקבוקי השמ היקרים ביותר שנמצאים במחסן.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

טוב אז לפני לא מעט שנים הייתה לנו וולוו סטיישן, אחת מהמגניבות האלו עם המושבים מאחור לכיוון הכביש שתוכל לראות עד כמה הערס מאחור נדבק אליך ולעשות לו פרצופים עד שיתרחק. :)

בקיצור, באותה הוולוו בתוך תא המנוע נקרע לגזרים חתול. כאב לי הלב שבוע (בתור בעל 2 חתולים שמתחילים לתת לי לחשוב על זה כפיתרון טוב) אחרי שאבא שלי סיפר לי שהוא (החתול כמובן!) נטחן במנוע.

בהחלט בעיה אם אין כלב בסעפת יניקה כמו אצל אייזיק. :D

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

שלום,

כולכם מדברים על מיקרים שקרו לפני כמה שנים, אז תנו לי לספר על מקרה שקרה לפני כחודש פחות או יותר.

כמה ימים היה ריח מסריח ליד הבית ולא ידעו מז זה ומאיפה בא ולכן דיירי הבניין (ואני איתם) חשבנו שמת חתול ליד הבית, לאחר כמה ימים נאלצתי לנסוע לנתניה, שם ליד המכונית היה ריח מסריח המזגן לא עבד ויותר מכל באורות לא עבדו (פתאום ככה), אני לא יכול לחזור הביתה בגלל שיש כביש בינעירוני ועוד מעט חושך וגשם,התחלתי ל"שחק" בחשמל עד שבריח היה בלתי נסבל, פתחתי את מכסה המנוע ולתדהמתי (:shock:) מצאתי חתול קטן מת, ריחמתי עליו מאוד בתור אחד שאוהב בעלי חיים,והיה ריח שלא יתואר,כל כך מסריח,הוצאתי אותו אם מקל (הוא התחיל להתפרק המסכן :-(). מה שמצחיק הוא שליד היה חשמלאי אז החלטתי לפנות אליו (לצערי עברתי על החוק למשך 2 דקות) והוא פשוט נכנס לרכב והדליק את האורות וראו זה פלא הם נדלקו :shock:, הבעיה היא שהוא אפילו לא יכל להסתכל איפה הבעיה בגלל הריח. יום למ חרת לקחתי את האוטו לשטיפת מנוע רצינית (מסכן הבחור שניקה את המנוע), עזר אבל עדיין היה ריח מסריח (פחות) לכמה ימים ואז עבר.

מאותו יום אני דופק על המנוע וצופר כדי שזה לא יחזור על עצמו.

פורסם

כרגע הזכרתם לי סיפור מאוד ישן.

לפני יותר מ 15 שנים, אני חושב שעדיין לא התחלתי בית ספר יסודי היתה לנו בבית סובארו ישנה.

לאבא שלי יש מנהג, הוא יוצא מהאוטו ושוכח לסגור את אחד החלונות עד הסוף (גם היום זה עדיין קורה).

יום אחד בבוקר אני יורד עם אמא שלי לאוטו כדי שהיא תסיע אותי לגן (פאק אני לא מאמין שאני זוכר את זה) ומה אנחנו רואים? חתולה יושבת לה על הכיסא נהג אחרי המלטה :shock:.

מה מסתבר? אחד החלונות נשאר פתוח, החתולה נכנסה דרכו בלילה כדי למצוא מקום מוגן להמליט ועשתה את זה על הכיסא נהג.

מילא הסירחון, מילא הג'יפה שנשארה על הכיסא אבל להתקרב לגורים של חתולה אחרי המלטה לא מומלץ בכלל.

אני זוכר שעות של ניסיונות להוציא אותם שבהן החתולה משתגעת בתוך האוטו ולא נותנת להתקרב אליה ולגורים, כל השכנים בביניין ירדו לראות את זה, חבל שאני לא זוכר איך הוציאו אותם משם בסוף.

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

לי יצא לראות מה נשאר מחתול שנכנס לנמנם בתוך כונס האויר של האמר צבאי...היה צריך לפרק חצי אוטו בשביל לנקות את השאריות.

ובלי שום קשר, אצלנו בחיל חימוש היו אומרים: החתולים של היום - האוכל של מחר.

• תוכן חדש...