Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6787 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ביום שבת לאחר נסיעה כ 40 דקות , התחילה להבהב מנורת לחץ שמן ורק כאשר האוטו עומד .

היום הוחלף יוניט שמן , ועדיין המנורה מהבהבת לאחר נסיעה ארוכה ורק בעמידה .

שמן + פילטר שמן הוחלפו לפני כ 3 חודשיים .

השאלה שלי היא , האם זה משאבת שמן שהתעייפה ? מה לעשות האם להרכיב חדשה או לשפץ ישנה ?

ומה עלות של משאבה חדשה ?

תודה מראש

:shock2::snipersmi
פורסם

אתה בדקת שיש שמן??

בדוק את כמות שמן המנוע שיש לך זה שהחלפת לני 3 חודשים לא אומר כלום.

במצב כזה אסור ליסוע עם הרכב.

ושאתה נתן גז חזק זאת אומרת בטורים גבוהים הנורה מתכבת?.

פורסם

הוא נסע 3 חודשים וזה היה תקין אזל לא נראה לי שזה הפילטר וגם אם פילטר סתום לא מתאים עדיין יש עקיפה במערכת למניעת חוסר לחץ, סיכוי טוב שזה המיסבי גל ארכובה "לאגרים" שנשחקו ולחץ השמן פורץ דרכם, או המשאבת שמן. חייבים לפרק כדי לדעת בוודאות מה זה.

פורסם

את העיקר לא כתבו, יש להחליף יונית לחץ שמן ולראות אם התופעה נעלמה. אם לא, מחברים שעון לחץ שמן מנוע ומודדים ורואים אם הוא באמת נמוך ואז מתחילים לפעול הלאה, כפי שכתב רפי.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

צודק, טעות שלי אכן כתבת שהוחלפה היונית. הטעות אולי בגלל הגשם. :-P

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

עידכון קטן :

בוצע פלאשינג למנוע + החלפת שמן ופילטר שמן

הבעיה לא חזרה לאחר נסיעה כ 300 ק"מ

שבוע טוב

:shock2::snipersmi