Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיוויק 96 עם 220 אלף קילומטר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב יד שניה עם טיפולים בזמן אני מתכוון לקחת אותו לבדיקה אבל עדיין רציתי לשאול האם בכלל כדאי להתעסק עם רכב שיש לו קילומטרז' כזה

פורסם

לסיוויק אמינות מנוע/גיר מפליגה. יחד עם זאת אני לא הייתי רוכש רכב עם קילומטראז' כזה, גם אם טופל בקנאות במוסכי השרות . יש להניח שהבלאי הטבעי יתחיל לתת את אותותיו במהירות ומשם הדרך להוצאות כספיות משמעותיות קצרה. לא חסרים אקזמפלרים מטופלים ועם קילומטראז' נמוך יותר. שווה להמתין, לחפש ולא להינעל מיד.

"נשים. אי אפשר לחיות איתן. אי אפשר לשלוח את כולן לקנדה"

(משנתו הסדורה של אל באנדי)

פורסם

מניסיון עם סיוויק שנת 97 (ידנית) עם קילומטראז' אף גבוה יותר, אין לה כל בעיות מכאניות/חשמליות/בכלל. היא אפילו לא צורכת שמן. המכלולים היחידים בהם ניכרים אותות הזמן הם הקפיצים והמתלים.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

כמה ק"מ רצית למצוא ברכב בן 12 שנים בדיוק ?

אם תמצא עם פחות קילוןמטר'ז זו לא ערובה בהכרח למצבב מכני טוב יותר.

הבעיה עם ההונדות היא שבד"כ נוהגים בהן אנשים צעירים שקורעים להן את הצורה כאילו אין מחר.

אם הרכבב נקנה מאדם מבוגר (לא סוחר,הבעלים של הרכב),המצב יהיה טוב יותר שוב בכפוף לבדיקה.

אני הייתי נכנס עם הרכב למוסך מורשה של הונדה ומבקש בדיקה לקנייה שם (יש בחיפה את מוסך אלטשולר,מורשה הונדה,החתן של בת דודתי בדק שם רכב שקנה מאוטו סנטר-הבדיקה יצאה מצויין,הם היו מופתעים מהמיקום)..

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...