Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
"בלימה הלא מוצלחת במהיריות נמוכות נובעת, מניסיוני, מכניסה מיותרת של ה-ABS לפעולה. כלומר, במהירות כזו עדיף כבר לתת לגלגל להינעל.
"

מה אני יכול לעשות כדי לשפר את המצב? בלי לבטל את מערכת הABS

אני חושב שהרכב בולם במהירויות נמוכות יותר לאט מרכב 1.6 אוט' סטנדרטי עם בלמי תוף מאחורה

גש לבדיקת בלמים במוסך מורשה, אתה מתאר תקלה במערכת הבלימה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
"חשוב להזכיר, שבקליאו יש גם EBD, והיא עוזרת מאוד בבלימה חריפה ממהירות גבוהה"

זה כל כך נכון אני מרגיש שהאוטו בולם במהירויות גבוהות בעוצמה מטורפת הרבה יותר מהר מכל אוטו אחר שנסעתי בו ויש לי כמה מכוניות לא רעות בבית. אבל במהירויות נמוכות 40 קמ"ש ומטה הוא בולם הרבה יותר לאט מאוטו רגיל מה גורם לזה אז צמיגים?

תודה לכולם אני אדחה את שיפור מערכת הבלימה.

לרובכם היתה או יש מכונית כזאת ככה שאת הטירוף שיש לי היום היה בטח לכם פעם אז כדי שאני אלמד מינסיון של אחרים.=]

אם אני לא טועה, EBD יש רק ב-MK2.

פורסם

לא תקלה - במהירות נמוכה ה-ABS בקליאו נכנס לפעולה באופן היסטרי ומאריך את מרחק הבלימה. EBD יש למיטב הבנתי - הניסיון שלי בג'ימקאנות מלמד על כך, כיוון שכשאני מבטל את ה-ABS האוטו הרבה פעמים מתקשה לבלום בקו ישר ומקבל זווית.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

איך אתה מבטל את הABS? יש איזה פיוז שאפשר להוציא?

אני רוצה לעשות נסיעה לראות אם זה העיניין כי הABS נכנס כאילו אתה נוסע על מים

Mercedes-Benz UNIMOG 421 80' 80Hp

Renault Clio Sport MK1 01' 172Hp

פורסם

רוני, אני לא בטוח שהמסקנה שלך נכונה.

זה שהאוטו שלך עוצר בזווית בלי שום מערכות לא אומר שיש לך מערכת כזאת (באת מהכיוון ההפוך).

ניסית לראות איך זה עם ה-abs ?

גם ככה abs מספיק כדי למתן או אפילו לבטל לגמרי את התופעה הזאת בבלימות ג'ימקאנה (גם אם אין את התוספת של ה-ebd).

ואגב, כבר אמרתי את זה בעבר, ב-mk2 אני לא מרגיש את הבעיה הזאת של abs שמתערב כל-כך חזק, בטח לא ברמה שהבחור תיאר "לאט מרכב 1.6 אוט' סטנדרטי עם בלמי תוף מאחורה".

ניר

פורסם
ואגב, כבר אמרתי את זה בעבר, ב-mk2 אני לא מרגיש את הבעיה הזאת של abs שמתערב כל-כך חזק, בטח לא ברמה שהבחור תיאר "לאט מרכב 1.6 אוט' סטנדרטי עם בלמי תוף מאחורה".

ניר

ל-Mk2 יש יותר אחיזה.

אכן תיאור הבעיה מעלה חשש לבלמים לא תקינים, כי המצב לא קשה עד כדי כך. יכול להיות גם שביצוע שגוי של הבלימה מביא תמיד לנעילה בסופה, כניסת ABS וכו'.

ב-Mk1 יש EBD.

רוני - תתחיל את הבלימה על העוקם ותקבל בלימה ישרה...

ברצינות, אני נתקלתי בכניסה של ה-EBD (ללא ABS) רק בבלימה ממהירויות גבוהות. מה שאני לא יודע, ואף אחד עוד לא מצא תשובה, זה האם יש למנגנון ה-EBD גיבוי מכני, כמו במכוניות רגילות. אחרת, יכול להיות מצב בו בבלימה יינעלו האחוריים לפני הקדמיים (מאוד לא סימפטי).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
איך אתה מבטל את הABS? יש איזה פיוז שאפשר להוציא?

אני רוצה לעשות נסיעה לראות אם זה העיניין כי הABS נכנס כאילו אתה נוסע על מים

......

Mercedes-Benz UNIMOG 421 80' 80Hp

Renault Clio Sport MK1 01' 172Hp

• תוכן חדש...