Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה יצא לי לסוע כל השבוע כמה דקות בשבילי אבק, הייתי מאד רוצה לפתוח את הפילטר אוויר ולנקות אותו עם קומפרסור, האם כדאי בכלל ? האם צריך לפתוח רק את השני קליפסים ולהוציא איכשהו את הפילטר מתוך הבית שלו ולנקות ? תודה מראש.

 

פיז'ו 205 98.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

יש פילטרים מומלצים יותר לדרכי אבק ? לביצועים ? לא משנה הכסף...

 

האם פילטר פתוח מסוכן לדרכי אבק ?

 

האם ניתן לפתוח תקליפסים ולהחליף לבד? או שצריך לנתק דברים נוספים ?

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

ניתן להחליף לבד.

ולא כל פעם שתיסע בדרכי עפר תצטרך להחליף מסנן אויר .

אתה יכול לנקות את המסנן ע"י כך שאת הדופן שבו הקרב סינון נמצא אתה דופק על משטח נקי.

וכך אתה מוציא את מירב הלכלוך.

 

כמו כן את בית מסנן האויר יש לנקות גם אבל להיזהר שלא יכנס לכלוך לבפנים.

 

לא לנקות עם לחץ אויר כי לחץ האויר קורע את המסנן ובכך אתה פוגע ביעילותו של המסנן עצמו.

 

ירון מאיר

פורסם

אין צורך לנתק כלום בעת החלפת המסנן.

פשוט לפתוח את בית פילטר האוויר אם הוא חדש והוחלף לא מזמן אז אתה יכול לדפוק עלוף קצת על משטח ישר כמו שאמרו פה,

את בית פילטר האוויר אפשר למקות עם איזה בד לח כדי שהאבק ידבר על הבד (בד ממש ממש לח ולא רטוב לגמריי שמטפטף זהירות!).

אם אתה נוסע הרבה בדרכי עפר אז עדיף לך מבחינה כספית ליקנות פילטרים חליפיים ולא מקוריים, שיקרים בדרך כלל פי 2 מחילופי.

פורסם

זה משתנה מיצרן ליצרן. יש יצרנים שמורים לנקות, ואף אומרים להשרות בדלי עם מים וסבון ולנקות אח"כ עם קומפרסור במרחק של לא פחות מ7 ס"מ מהנייר כדי שלא ייקרע, ויש יצרנים שאוסרים ניקוי לחלוטין. רק החלפה.

 

אם אתה נוסע הרבה בדרכי עפר אז עדיף לך מבחינה כספית ליקנות פילטרים חליפיים ולא מקוריים, שיקרים בדרך כלל פי 2 מחילופי.

 

אני חושב שאם הוא נוסע בתנאים קשים אז על אחת וכמה שהוא צריך להשתמש במסננים מקוריים, איכותיים. אם הוא מצליח למצוא מסנן חליפי של חברה טובה, אז ניחא, אבל רוב מה שיש בשוק זה זבל סיני. חבל על המכוניות.

פורסם

לחנן - איך אני יודע אם מסנן אוויר הוא טוב ומסנן טוב, לפי הצד השני של הפילטר אם הוא נקי וניראה חדש סביר להניח שהוא עושה את העבודה שלו כמו שצריך, ויש גם פילטרים תוצרת סין(אין מה לעשות סין מוכרת הכל.) והמסננים גם טובים שאפשר להשתמש איתם..

 

מסנן מקורי עולה קצת יקר ואם הוא נוסע הרבה בדרכי עפר אז הוא יצטרך להחליף מסנן כל חודש וחצי + - וחבל על הכסף אם הוא יקנה מקוריים, אז אם הוא מוצא מסנן אויר חילופי ואיכותי אין סיבה שלא ליקנות אותו.

פורסם

אולי אפשר לעשות קובינה מסויימת,

להוציא צינור מבית הפילטר ובמקום שיקח את האוויר מהחלק התחתון של הרכב

או מבית הגלגל, לעשות חור בצד (הכוונה בפח הרכב) ולמשוך עם צינור לגובה מרכז השמשה הקדמית או עד הגג

וכך לא ישב לך ג'יפה, (כמו שעושים בד"כ בטנדרים וברכי השטח למינהם)

ואז גם כשאתה נוסע בחול ובאבק יהיה לך שאיבה של אוויר מלמעלה במקום לשאוב את מרבית האבק והחול מלמטה.

(אני לא יודע אם זה חוקי מבחינת מבנה רכב, אך שווה לבדוק.)

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

 

פרטים בה"פ .

×
×
  • תוכן חדש...