Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי VOLVO S90 .

אתמול ניגשתי למכון ספידומטרים על מנת להחליף את המנורה ובעל המכון אמר שיש צורך לפרק את כל הדשבורד על מנת להגיע ללוח השעונים והעלות היא 200 ש"ח.סיכמנו שאגיע ביום א'.

לאחר מחשבה נבהלתי מזה שיש צורך לפרק את הדש כיוון שיש לי נסיון מר עם מתקין הפלאפון ברכב שגרם לשבירה של קליפסים למינהם והרכבה לקויה.

שאלתי היא האם לגשת לחשמלאי במוסך מורשה VOLVO, או אם אפשר המלצה למכון באזור גוש דן שמכיר ויודע לפרק ולהרכיב בלי לעשות נזקים.

תודה.

פורסם

לא משנה לאן תלך נזק לקליפסים תמיד נגרם מכמה סיבות:

1. רשלנות בזמן הפירוק או מחוסר ידע

2. פלסטיקים 'עייפים' כתוצאה מהחום וקרינת השמש והם עלולים להשבר בכול מקרה

איזה מנורה נשרפה ?

אולי אפשר לבצע אילתור מהיר של התקנת נורה או לד על הדשבורד עם חיווט חדש, מה אתה אומר (למדתי פטנטים בפורום) ?

איזה כייף לי :)

פורסם

אולי אפשר לוותר על אותה מנורה.

מניסיון שלי, ברוב המקרים,נשברים קליפסים,או לחילופין,לוח השעונים לא חוזר למקומו במדוייק ב 100% ואז מתחילים רשרושים ,או שכבל ספידומטר משתחרר לו ...קיצר,אם אפשר לוותר על הנורה הזאת,אני לא הייתי נוגע בזה.

שיקול שלך.

פורסם

להחליף נורה!!

תקינות הרכב על מערכותיו הינו דבר בטיחותי. מספיק מבט ארוך יותר ללוח השעונים שאינו מואר, ופספוס ובזבוז זמן יקר באירוע חריג בכביש חס וחלילה למקרה כזה.

יש לגשת לבעל מקצוע ראוי, שמכיר את הרכב היטב ושמו יוצא לפניו. יעלה כמה שיעלה, ואם צריך פלסטקיים והשד יודע מה , אז גם. אבל קודם התאורה. סליחה- קודם הבטיחות.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...