Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי פורשת מזירת הראלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8309 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שזה לא מעניין הרבה אבל יש לי שאלה בכל הנושא הזה של הפרישות.

יונדאי הולכת בעקבות של מיצובישי בגלל חוסר הצלחה. אני יודע שזה מאד קשה לקבוצות קטנות להתחרות מול פזו,סיטרואן,או סובארו. אבל תארו לכם שיש רק את 3 אלה מתחרים אחד בשני. טויוטה פרשו,מיצובישי פרשו למרות שהם עושים קאמבק עונה הבאה(בכל זאת לאף אחד אין מושג איך הEVO8 תיהיה),ועכשיו יונדאי.

הראלי מתחיל להיות משעממם מבחינה אחד שאין הרבה קבוצות חזקות וזה לא צריך להיות ככה.

השאלה היא למה קבוצות פורשות או למה הם מגיעים למצב הזה :?:

פורסם

לא נראה לי שכסף... בגלל שראלי סה"כ זו השקעה די משתלמת... תדמית, שם, פירסום... חוץ מזה יונדאי, או טויטה לדוגמה - חברות די מצליחות, במיוחד טויוטה, ואני מאמין שהן יכולות להרשות לעצמן...

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם
לפי דעתי יונדאי צריכה לפרוש בכלל מייצור רכב, ושתדבוק במוצרי חשמל (שגם הם לא משהו...) :wink:

אל תשכח שאנחנו צריכים גם VOLKS WAGEN בימינו, ויש אנשים שמה שהם צריכים זה בהחלט רכב "עממי" זול ופשוט...

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם
לפי דעתי יונדאי צריכה לפרוש בכלל מייצור רכב, ושתדבוק במוצרי חשמל (שגם הם לא משהו...) :wink:

ויש אנשים שמה שהם צריכים זה בהחלט רכב "עממי" זול ופשוט...

בשביל מה יש את מאזדה (אפילו אמין, בניגוד ליונדאי)? :D

Finger's gonna kill me.

פורסם

המחירים של יונדאי הרבה יותר זולים ממאזדה, מבחינת אמינות, אתה אולי לא יודע אבל הרכבים של יונדאי אמינים למדי.

לא דובר פה על התנהגות כביש (מה שהלנטיכס גם לא הכי הכי)

קיצר, יונדאי זה באמת יכול להחשב בין הוולקסוגנס של היום

בייחד עם קיה, מזדה, ולדה :lol:

פורסם
אני יודע שזה לא מעניין הרבה אבל יש לי שאלה בכל הנושא הזה של הפרישות.

יונדאי הולכת בעקבות של מיצובישי בגלל חוסר הצלחה. אני יודע שזה מאד קשה לקבוצות קטנות להתחרות מול פזו,סיטרואן,או סובארו. אבל תארו לכם שיש רק את 3 אלה מתחרים אחד בשני. טויוטה פרשו,מיצובישי פרשו למרות שהם עושים קאמבק עונה הבאה(בכל זאת לאף אחד אין מושג איך הEVO8 תיהיה),ועכשיו יונדאי.

הראלי מתחיל להיות משעממם מבחינה אחד שאין הרבה קבוצות חזקות וזה לא צריך להיות ככה.

השאלה היא למה קבוצות פורשות או למה הם מגיעים למצב הזה :?:

רק רציתי לתקן משהו קטן ...

טויוטה לא פרשו בגלל חוסר כסף או בגלל חוסר ניצחונות אלא בגלל שהם עברו לפורמולה 1 שזה נחשב לספורט הרבה יותר יקר מראלי ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

טויוטה לא פרשו בגלל חוסר כסף או בגלל חוסר ניצחונות אלא בגלל שהם עברו לפורמולה 1 שזה נחשב לספורט הרבה יותר יקר מראלי ...

אוקיי, ולמה לעבור מראלי, ספורט שיכול לקדם את המכונית הנמכרת ביותר שלהם (כמו אצל האימפרזה בסובארו), ל-F1, ספורט שכולל הוצאת סכומים מטורפים רק בשביל לראות את שומאכר מנצח?

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אוקיי, ולמה לעבור מראלי, ספורט שיכול לקדם את המכונית הנמכרת ביותר שלהם (כמו אצל האימפרזה בסובארו), ל-F1, ספורט שכולל הוצאת סכומים מטורפים רק בשביל לראות את שומאכר מנצח?

רוני

יוקרה. :idea:

פורסם

רוני

מצד אחד ניתן להבין ממך שאם אתה לא שייך לקבוצה המובילה זה חסר ערך תדמיתי.

מצד שני אתה שואל למה לעבור מראלי.

אני חיב לומר שלדעתי בניגוד לסובארו (שהביאה הישגים), יונדאי וטויוטה לא הצליחו להעלות את קרנם בעיניי עקב ההשתתפות בראלי.

אין פודיום אין תדמית.

אין תדמית אין החזר להשקעה.

אז למה לעבור ל-F1?

שאלה מעניית אולי עדיף להיות זנב לאריות מזנב לשועלים :wink:

פורסם

אני חיב לומר שלדעתי בניגוד לסובארו (שהביאה הישגים), יונדאי וטויוטה לא הצליחו להעלות את קרנם בעיניי עקב ההשתתפות בראלי.

אין פודיום אין תדמית.

אז למה לעבור ל-F1?

אולי, אבל נניח והיו משקיעים קצת יותר ומנצחים קצת בראלי. אז מה עדיף - "טויוטה קורולה, מנצחת ראלי סאן-רמו 2005" או "טויוטה F1, הגענו מקום שמיני בקטלוניה. עכשיו תקנו עוד קצת מכוניות שלנו"?? :wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אין פודיום אין תדמית.

אז למה לעבור ל-F1?

אולי, אבל נניח והיו משקיעים קצת יותר ומנצחים קצת בראלי. אז מה עדיף - "טויוטה קורולה, מנצחת ראלי סאן-רמו 2005" או "טויוטה F1, הגענו מקום שמיני בקטלוניה. עכשיו תקנו עוד קצת מכוניות שלנו"?? :wink:

כמות הצופים ב F1 היא גדולה בכמה מונים מכמות הצופים בראלי,

והפרסום שהם מקבלים ב F1 הוא יותר רחב מאשר בראלי.

If you treat your car like a racing car, then it will develop expensive racing problems

If it's stupid but it works, it isn't stupid.

פורסם

יש עניין בתדמית ספורטיבית לקידום המכירות. אך ליונדאי אין מה לחפש בתחום זה שכן הראלי לא ממש מקדם אף דגם שהיא מיצרת. ליונדאי עדיף לחפש תחרויות אחרות שכוללים רכבי שטח (בגלל שיש באמתחתה רכבי שטח והשתתפות בכזה אירוע בהחלט יכול לעזור תדמיתית ובקידום המכירות) ואו השתתפות בטורינג-קאר שיכולה להיות אופציה טובה.

בקיצור יונדאי עשו צעד חכם בפרישה מהראלי.

• תוכן חדש...