Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תנצל את ההזדמנות להתנסות בוויסקי טוב באמת, כדוגמת הגלנמורנג'י, בלוויני, גלפידיך 12 - שלטעמי הוא הרבה "יותר" וויסקי מאשר ה-15 (השאלה היא מה את אוהב וויסקי עם נוכחות, או שמא אתה מעדיף וויסקי עדין יותר), עם אתה בקטע של וויסקי יחסית כבד נסה את הלאפרויג.

בכל אופן. אל תהיה ילדה. תשתה וויסקי.

שי.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

וודקה:

המלצה חמה לסמירנוף תווית שחורה. התווית האדומה בסדר, לא יותר. השחורה לעומת זאת עוקפת את גריי גוס בכיף

קטל וואן (ketel one, הולנד)

וויסקי:

גלנליווט 18 שנה (מאוד קשה להשיג)

גלנפידיך קאורן ריזרב

רויאל לוכנאגר

ג'וני ווקר שחור או זהב (זולים ומעולים. הכחול לדעתי מוגזם מכל כיוון, בייחוד מכיוון המחיר)

ג'ק דניאלס בשביל הכיף (או ג'נטלמן ג'ק בשביל הסטייל למרות שהוא הרבה יותר יקר ולדעתי לא מצדיק)

קוניאק: ( משמאל לימין מהיקר לזול: xo, vsop, vs ורמות ביניים של כל יצרן)

הנסי

קורווזיה

רמי מרטן

רום:

קפטן מורגן (שחור או לבן, תלוי אם אתה מעדיף מסונן או לא)

ג'ין:

בומביי ספיר- הכי טוב בלי ספק בעיני

אניס:

פרנו (צרפתי)

סמבוקה (שחור או לבן, תלוי אם מסונן או לא, איטליה)

כיף שמנת:

דולי'ס (וודקה עם שמנת וטופי, מאוד חמוד, מאוד זול)

בייליס אייריש קרים (אותו עקרון אבל בסיס ויסקי, בלי טופי וחזק יותר)

אמרולה (שמנת וליקר פירות מרולה, מתוק ומעט חמצמץ)

נראה לי מספיק לבינתיים, אם אזכר בעוד אגיב שוב

:loco:...Judge Not, Lest Ye Be Judged

פורסם

קורווזיה נחשב לאחד ממותגי הקוניאק המובילים כיום (וגם יש לו מסע פרסום מאוד אגרסיבי לאחרונה, אז גם אם יש טובים ממנו- לא כ"כ תשמע עליהם)

ה-XO הוא הרמה הכי גבוהה שלו כמו בכל קוניאק (מלבד סדרות מיוחדות ונעלות יותר שיצרנים מסוימים מוציאים, כפי שצוין קודם)

אם תרצה לטעום ברנדי צרפתי נחמד ואתה רק מתחיל, אבל בכ"ז רוצה משהו שהוא לא ירוד הייתי ממליץ על:

De Valcourt VSOP (מקביל בערך לטעם של הנסי VS)

Raynal VSOP (מקביל בערך לטעם של קורווזיה VS)

אישית אני מעדיף את דה וולקורט, אבל זה אישי

שניהם עולים בסביבות 150-170 ש"ח לבקבוק שזה לא כואב בכיס ונורא נחמד

גם לא קשה להשיג אותם

לבריאות

:loco:...Judge Not, Lest Ye Be Judged

פורסם

אם אני לא טועה, יש וודקה אבסולוט שנימכרת אך ורק בדיוטי פרי. קוראים לזה אבסולוט 100 אני חושב.

האמת שאני לא זוכר, אני רק זוכר שיש וודקה שנימכרת רק בדיוטי פרי ואני לא זוכר את השם :(

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

לך על הישן והטוב- שיבס 18- 73$ בדיוטי- תהנה מכל רגע...כמובן שיש גם את הדרמבויי והקונטרו (לא וויסקי) שהם שווים ביותר ועולים הרבה פחות, בסביבות ה20+. שווים כל שקל/ דולאר ובחוזק של 40%

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אבסינט 90 אחוז או בכינויו "רשע מרושע"

משהו מטורף, היינו יושבים מורידים בקבוק בש.ג. זה פשוט מטורף המשקה הזה

Jealousy is misery, suffering is grief

פורסם

1. תומך בהמלצה לקנות קוניאק, אך חושב שאין טעם לקנות XO אם אתה לא אנין טעם ושלרוב האנשים VSOP יספיק בהחלט.

2. אפשר להוסיף לרשימה גם מרטל.

3. ב-Duty-Free בדרך כלל יש מבצעים, לכן כדאי לעשות סיבוב ולראות מה הם מציעים (שאביך יתקשר אליך בסלולארי והוא יוכל לעדכן אותך).

פורסם
Barenyager (או איך שלא רושמים את זה) = יגר דבש

איך ? דבש זה הוניג . ברנייגר = צייד דובים.

אבסינט.

אפטר שוק כחול

פרנג'ליקו

קלואה

.....

פורסם
1. תומך בהמלצה לקנות קוניאק, אך חושב שאין טעם לקנות XO אם אתה לא אנין טעם ושלרוב האנשים VSOP יספיק בהחלט.

.

אני ממליץ לקחת את ההמלצה הזו בערבון מוגבל - VSOP זה טוב לאורחים או למי שלא נהנה ממש מהקוניאק שלו [ואז באמת, שייקנה איזה וויסקי טוב ויניח למשקאות מהחבל הזה]

אם אתה רוצה להתפנק - רמי מרטן, XO בלבד. צריך לאהוב את הטעם והסגנון, אבל ברגע שאתה שם - אין דרך חזרה.

רון.

-מילה לא מחמיאה על הרמי מרטן VSOP, קחו מנה שלו, קחו מנה של גרנט'ס ותשוו, הדמיון מרתיע-

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

פאקינג שיט - כמה אלכוהוליטים יש בפורום הזה - מי נתן לכם רשיון?

*נכתב תוך כדי הרמת כוסית SEX ON THE BEACH מחוזק באבסינט*

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

יש את הפיצ'לינג (ליקר תאנים), פשוט מעולה...

אפשרות שניה היא ליקר קרמל (מעולה גם בקפה)

אם כבר וויסקי אז את הגלנמורנג' (Glenmorangie Burgundy Wood Finish), וויסקי טוב...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• תוכן חדש...