Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אתה לא באמת בקטע של שתיה כבדה, אלא סתם בשביל הכיף עם החברים אז

יש לך אפטר שוק בדיוטי פרי

כמו שאמרו יש גם פיג'לינג- שאגב אחד הדברים היותר טובים איתו זה פיג'לינג סאוור

שרידנס מעולה- ליקר קפה טוב

דוליס- ליקר טופי על בסיס וודקה שהוא מאוד טעים

לא חסר משקאות "קלים" , לא חייבים לקנות דברים כמו XO , רק כי משיגים אותו בזול ביחס לארץ

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רשמתי לפניי.

יש לי שאלה שקצת חורגת מהשירשור.

יש לי בעיה בלהשתכר, אני צריך לשתות המון עד שאני מרגיש משהו, כנראה חסינות שהגוף שלי פיתח.

איזה משקה "יפיל" אותי ועם זאת, יהיה עם טעם מעודן?

אביחי, שנמאס לו להוציא 500 שקל על שתיה בלילה אחד.

פורסם

אבסינט DUH...

מה אתם מציעים לשותה מתחיל משקאות XO?

החיך שלו עדיין לא מסוגל להעריך אותם כמו שצריך.

אה כן - ומותג העל של קורווזיה זה נפוליאון XO.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

לגבי הקוניאק:

אמנם בעלי חיך לא מאומן לא ממש יוכלו להעריך קוניאק מותג וברמת XO, מה גם שיהיה קשה לאדם כזה להעריך הבדלים בין מותגים ורמות יישון ואולי אפילו לא יאהב את זה. אני בטח לא ממליץ לנסות איזה קורווזייה XO בפעם הראשונה ששותים קוניאק, חבל על הכסף (ד"א- הרמה הגבוהה ביותר של קורווזייה היא "ל'ספריט דה קורווזייה". "נפוליאון" הוא מותג נפרד שעומד בערך ברמה של ה-XO ולא ממש מעליו. XO זו רמת היישון הסטנדרטית הגבוהה ביותר, אבל יש רמות נוספות בין הסטנדרטים)

אבל

שני הברנדים שהצעתי (דה וולקורט וריינל) ממותגים כXO אבל אני בכלל לא בטוח שהם באמת XO, זה יותר עניין של פרסום. (נראה לי שכתבתי קודם שהם VSOP אבל זו טעות), כמו שאמרתי- הם די זולים (150-170 ש"ח) וטעם טוב, וגם איכות טובה. ולכן גם אם לא ממש מגיעים למסקנה של- "המממ אני אוהב ברנדי מעכשיו", אז אפשר לעשות איתם יופי של רוטב שוקולד אח"כ (ולא, אני לא חושב שיש דבר כזה "אלכוהול לעוגה" או "אלכוהול לבישול"- מה שלא טעים בשתיה גם לא יוסיף הרבה לעוגה).

מעבר לזה, אם כבר יש הזדמנות לקנות בדיוטי פרי אז אפשר אולי לפתוח טיפה יותר את הכיס ולקנות מוצר איכותי יותר, כזה שיהיה קשה להשיג בארץ (בכלל) ובטח לא במחיר סביר. על דברים טובים משלמים.

מה שכן, אולי לפני שקונים כדאי לקפוץ לפאב השכונתי ולטעום. אם אתם בסדר עם הברמן אולי גם לא יקח לכם כסף...

:loco:...Judge Not, Lest Ye Be Judged

פורסם
אני לא רוצה להבריח את הנשים שלי..

אביחי

תוסיף לזה מים חמים ותיונים ותגיד לנשים שלך שזה עלית עראק נפוליאון XO.

מקסימום הפסדת 7 שקל.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

אם מה שאתה שותה מבריח את הנשים שלך מצבך קשה!

אגב, קוניאק יש רק אחד והוא ממחוז קוניאק, כל השאר הם סוגי ברנדי שונים.

עריכה: סליחה על ההקפצה, קיבלתי קישור ולא שמתי לב לתאריך.

אלוהים נותן אגוזים לאלה שאין להם שיניים

פורסם

"עריכה: סליחה על ההקפצה, קיבלתי קישור ולא שמתי לב לתאריך."

בלי תרוצים

לך תחתום באפסנאות על מנעול

בנוסף יש לך שבת בניקוי הפורום, פנה לאיתמר מנהל פורום אודיו לקבלת מטאטא

פורסם

מתעלק על השרשור,

ביקשתי מחברים שטסו שיביאו לי "אבסנט שחור", הביאו לי באמת אבסנט בבקבוק שחור (מצורפת תמונה) בעל 69 אחוזי אלכוהול.

המשקה מאוד חזק וטוב, אך כשחיפשתי עליו מידע באינטרנט לא מצאתי ולו בדל קישור.

אולי המומחים הכבדים יכירו.

לעניין אלכוהולי אחר: באותה נסיעה קיבלתי גם שתי בירות "קרומבאכר" שנמכרות בגרמניה בלבד (אם אינני טועה), והייתי רוצה להמליץ לטסים לגרמניה על הבירה הזו, משובחת!

DSC00523.jpg

DSC00524.jpg

איטלקיות שובבות שעושות בלאגן :lol:

Autobianchi Y10

Fiat Punto GT

פורסם

סתם לידע כללי - קרומבאכר הם ספונסרים מאוווווווד גדולים של ענפי ספורט חורפי שונים ומשונים (כל מי שצופה ביורוספורט יכול להעיד על כך).

פורסם
סתם לידע כללי - קרומבאכר הם ספונסרים מאוווווווד גדולים של ענפי ספורט חורפי שונים ומשונים (כל מי שצופה ביורוספורט יכול להעיד על כך).

...וגם של שידורי ה-F1 בערוץ RTL, ב-8-9 השנים האחרונות ("מיט קרומבאכר פרימיום בירץ":-D).

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

פורסם

אגב, קוניאק יש רק אחד והוא ממחוז קוניאק, כל השאר הם סוגי ברנדי שונים.

נייט!

קוניאק הוא מחוז בצרפת וברנדי שמיוצר בו נחשב לקוניאק (כל עוד הוא עומד בסטנדרטים). שם בעצם המציאו את הברנדי ומכאן הטעות הנפוצה.

יש כמה סוגים שונים של קוניאק ועוד הרבה סוגים של ברנדי.

יש גם מחוזות מפורסמים נוספים כמו למשל ארמניאק שמייצר ברנדי הנושא את שם המחוז. גם גראפה זה סוג של ברנדי.

:loco:...Judge Not, Lest Ye Be Judged

פורסם

זה בדיוק כמו ששמפניה מיוצרת אך ורק במחוז CHAMPAGNE, וכל השאר הם יינות נתזים.

• תוכן חדש...