Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6985 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

לפני כמה ימים נסעתי בכיכר כדי לחצות אותו ובזמן שיצאתי ממנו נהגת שבאה מהצד שלי לא נתנה לי זכות קדימה ופגעה בי כחלק הימני אחורי כתוצאה מהמכה האוטו עף לתעלת ניקוז, הנזק הוא דיי רציני דלת, כנף, באגז', גלגל, באמפר.

החלפתנו פרטים ורציתי להזמין משטרה, וכשהתקשרתי האישה טענה שהיא צריכה ללכת וברחה מהמקום.

עכשיו היא מנסה להפיל עליי את האשמה וטוענת שנסעתי מהר מדיי, שזה שקר. וגם אם הייתי נוסע מהר זה עדיין לא סיבה לא לתת זכות קדימה.

בקיצור היא מנסה לחרטט את החברת ביטוח שלי ושלה ואת כל העולם.

כנראה שיהיה משפט, מה דעתכם? מה הסיכויים שלי? הרי אני צודק, וזה מובן לפי הסיטואציה והמכה. אבל במדינה שלנו אי אפשר לדעת.

מה אתם אומרים?

מצורף תרשים שמסביר במדוייק את המצב.

ת (Small).JPG

:-) just smile
פורסם

אם זאת הסיטואציה, הרי שבכל מצב אתה אמור לצאת זכאי.

אבל בארצנו כידוע אמור זה שם של דג.

תלוי איזה תואר בחירטוטים יש לנהגת הנ"ל.

בהצלחה

Jealousy is misery, suffering is grief

פורסם

בדיוק לפני שבועיים קרה לי מקרה דומה לשלך גם נהג שלא נתן לי זכות קדימה בכיכר למזלי זה הסתיים בנזק מאוד קטן בעיקר שפשוף בחצאית ומכה קטנה בכנף . הוא לא רוצה להודות והרכב הייה מושכר בכלל בקיצור בלאגן שלם ועד היום אני לא יודע מה נסגר עם זה ומה עשתה חברת הביטוח שלי לבנתיים בא שמאי והעריך את הנזק אני כנראה יתקן את הרכב עד שאני יראה שקל מזה אם בכלל תצא לי הנשמה כבר .

הינה השרשור שלי

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=156010

דרך אגב כמו שאתה מתאר את זה היא אשמה בכל מיקרה כמו אצלי הבעיה עם נהגים כאלה שהם לא רוצים להודות ואם היא נהגת עם יותר וותק ממך ואתה במקרה נהג צעיר או חדש אז יהו לך עוד יותר בעיות :|

פורסם

הסיכויים שלך במצב כזה לצאת זכאי הם גבוהים מאוד,

היא לא נתנה לך זכות קדימה.

אחותי הייתה עם חברה שלה באוטו, חברה שלה נהגה ולא עצרה בתמרור עצור, נכנס בהם מישהו מסומם ב130 בערך ודיבר בטלפון באותו זמן ד"א והאוטו נזרק לעמוד כולם יצאו במצב קשה.

אתה יודע מה קרה בסוף? זה שנהג 130 והיה מסומם ונהג עם טלפון ביד יצא זכאי לבסוף.

תחשוב על זה :)

פורסם

תצא זכאי בטוח!

זה שהאישה מחרטטת את חברת הביטוח שלה לא צריך לעיין אותך, תן לחברת הביטוח שלך לטפל בעניין. הרי בשביל זה אתה משלם להם.

לך לשמאי ולמוסך ותחכה עד שחברת הביטוח תשלח אליך את הצ'ק.(זה מה שאני עשיתי כשמישהו נכנס בי)

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

לפי סוג הפגיעה היא אשמה ללא ספק

תנדנד לסוכן הביטוח שלך שגם היא דפקה לך את האוטו וגם שאתה צריך להתמודד עם השקרים שלה

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

הסוכן ביטוח עובד יעיל כרגע, לא מבזבז זמן. הוא בטוח שאנחנו נצא זכיים אני פה זה שחושש.

נקווה לטוב.

ד"א מה עם החובה, אני יכול לתבוע לקבל פיצויים? הייתי במיון ויש לי חופש מחלה שבוע.

פורסם

לפי הסרטוט הפגיעה היא בחלק האחורי של רכבך, מה שאומר שהנהגת לא שמרה על מרחק, ולא נתנה זכות קדימה.

העיקר שתרגיש טוב.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
עכשיו היא מנסה להפיל עליי את האשמה וטוענת שנסעתי מהר מדיי, שזה שקר. וגם אם הייתי נוסע מהר זה עדיין לא סיבה לא לתת זכות קדימה.

בדיוק!

זה מה שטענה הנהגת שלא נתנה לי זכות קדימה, זה הגיע לבית המשפט (אני תבעתי אותה) השופטת אפילו לא נתנה לנו לדבר והחליטה שהיא אשמה

פורסם

עכשיו אני יותר רגוע, תודה.

ומה בנוגע לחובה יש אפשרות להוציא מהם קצת כסף שממש לא יזיק לי עכשיו?

פורסם

אתה זכאי

מי נתן לה לצאת מהמיטבח ???!!!

סתם אני לא שוביניסט אבל אם תגיע למשפט רק השופט יחליט מי האשם ולא הגולשים בפורום.

לגבי הנתונים שהבאת כאן זה אומר רק שאתה נהגת בצורה הנכונה ביותר .

ירון מאיר

פורסם

"אתה זכאי בטוח"..."היא אשמה בטוח"...

תפסיקו להיות כאלה בטוחים בעצמכם.

הנה, ופה מדובר על נהג שיצא לעקיפה מסוכנת במהירות מוערכת של כמעט כפול מהמותר והוא יצא זכאי!

הצדק לא תמיד קיים שחור על גבי לבן.

פורסם

אם נפגעת גופנית ונזקתת לטיפול רפואי באפשרותך לתבוע את ביטוח החובה.

אם זה היה בדרך לעבודה/מילואים או מהם חזרה מדובר בתאונת עבודה או תאונת צבא, בהתאם ואז זה עוד יותר קל.

ללא הוכחת שום נזק תמידי מיוחד קיבלתי במקרה דומה למעלה מ 3K ש"ח.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...