Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4003 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וואוו, אז לקחו מה זה הרבה, היה אתמול פי כמה מזה. חבל שלא צילמתי.

אני חושב שיש פורום סבתות מנקות שמתחרה בנו על המוצר חחח

• תגובות 188
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חבילת מגבונים שלמה(קונה 3 ב12 שח על בסיס מים) ומתחיל ללטף תמכלולים ביסודיות למקומות שלא מגיע מבריש במברשת רכה,

טיפה מים ונוזל כלים במיכל קטן לכתמים עקשניים במיוחד,מבריש עם המברשת,אחרי שסיימתי מורח ARMOROIL על מטלית לחה ומבריק

את כל התא מנוע והמכלולים הנקיים.על הדרך בודק סדקים קרעים ויובש של הצינורות מים וגדישה.

פורסם
הולך לנסות את מזלי מחר בראשל"צ :p

אם לא מצאת, דבר איתי, אני מראשון.

תבוא עם שפריצר ריק, תקבל אותו מלא ומדולל ביחס שתרצה. בחינם כמובן.

אני פשוט לא צופה לסיים את הבקבוק בגלגול הזה גם ככה.

פורסם

בשופרסל דיל אתמות במערב ראשל"צ (איפה ש ACE) היתה שורה שלמה מלאה באלו, למי שצריך ומהאיזור, קניתי בקבוק ונעשה בו שימוש בקרוב, תודה :)

RON5054 ו: M.L ו SHLOMIFR - תודה רבה כיף שיש חברים כאלו בפורום

:)

Opel Adam S 2017

פורסם

תודה ,הרכב נמכר למישהו ממשפחת טיג פיט סטופ .

וכן אני חולה נקיון רק שהיום קשה יותר פיזית ומציאת זמן פנוי (לרכב) היא משהו נדיר.

אבל הרוב כן.

פורסם

אגב, אם כבר יש דיון על החומר של שופרסל- הוא מכיל בעיקר סודה קאוסטית כחומר פעיל ש"אוכלת" חומרים אורגניים (כולל שמנים שיש בפלאסטיק ושומרים עליו שלא יתפורר) ותחמוצת אלומיניום (ציפוי מאוד נפוץ על אלומיניום. במכוניות יוקרה לפעמים גל השאסי עשוי מאלומיניום) אז עדיף לא לשים על ג'אנטים ובכול מקרה רצוי מאוד לשטוף טוב ויחסית מהר (2-3 דקות. לוקח לחומר קצת זמן לעבוד וגם הריכוז שלו נמוך) את המשטח ששמתם אותו עליו.

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

הקטע הוא איך לשטוף לדוגמא את הכיסוי של המנוע - אצלי בפיאט זה מפלסטיק, שהוא פשוט נהיה שחור מרוב לכלוך ואבק ואני רוצה להבריק אותו חזרה.

אם אני משפריץ את החומר על הפלסטיק - לשפשף עם ספוג / מברשת עד שהלכלוך יורד - איך להסיר את החומר ניקוי?

מטלית בלבד? לא ישארו "שאריות" של החומר הנל במקרה?

Opel Adam S 2017

פורסם

תשפריץ,תשפשף עם המברשת,תעבור עם מגבת ספוגה מים ואז עם מגבת יבשה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

תודה רבה :) אעלה תמונות של אחרי ברגע שאמצא מקום נורמלי ומזג אוויר סבבה כדי לעבוד בו, הקור בחוץ גמר לי את האצבעות

Opel Adam S 2017

פורסם

יש APC גם בשופרסל דיל בפתח תקוה.

והיצרן זה סנו, מה שמענין שלא ראיתי APC של סנו.

מה שכן יש לחברת CIF פנסטסיק מוצר מאוד דומה (גם בריח) נראה לי שהוא גם APC רק שלא כתוב עליו APC.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אוקי, השתמשתי לראשונה בחומר היום מדולל 1:4, עשה עבודה טובה לגמרי, קצת פחדתי להתיז על חלקים שאני לא מכיר, לצערי ולטיפשותי גם לא צילמתי, אבל מחר אצלם ואעלה תמונה של אחרי.

כי לפני היה שם תוהו ובוהו.

Opel Adam S 2017

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

בוקר טוב,השבוע נפגשתי עם חבר פורום שבבעלותו גם כן מיטו. נדלקתי על התא מנוע המצוחצח שלו ועכשיו אני רוצה גם. כחלק מהתהליך שייתבצע ביום שישי האם זה תקין לעשות שטיפה ראשונית עם ברז מים בתוך התא מנוע? מבחינת מצבר? פילטר אוויר? כורוזיה? עידן.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

אני לא הייתי משפריץ מים עם ברז פתוח בתוך תא המנוע. לדעתי גם זה ממש מיותר לשטוף את תא המנוע אבל כל אחד ומה שעושה לו טוב, קח מטלית רטובה וקצת APC ותעבור במקומות שלא נראים בעייתיים מבחינת חיווטים וצינורות.

• תוכן חדש...